- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #17.201
iyi etmisin ozaman..layalm sana tarif ettigim gibi cumartesi testi tekrarla kuzum....
hiç işte ben kiraya çıkarkende benimki ağlıyodusağol bitanem daha güzelleri sizin olsun olmayan herkese allah tez zamanda versin inş
kız kaynoş ağlıyo uzağa gidiyoruz diye dudakları ucuklamış üzüntüden
aman sende deim biz ayrı eve cıkarkende ağlıyodun noldu görmedikmi hiç birbirimizi sanki dedim ağladı
benm annemin canı yokmu 250 km uzaktayım bu 8kmyi laf yapıyohalbuki bizi kovanda onlardı gecenın 3de bende annemden uzaktayım oh olsun
hayalotumm.. naber nasılsın ..dicem ama sen bni duyamıycan,gezmelere gidiliyomusss hadi bakalım, yolun açık olsun, çabuk dön seni bekliyo olcaz buralarda..
ah gece gelme gündüz gel ..sabah hemen gelemedim uyusukluk ettim, dünden kalmayın anlıycan..halen geçmedi dün kü yorgunluğum..sabahta uyuyyamadım esime kahvalıt hazırliim derken, e bende acıkıyorum o saatde, bnde yiyorum işe gitcekmis gibi.. ..sonrasınad uykum geldi gibi oldu derken az tv karsısında kalmısım..aklım burdaydı ama, pc açmayı üsendim derken öğle oldu..
neyes öpeyrum seni kusum,iyi gezmeler perde aldım bıtanem evın eksıklerı bitmiyoki şimdi yuvamız tam oldu bitek çocuk odası eksik tembelllll uykuda kaldın hadı hadııı
twettycim sen neredesın yahu hoşgeldin
maşşallah yumurtaların nekadar cok buyukmusçatlaması gerekmıyomu bunların alaaala .niye iğne yapmadı :44::44::44:[/QUbilmiyorum canım yapmadı gerek yok dedi geçen ay yapmıştı ama o zaman 16 mm di
canım benimde öyle olmustu ama doktor catlıcak bugun dıye gonderdı agrılarıoda cektım hamılesın bıle dedı bana ama kıste dondu.en buyuk yumurta 22 mm de çatlar.baska bı doktora daha bı gorun gec olmadan kıstlerşle ugrasmak zor.ama ınsalah catlıyodur senınkısı hayırlısı olsunkızlarr korkutmayın beni kaç aydır uğraşıyorum kist falan demedi ama doktor çok iyi dedi geçen aylara göre
şuna bak şuna.. hep hayalotumdan bahsetmiss
ne var sizin aranızda he, doru süülee... bakimm
aşkkkkkkkkkkkkkkkkk
ne is yapiyoki esin bizim dukkanda calisabilr :26::26:
berberimiz var imbbisimiz var bide kioksu miz var kayinbabam da iyi maas veriyo vallah
tmm canim benim seni dinledim bi ip ucuna ulastim bidaha dinlersem kesim yakalyacam biseyler
ben geldım gecmıs yarım kaldı
kaçakhayalım gezmelerdeydimmmm
yettım gayrııı sızınleyım
hiç işte ben kiraya çıkarkende benimki ağlıyoduhalbuki bizi kovanda onlardı gecenın 3de bende annemden uzaktayım oh olsun
perde aldım bıtanem evın eksıklerı bitmiyoki şimdi yuvamız tam oldu bitek çocuk odası eksik tembelllll uykuda kaldın hadı hadııı
canım benimde öyle olmustu ama doktor catlıcak bugun dıye gonderdı agrılarıoda cektım hamılesın bıle dedı bana ama kıste dondu.en buyuk yumurta 22 mm de çatlar.baska bı doktora daha bı gorun gec olmadan kıstlerşle ugrasmak zor.ama ınsalah catlıyodur senınkısı hayırlısı olsun
aşkkkkkkkkkkkkkkkkk
dorualaall herzamanki gibi hayalotumdan alinti yaptim karisik oldu...hayalotumdan kaynaklanan bi hata galiba
makina teknisyeni cikolata fabrikasinda hani merci diye pahali cikolata varya orda
acep ordan cikarttirsamda orayami gelsekaama simdi imbissten anlamazki babasininda var imbisi ama bu hic calismadi yanlarinda ama azimli cabuk anlar elinden her is gelir
evet 11 ayada defalarca yaptım çıkıyordu fortel blie kullandım yani sürekli eczane değiştiriyorum halamı denio demsinler diye ama bu sfer silik te olsa farklı iki markada yaptım ikiside silikti eşime dedim sen ne görüyosun 1.5 çizgi dedi çok silik olduğu için hayırlısı diorum inş
cnmcım şimdi öyle diyorsunda sperm üretim, ve yapısının dna sının yeme içmeyle pek alakası yok.yani doğuştan gelen ve değişmeyecek değerler var sperm analızınde...sadece sigara ve alkol üretimi azaltıyo bilinen bu..mesela morfoloji diye b,işey var..o değer hiçbirşekilde değiştirilemiyor..yani sperm sayısı 100 milyon da olsa morfoloji 0 olabiliyor..0 olması sağlıklı sperm omadığını gösteriyor..yani varsa da çook az demek..tek çözüm tüp bebek oluyor..o yüzden sanki tek sorun sendeymiş gibi düşünme lütfen..senin araştırman yapılırken eşinin ki de yapılmalıeşimin spermine bakmak içinde 1 yıl dedi doktor hem eşim kendinden emin bende ondan eminim işin gerçeği çok özel besinlerle beslenen kendisine çok dikkat eden aşırır sağlıklı birirsi yağlı vs yemez hiç hastalanmaz maşallahı var bende öyleyim doktor 1 yıl bekleyin dedi ama ben beklemek istemiyorum acaba diyorum çatlama iğnesi istesem doktordan bi sakıncası olurmu
ayy kuzum aşağı yukarı aynı şeyleri düşünmüşüz..valla sağolsun benimki 4 ay olmayınca senden önce ben spermiyogram yaptırıcam..öyle gidelim doktora dedi..valla o zaman sen kendindende emin ol canim...öyle yumurtan catlamasa kist olusur....bana kocam ben kendimden eminim dese hadi ordan derim...cocugu tek ben yapmiyorum bide senin sonuclari görelim derim...öyle beslenmeyle sadece alakali olmuyoki spermin güclülügü dogustan kaynaklanan sorunlardan dolayida sorunlu spermler olabiliyo erkekler zaten cogunlukla hep kendinden emin olur ama %50 gibide sorunda hep onlardan cikar tabi iyide olabilir ama madem bu kadar cok istiyosunuz bide o baktirmali bence kendine böylece iciniz rahat eder ....ve bebisin gelmesini beklersiniz...bence 1 yil beklmeye gerek yok sperm testi icin burda arkadaslarimiz bir yil dolmadan yaptirtdilar eslerine ama yinede kendiniz bilirsiniz bebek icin her ki tarafta kontroldan gecmeli....mesala biz 2 yil önce yaptirdik sonuclar cok iyi cikmasina ragmen 3 ay önce tekrar yaptirdik..cünkü spermler hep ayni olmuyo degisebiliyo...
cnmm yaşadığın ps,ikolojik hamilelik..hepimizin başına geliyor..birincisi çok gençsin ikincisi daha çok yeni sizin de çalışmalar..ben 32 yaşındayım bizimde 5. ayımız ve rahim filmi hariç tüm kontrollerden geçtik..ne eşimde sorun var ne bende..vakti zamanı gelmemiş işte.Rabbim ol diyecek ki olsun..sen içini ferahtut..allah banada nasip eder inşallah bu gün çok kötüyüm çok ümitliydim bu aydan ama bu gün adet oldum eşimde bende bende bi değişiklik olduğunu söyleyip durduk bu ay dudaklarım kurudu göğüslerim felaket büyüdü ve acıdı yüzüm sivilcelendi bacağımda ve kalçamda belimde batmalar çok yoğundu ki bu bende hiç olmayan bişeydi tamam dedik artık bu kez oldu yarın kan testi yaptırmayı planlıyordum internet sitelerinden bebek elbiselerine bakmıştım uğur getirir diye bi emzik bile almıştım marketten içimden öyle gelmişti ama bu ayda olmadı neden anlamıyorum adetlerim çok düzenli yaşım 24 çok sağlıklıyım hiç bi rahatsızlığım yok ama olmuyor bu 5 ay doktor bir yıl deneyin dedi ama ben dayanamıyorum eşimde öyle çok üzgünüz çokkkk((
cnmmmm valla silik te olsa görüyorummmmmmmmmm..kan testi yaptırma şansın varsa yarın yaptır benceeee
laylam sende görmüşsün silik çizgiyi..yarın tekrar yap cnm yaaaaatmm ama hemen yapmayacam bir kac gün daha gecsin ondan sonra ya cuma ya pazartesi
ahh loorim olsaydi oda yardimci olurdu neyse uzaktanda olsa ben yaptiracam sana
hmm ama bizim imbiste calissa hemen alisir bence cünkü cok kisi geldi bilmeyenler ama simdi usta olmuslar hem bide caliskan akkilli damsa hemen alisir
valla bu taraflara gelmeni cok isterim
sunbalim bide yarin kanda baktir kesin daha net bi sonuc alirsin ama bence var
yok canim ya cumartesiye kadar beklemek istiyorum ben :26::26::26:cnmcım şimdi öyle diyorsunda sperm üretim, ve yapısının dna sının yeme içmeyle pek alakası yok.yani doğuştan gelen ve değişmeyecek değerler var sperm analızınde...sadece sigara ve alkol üretimi azaltıyo bilinen bu..mesela morfoloji diye b,işey var..o değer hiçbirşekilde değiştirilemiyor..yani sperm sayısı 100 milyon da olsa morfoloji 0 olabiliyor..0 olması sağlıklı sperm omadığını gösteriyor..yani varsa da çook az demek..tek çözüm tüp bebek oluyor..o yüzden sanki tek sorun sendeymiş gibi düşünme lütfen..senin araştırman yapılırken eşinin ki de yapılmalı
ayy kuzum aşağı yukarı aynı şeyleri düşünmüşüz..valla sağolsun benimki 4 ay olmayınca senden önce ben spermiyogram yaptırıcam..öyle gidelim doktora dedi..
bide bugün radyoda zeynep kamil hastanesinden bi ürolog konuktu..dediki doğuştan gelen yapısal sebeplerle(inmemiş testis gibi) erkek kısırlığı çok varmış..kısırlık tedavilerinde hastaların yarısında kadınlarda yarısında erkeklerde sorun varmış..
cnmm yaşadığın ps,ikolojik hamilelik..hepimizin başına geliyor..birincisi çok gençsin ikincisi daha çok yeni sizin de çalışmalar..ben 32 yaşındayım bizimde 5. ayımız ve rahim filmi hariç tüm kontrollerden geçtik..ne eşimde sorun var ne bende..vakti zamanı gelmemiş işte.Rabbim ol diyecek ki olsun..sen içini ferahtut..
cnmmmm valla silik te olsa görüyorummmmmmmmmm..kan testi yaptırma şansın varsa yarın yaptır benceeee
laylam sende görmüşsün silik çizgiyi..yarın tekrar yap cnm yaaaaa
valal bende isterim hem sen hem loori var ne güzel olur ya
kaçakhayalim laylam scorpıonsum geldıgım gıbı cıkıyorum
kocacık geldi yemek yicez
bıde yemekten sonra ders calıstırıcamgec gelırım opuyorum sızı cankuslarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?