- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #17.161
slm canim uzme kendini yaaa 5 ay diyorsun anliyorum zaman senin gözunde buyuyor daha gencsin ve sagliklisin umudunu yitirme ins en kisa zamanda anne olursun
yok konyali degiller ankaralilar
allah banada nasip eder inşallah bu gün çok kötüyüm çok ümitliydim bu aydan ama bu gün adet oldum eşimde bende bende bi değişiklik olduğunu söyleyip durduk bu ay dudaklarım kurudu göğüslerim felaket büyüdü ve acıdı yüzüm sivilcelendi bacağımda ve kalçamda belimde batmalar çok yoğundu ki bu bende hiç olmayan bişeydi tamam dedik artık bu kez oldu yarın kan testi yaptırmayı planlıyordum internet sitelerinden bebek elbiselerine bakmıştım uğur getirir diye bi emzik bile almıştım marketten içimden öyle gelmişti ama bu ayda olmadı neden anlamıyorum adetlerim çok düzenli yaşım 24 çok sağlıklıyım hiç bi rahatsızlığım yok ama olmuyor bu 5 ay doktor bir yıl deneyin dedi ama ben dayanamıyorum eşimde öyle çok üzgünüz çokkkk((
konyali cok olunca o yuzden sordum canim sakin yanlis anlama
Evet Haklisin canım ama dogma büyüğüme Danimarka , ailem Danimarka'da .
Oh sizinki İyimis . Aslen konyali mısınız ?
yok canim Sivasliyiz biz Burda Turkiyeliyiz Turkiyede Sivasli
yok canim Sivasliyiz biz Burda Turkiyeliyiz Turkiyede Sivasli
Hehe İyimis . Sıvasli Danimarka'da cok .
doru dr 1 yil süre veriyohem paniklemek icin daha cok erken peki kuzum esin sperm testi verdimi hic bide bu belirtilere hic takilma beyin kandiriyo..o kadar cok duyduk ve gördükkü bu belirtileri artik kimse inanmiyo bu belirti isine öyle olsaydi su topikte hamile kalmayan arkasimiz kalmazdi..bide cok takiyosan kafaya bebek gelmiyo gecikiyo bunu dr söylüyo stres bebegin olmasini engelliyo..yapabilirseniz takmamaya calisin oluruna birakin
benimde simdi cikmam gerek kln hosgeldin canim umarim bugun biraz daha iyisindir malesef simdilik cikmak zorundayim ama sonra gelirim öpuldunuz hepiniz
eşimin spermine bakmak içinde 1 yıl dedi doktor hem eşim kendinden emin bende ondan eminim işin gerçeği çok özel besinlerle beslenen kendisine çok dikkat eden aşırır sağlıklı birirsi yağlı vs yemez hiç hastalanmaz maşallahı var bende öyleyim doktor 1 yıl bekleyin dedi ama ben beklemek istemiyorum acaba diyorum çatlama iğnesi istesem doktordan bi sakıncası olurmu
valla o zaman sen kendindende emin ol canim...öyle yumurtan catlamasa kist olusur....bana kocam ben kendimden eminim dese hadi ordan derim...cocugu tek ben yapmiyorum bide senin sonuclari görelim derim...öyle beslenmeyle sadece alakali olmuyoki spermin güclülügü dogustan kaynaklanan sorunlardan dolayida sorunlu spermler olabiliyo erkekler zaten cogunlukla hep kendinden emin olur ama %50 gibide sorunda hep onlardan cikar tabi iyide olabilir ama madem bu kadar cok istiyosunuz bide o baktirmali bence kendine böylece iciniz rahat eder ....ve bebisin gelmesini beklersiniz...bence 1 yil beklmeye gerek yok sperm testi icin burda arkadaslarimiz bir yil dolmadan yaptirtdilar eslerine ama yinede kendiniz bilirsiniz bebek icin her ki tarafta kontroldan gecmeli....mesala biz 2 yil önce yaptirdik sonuclar cok iyi cikmasina ragmen 3 ay önce tekrar yaptirdik..cünkü spermler hep ayni olmuyo degisebiliyo...
yasakhayalim test yaptim ama bisey cikmadi
ama hani normalde iki cizgi cikiyoya bi ciz gi cikti diyer cizgi cikip bidaha kayboldu sence neden acaba:44::44:
bide üzrrinde 10 dakika yziyo ama ben heralde 10 dakika bekletmedim icin de ondan olabilirmi acaba:26::26:
yani iknci cizgi ciktimi gördünmü laylam
yani ikinci cizgi ciktimi gördünmü laylam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?