Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ne is yapiyoki esin bizim dukkanda calisabilr :26::26:

berberimiz var imbbisimiz var bide kioksu miz var kayinbabam da iyi maas veriyo vallah

makina teknisyeni cikolata fabrikasinda hani merci diye pahali cikolata varya orda

acep ordan cikarttirsamda orayami gelsekaama simdi imbissten anlamazki babasininda var imbisi ama bu hic calismadi yanlarinda ama azimli cabuk anlar elinden her is gelir

Son düzenleme:

Son düzenleme:

hmm ama bizim imbiste calissa hemen alisir bence cünkü cok kisi geldi bilmeyenler ama simdi usta olmuslar hem bide caliskan akkilli damsa hemen alisir

valla bu taraflara gelmeni cok isterim

kaçakhayalim laylam scorpıonsum geldıgım gıbı cıkıyorum
kocacık geldi yemek yicez
bıde yemekten sonra ders calıstırıcamgec gelırım opuyorum sızı cankuslarım

sunbalim bide yarin kanda baktir kesin daha net bi sonuc alirsin ama bence var

Son düzenleme:
cnmcım şimdi öyle diyorsunda sperm üretim, ve yapısının dna sının yeme içmeyle pek alakası yok.yani doğuştan gelen ve değişmeyecek değerler var sperm analızınde...sadece sigara ve alkol üretimi azaltıyo bilinen bu..mesela morfoloji diye b,işey var..o değer hiçbirşekilde değiştirilemiyor..yani sperm sayısı 100 milyon da olsa morfoloji 0 olabiliyor..0 olması sağlıklı sperm omadığını gösteriyor..yani varsa da çook az demek..tek çözüm tüp bebek oluyor..o yüzden sanki tek sorun sendeymiş gibi düşünme lütfen..senin araştırman yapılırken eşinin ki de yapılmalı
ayy kuzum aşağı yukarı aynı şeyleri düşünmüşüz..valla sağolsun benimki 4 ay olmayınca senden önce ben spermiyogram yaptırıcam..öyle gidelim doktora dedi..
bide bugün radyoda zeynep kamil hastanesinden bi ürolog konuktu..dediki doğuştan gelen yapısal sebeplerle(inmemiş testis gibi) erkek kısırlığı çok varmış..kısırlık tedavilerinde hastaların yarısında kadınlarda yarısında erkeklerde sorun varmış..
cnmm yaşadığın ps,ikolojik hamilelik..hepimizin başına geliyor..birincisi çok gençsin ikincisi daha çok yeni sizin de çalışmalar..ben 32 yaşındayım bizimde 5. ayımız ve rahim filmi hariç tüm kontrollerden geçtik..ne eşimde sorun var ne bende..vakti zamanı gelmemiş işte.Rabbim ol diyecek ki olsun..sen içini ferahtut..

kızlar hamiş olabilirmiyim yaaa bat yarın yorumlarınızı bekliorum
cnmmmm valla silik te olsa görüyorummmmmmmmmm..kan testi yaptırma şansın varsa yarın yaptır benceeee
tmm ama hemen yapmayacam bir kac gün daha gecsin ondan sonra ya cuma ya pazartesi
laylam sende görmüşsün silik çizgiyi..yarın tekrar yap cnm yaaaaa

hmm ama bizim imbiste calissa hemen alisir bence cünkü cok kisi geldi bilmeyenler ama simdi usta olmuslar hem bide caliskan akkilli damsa hemen alisir

valla bu taraflara gelmeni cok isterim

valal bende isterim hem sen hem loori var ne güzel olur ya

yok canim ya cumartesiye kadar beklemek istiyorum ben :26::26::26:

belki daha iyi cikar

kizlar aynen bende yemek pesindeyim ..daha yenilecekte

sonra görüsürüz zaaman

layalm aklim sende insalalh tahmin ettigimiz gibi cikacak benim umudum var sanki sen hamilesin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…