- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #17.241
anladim iste vajinusmus dolayi halen psikolojikmen korkuyosun kuzum..inslalah dr korkusunuda yenersin:26::26::26::26::26::26::26:
Kimse yokkkkkk ;(( bende ağlamaya gidiyorum o zaman :2:görüşürüz kizlar
doktor dahada psikolojimi bozuyo.demezmi benim 7 yaşında kızım var senden daha sabırlı.sanki kızı vajınal ultrasona girio.tövbe tövbe allah vermesinde bilmesinler
Kizlar ben geldim bir bucuk saat kadar kaynanamla konuştum yemek yaparken yemeğimizi de yedik , birazdan çayımı icecem inşallah . Siz neler yapıyorsunuz canlarim.? Layla da iyi haberler var galiba
slm kızlar nasılsınız bakalım yeni haberler varmı.. keyfiniz yerindedir inşş:)
dr gercekten cok önemli ilk gittigim dr beni nerdeyse vajinismus yapacakti uyuz..cok acitarak muayene yapiyodu nasi kasiyodum kendimi..2 yil gidemedim hic bi dr sonra iyi bi dr buldum saolsun yendim korkumu onun sayesinde simdi ise hic hissetmiyorum bile..dedigin gib sanki kizini ultrasonda muayene ediyo
selam habibtelerim nasilsiniz...doktordan geldim ogne yapti choriomon diye bir igne hic duydunuzmu prengly de vuruldum bakalim artik...iltihabim varmis...ne yapsam acaba?
hosbulduk canim dunden bugune degisen birseyler varmi gecmisi okuyamadim hamis sayisinda bir artis varmi bu arada selencelk ne yapti bilen varmi
inan gitmemeyi düşünüyorum
selam habibtelerim nasilsiniz...doktordan geldim ogne yapti choriomon diye bir igne hic duydunuzmu prengly de vuruldum bakalim artik...iltihabim varmis...ne yapsam acaba?
inan gitmemeyi düşünüyorum
ALPPİNİMMMM kusum hsgledingünden beri bağırıyom sen diye nerdesin sen bakim, bi göründün bi kayboldun, sana sesleniyom sesleniyom sen cvp vermiyon, bak burda elin kızı yasakhayalimm.. (yasağım sen duyma, görme) dalga geçiyo, sen yaz yaz, bak çıktı diye .. niye beni ezük büzük hale koyuyorsun
cnm ben iğneleri bundan yılllllaaaaaaaaaaaaaaarrrr yıllar önceyaptırdığım için.. hatırlamıyorum.. ama pregnil yabancı gelmedi
habibtem girdim siteye sonra esim aradi hazirlan doktora gidecez dedi...hastanedeyken girmye calsitim olmadi cepten...selam vermek istedim ama zamanim yoktu..igne vuruldumm..hayirlisi ins bu sefer olur...ama bende hic heyecan yok...olmayacak gibime geliyor..iltihap ta cikti
habibtem girdim siteye sonra esim aradi hazirlan doktora gidecez dedi...hastanedeyken girmye calsitim olmadi cepten...selam vermek istedim ama zamanim yoktu..igne vuruldumm..hayirlisi ins bu sefer olur...ama bende hic heyecan yok...olmayacak gibime geliyor..iltihap ta cikti
bide laylam bebek dogdugu halde test yapacam diyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?