- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #17.181
cikti ama cok hafif böle acik pembe gibi tekrar kayboldu
laylam normalde cikmaz ki cikmis istebidaha tekrarlaman gerek..bu sefer biraz daha dikkatli yap.....
bi kABA IDRARINI KOY::SONRA SIYAK CIZGIYI GECMEYECEK SEKILDE KABIN ICINE BATIR ICINDEN 10 kadar say fazla tutma sonra cikar kendi kabinin üstüne koyup bekle ....
tmm ama hemen yapmayacam bir kac gün daha gecsin ondan sonra ya cuma ya pazartesi
sunbalim cok silikte olsa biseyler görüyorumiki gün daha bekle testi tekrarla kuzum bhcg idrara iyice bi gecsin
sunbalim cok silikte olsa biseyler görüyorumiki gün daha bekle testi tekrarla kuzum bhcg idrara iyice bi gecsin
canim benim benimde boyleydi hatta daha belli oluyordu
pazartesi cok gec lbari en gec cumartesi yap laylamsendede biseyler var ama
yaa çok korkuyorum ya yoksa ya adet olursam ayy çok karmasa içindeyim nasıl geçer o iki gün
insallah canim ya cok istiyorum:26:26:
kiz sen catlatacan beni yanimda olsan kendi ellerimle yapacan testi..sende var biseyler ama acemilikten dolayi anlayamiyosun..
bilmiyorum ki canim benim insallah acemilik den yapamiyorumdur
esime de söyledim yok diye bana dedi sen yapmayi bilmemissinder diyo
kiz yerim seni ah ben yaninda olsaydim sana hemen bi test yapardim
yaw bari kaynana yardimci olsa bence sende biseyler var
ahh canim benim keskede olabilsen
cikip gel iste yanimiza enisteyi ikna et
yok kaynanamin bile haberi yok kimseye söylemek istemedim tam bisey cikmadan
laylam basimda bi cadi kaynana var kari biraz uzaga tasindik diye yillardir canimi almaya calisiyo
aama simdiki isinden daha iyi parali bi is bulsa hic durdurmam vaalal
evet 11 ayada defalarca yaptım çıkıyordu fortel blie kullandım yani sürekli eczane değiştiriyorum halamı denio demsinler diye ama bu sfer silik te olsa farklı iki markada yaptım ikiside silikti eşime dedim sen ne görüyosun 1.5 çizgi dedi çok silik olduğu için hayırlısı diorum inşkorkma sunbalim yaw gözüküyo iknci cizgi cünkü normalda asla silikte olsa cikmaz ..istersen yarin kanda baktir dahada net olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?