- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #17.221
yorum yazdığın için çok tesekkür ederim rabbim ne verirse razıyım yarın kan versem ii olucak inn dedğin gibidir canım bende hamiş kervanına katılabilirim
kizlar aynen bende yemek pesindeyim ..daha yenilecekte
sonra görüsürüz zaaman
layalm aklim sende insalalh tahmin ettigimiz gibi cikacak benim umudum varsanki sen hamilesin kuzum
Meraba arkadaslar ben 5yillik ewliyim ve hamile kalmak istiyorum ama olmuyor malesef butun doktorlari hatim ettim napcam bilmiyorum sebeb Yok bekliyoruz oyle tup bebek yaptirmak istiyorum iyi olurmu sizce
yok canim ya cumartesiye kadar beklemek istiyorum ben :26::26::26:
belki daha iyi cikar
Yazdım ya bitanem ;(((
kızlar ben pazartesi akşam adet oldm yarın doktora gidcem 3gün tam anlamıyla dolmuyo gideyimmi bilemedim
laylay hayırlı olsun kusum..
sen aldırma, hadi test yap, test yapmıyo musun diyenlere
en iyisi beklemek, zaten varsa, adet olmıycan demektir..
gel sen beni dinle, yapma bunlara uyup , bekle
onun için hiç kendimizi kasmaya gerek yokk
kasma derken
yalın ın bi sarkısı var, kasma die..
kasma kasma kasma kasmadan da olur iste..
özlüyorsan, bekliyorsan, içineatıp durma öyle .. ha ha önce ben gülim ne espirikim ama
yinede ücüncü gün sayilir sen git yarin
offff off yine alttan muayine.bu gece bana yine uyku yokkk
Meraba arkadaslar ben 5yillik ewliyim ve hamile kalmak istiyorum ama olmuyor malesef butun doktorlari hatim ettim napcam bilmiyorum sebeb Yok bekliyoruz oyle tup bebek yaptirmak istiyorum iyi olurmu sizce
doru ya sen cok korkuyon:26::26::26::26::26::26:kln canim hayalot sana bi taktik vermisti onu uygula bide
hsg cnm.. sorun neyden kaynaklanıyo tam olarak anlatır mısın. hani konusarak burada hepimiz birbirimize yardımcı oluyoruz, gerek dua larda, gerekse kür lerle ilgili konusup desarj olmus oluyoruz..
peki dktorunuz tüp bebek tedavisine geçelim diye birsey demedi mi yada sizi tüp bebek merkezlerine yönlendirmedi mi ?
ben umut ama, sana umutsuzluk vermis gibi olmayayım..sadece biraz olsun moral olmak istedim..
ben 15. ci senemi bitirdim.. ve halen yok.. onca uğrasların ardından..gerek normal tedavi,. gerek tüp bebek. gerekse suan için kürler den faydalanmaya çalısıyorum şurda 2aydır..yinede bizlerin bilemedi birseyler vardır Rabbim tarafından bilinen..
biliyorum bazen bunalırız, neden olmuyo diye Allahım affetsin isyanlara girmis gibi oluruz..ama biliyorum ki insan uğrastığı kadarıyla içi yanar.. ve uğrastıklarından , gösterdiği çabalardan bir sonuç elde etmek ister..
ben normal tedavi olduğum zamanlar bir trafa..tüp bebek tdevisinde insan onca döktüğü paraların karsılığını almak ister..ben kendi adıma diyeyim, alamaz..
birde, çoğunluk her adet günümde, bende diyorum, NEDEN..NEDENNN diye.. snradan diyorum. Allahım affett..
cünkü neden neden diye kafamızda soru isareti olduğunda, bu bi tür kaderimizi yargılamak gibi olur..
onun için, elimizden gelen gayreti gösterip..çaba göstericezz..
birde istemeyi bilin diyor Mevlam.. belkide yeteri kadar istemiyoruz, yeteri kadar candan dua etmiyoruz..
her zaman için herseyin hayırlısıın istemek gerek, demek ki hayırlısı olan hakkımızda, bikaç yıl beklemekmis.. e sağlık olsun derler ya hani..?
sonunda sağlığımızdan olmayalım insaAllah..Rabbim yardımcın, yardımcımız olsun insaAllah..
biraz uzun oldu sanırım, :)
kiz zaten regli gecti olmamis daha niye beklesin9 ay gelmezse dahada beklesinmi umudum
valla ne yaparsam yapayım olmuo ama bide ben vajınusmustum canım 1yıl öncesine kadar.bebişmi gelio hadi inşallah
kız Allah seni napmasın emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
heya bekle gülüm sen, bu yasağa bakma, 9 ay bekle sonucu çıkınca sürpriz olarak görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?