Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

cikti ama cok hafif böle acik pembe gibi tekrar kayboldu

laylam normalde cikmaz ki cikmis istebidaha tekrarlaman gerek..bu sefer biraz daha dikkatli yap.....

bi kABA IDRARINI KOYSONRA SIYAh CIZGIYI GECMEYECEK SEKILDE KABIN ICINE BATIR ICINDEN 10 kadar say fazla tutma sonra cikar kendi kabinin üstüne koyup bekle ....hemen cöpe atma ama beklet 10 dk kadar-...

Son düzenleme:

tmm ama hemen yapmayacam bir kac gün daha gecsin ondan sonra ya cuma ya pazartesi

hayalotummmmmmm kiz gecmisi sonra oku alalalalalalalallaaaa

simdi cikacam gel biraz konusalimne var bu gecmiste gelece bakalim alallalalalalaaaaaaaaa

ahh canim benim keskede olabilsen

cikip gel iste yanimiza enisteyi ikna et

laylam basimda bi cadi kaynana var kari biraz uzaga tasindik diye yillardir canimi almaya calisiyo

aama simdiki isinden daha iyi parali bi is bulsa hic durdurmam vaalal

laylam basimda bi cadi kaynana var kari biraz uzaga tasindik diye yillardir canimi almaya calisiyo

aama simdiki isinden daha iyi parali bi is bulsa hic durdurmam vaalal

ne is yapiyoki esin bizim dukkanda calisabilr :26::26:

berberimiz var imbbisimiz var bide kioksu miz var kayinbabam da iyi maas veriyo vallah

scorpionsumda gecmiste offf offf kizlar yapmayin ya gelin surda cikmadan biraz sohbet edelim bisey yok yav gecmiste olsa söylerim zaten

korkma sunbalim yaw gözüküyo iknci cizgi cünkü normalda asla silikte olsa cikmaz ..istersen yarin kanda baktir dahada net olur
evet 11 ayada defalarca yaptım çıkıyordu fortel blie kullandım yani sürekli eczane değiştiriyorum halamı denio demsinler diye ama bu sfer silik te olsa farklı iki markada yaptım ikiside silikti eşime dedim sen ne görüyosun 1.5 çizgi dedi çok silik olduğu için hayırlısı diorum inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…