Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Meraba arkadaslar ben 5yillik ewliyim ve hamile kalmak istiyorum ama olmuyor malesef butun doktorlari hatim ettim napcam bilmiyorum sebeb Yok bekliyoruz oyle tup bebek yaptirmak istiyorum iyi olurmu sizce

Meraba arkadaslar ben 5yillik ewliyim ve hamile kalmak istiyorum ama olmuyor malesef butun doktorlari hatim ettim napcam bilmiyorum sebeb Yok bekliyoruz oyle tup bebek yaptirmak istiyorum iyi olurmu sizce

canim ne zamandir deniyosunuz peki..:44::44::44:esin spermlerine baktirdimi:26::26::26:

yok canim ya cumartesiye kadar beklemek istiyorum ben :26::26::26:

belki daha iyi cikar

laylay hayırlı olsun kusum..
sen aldırma, hadi test yap, test yapmıyo musun diyenlere
en iyisi beklemek, zaten varsa, adet olmıycan demektir..
gel sen beni dinle, yapma bunlara uyup , bekle
onun için hiç kendimizi kasmaya gerek yokk

kasma derken
yalın ın bi sarkısı var, kasma die..
kasma kasma kasma kasmadan da olur iste..
özlüyorsan, bekliyorsan, içineatıp durma öyle .. ha ha önce ben gülim ne espirikim ama

kiz zaten regli gecti olmamis daha niye beklesin 9 ay gelmezse dahada beklesinmi umudum

hsg cnm.. sorun neyden kaynaklanıyo tam olarak anlatır mısın. hani konusarak burada hepimiz birbirimize yardımcı oluyoruz, gerek dua larda, gerekse kür lerle ilgili konusup desarj olmus oluyoruz..
peki dktorunuz tüp bebek tedavisine geçelim diye birsey demedi mi yada sizi tüp bebek merkezlerine yönlendirmedi mi ?
ben umut ama, sana umutsuzluk vermis gibi olmayayım..sadece biraz olsun moral olmak istedim..
ben 15. ci senemi bitirdim.. ve halen yok.. onca uğrasların ardından..gerek normal tedavi,. gerek tüp bebek. gerekse suan için kürler den faydalanmaya çalısıyorum şurda 2aydır..yinede bizlerin bilemedi birseyler vardır Rabbim tarafından bilinen..
biliyorum bazen bunalırız, neden olmuyo diye Allahım affetsin isyanlara girmis gibi oluruz..ama biliyorum ki insan uğrastığı kadarıyla içi yanar.. ve uğrastıklarından , gösterdiği çabalardan bir sonuç elde etmek ister..kimi zaman bende burada bunaldığımı, ağladığımı haddinden fazla gösteririm, kimi zaman güler, çoşarım o anki konusma yerine göre.. ama hayat iste..
kimi zaman buradaki arkadaslar bana yardımcı olmak için, yanımda olduklarını hissettirirler, ben burada çok güzel dostluklar var diyebilirim..hepsine ne kadar tsk etsem azdır...
ben normal tedavi olduğum zamanlar bir trafa..tüp bebek tdevisinde insan onca döktüğü paraların karsılığını almak ister..ben kendi adıma diyeyim, alamaz..
birde, çoğunluk her adet günümde, bende diyorum, NEDEN..NEDENNN diye.. snradan diyorum. Allahım affett..
cünkü neden neden diye kafamızda soru isareti olduğunda, bu bi tür kaderimizi yargılamak gibi olur..
onun için, elimizden gelen gayreti gösterip..çaba göstericezz..
birde istemeyi bilin diyor Mevlam.. belkide yeteri kadar istemiyoruz, yeteri kadar candan dua etmiyoruz..
her zaman için herseyin hayırlısıın istemek gerek, demek ki hayırlısı olan hakkımızda, bikaç yıl beklemekmis.. e sağlık olsun derler ya hani..?
sonunda sağlığımızdan olmayalım insaAllah..Rabbim yardımcın, yardımcımız olsun insaAllah..

biraz uzun oldu sanırım, :)

Son düzenleme:

bence güzel ifade ettin umudum:26::26::26::26::26::26:

valla ne yaparsam yapayım olmuo ama bide ben vajınusmustum canım 1yıl öncesine kadar.bebişmi gelio hadi inşallah

anladim iste vajinusmus dolayi halen psikolojikmen korkuyosun kuzum..inslalah dr korkusunuda yenersin:26::26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…