Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

anladim iste vajinusmus dolayi halen psikolojikmen korkuyosun kuzum..inslalah dr korkusunuda yenersin:26::26::26::26::26::26::26:

doktor dahada psikolojimi bozuyo.demezmi benim 7 yaşında kızım var senden daha sabırlı.sanki kızı vajınal ultrasona girio.tövbe tövbe allah vermesinde bilmesinler

Kimse yokkkkkk ;(( bende ağlamaya gidiyorum o zaman :2:görüşürüz kizlar

ahh hayalim ağlama desem de bilmiyom faydası olur mu..
biliyorum zordur..
ama ağla biraz içindeki stresini atmıs olursun..
yada beni aklına getir bak, moral olayım sana :)
ne kadar zamandır istiyosun bilimyorum ama, ya zaman ı var, yada dua ..

Kizlar ben geldim bir bucuk saat kadar kaynanamla konuştum yemek yaparken yemeğimizi de yedik , birazdan çayımı icecem inşallah . Siz neler yapıyorsunuz canlarim.? Layla da iyi haberler var galiba

selam habibtelerim nasilsiniz...doktordan geldim ogne yapti choriomon diye bir igne hic duydunuzmu prengly de vuruldum bakalim artik...iltihabim varmis...ne yapsam acaba?

doktor dahada psikolojimi bozuyo.demezmi benim 7 yaşında kızım var senden daha sabırlı.sanki kızı vajınal ultrasona girio.tövbe tövbe allah vermesinde bilmesinler

dr gercekten cok önemli ilk gittigim dr beni nerdeyse vajinismus yapacakti uyuz..cok acitarak muayene yapiyodu nasi kasiyodum kendimi..2 yil gidemedim hic bi dr sonra iyi bi dr buldum saolsun yendim korkumu onun sayesinde simdi ise hic hissetmiyorum bile..dedigin gib sanki kizini ultrasonda muayene ediyo

Kizlar ben geldim bir bucuk saat kadar kaynanamla konuştum yemek yaparken yemeğimizi de yedik , birazdan çayımı icecem inşallah . Siz neler yapıyorsunuz canlarim.? Layla da iyi haberler var galiba

gurbetkizim demek yine kaynananla konustun

simdi bizler yine dertlenmeye baslayacagiz haberin olsun

Son düzenleme:

inan gitmemeyi düşünüyorum

selam habibtelerim nasilsiniz...doktordan geldim ogne yapti choriomon diye bir igne hic duydunuzmu prengly de vuruldum bakalim artik...iltihabim varmis...ne yapsam acaba?

ALPPİNİMMMM kusum hsgledin günden beri bağırıyom sen diye nerdesin sen bakim, bi göründün bi kayboldun, sana sesleniyom sesleniyom sen cvp vermiyon, bak burda elin kızı yasakhayalimm.. (yasağım sen duyma, görme)dalga geçiyo, sen yaz yaz, bak çıktı diye .. niye beni ezük büzük hale koyuyorsun
cnm ben iğneleri bundan yılllllaaaaaaaaaaaaaaarrrr yıllar önce yaptırdığım için.. hatırlamıyorum.. ama pregnil yabancı gelmedi
birde kusum iltihabın varsa, hiç bekleme soğan kürü yap.. birebir.. :13: ben bgün yine basladım :13:

Son düzenleme:
habibtem girdim siteye sonra esim aradi hazirlan doktora gidecez dedi...hastanedeyken girmye calsitim olmadi cepten...selam vermek istedim ama zamanim yoktu..igne vuruldumm..hayirlisi ins bu sefer olur...ama bende hic heyecan yok...olmayacak gibime geliyor..iltihap ta cikti

ahanda gördüm simdi tutummu sacindan hee söyle bakim

demek ben elimkiz simdi gelecem evine baskina

sen benimsin ben buldum seni unutma bunu hep hatirlatacam

Son düzenleme:

hayırlısı ile olur inş tatlım gönlünü ferah tut

habbitem dr fitil ne vermedimi iltihap icinyada iste olsaydi bi sogan kürü yapsaydin hemen söker atardi ama iste yapamiyon

bide laylam bebek dogdugu halde test yapacam diyomus

öyle bundan sonra her test yapsana, yapmıyon mu diyene, zıt olarak
yapma bekle diyecem.. acele etme, hem acele işe sytn karısır derler, deeerr mişimm hem moral olurum biraz daha bekle demekle..
bide yapsında, tek çizgiyi görse daha mı iyi olur he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…