- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #17.281
Ben rahatim alt muanede ilk gittigimde biraz endise etmistim nasil ne yapilacak ama baya sakinim kendimden gurur duydum hhihihi
tebriklerrrrimi sunuyorummmmmmmmmmmmm
valla tam sirasinda lafi actin yinekln ,selencelkim ve ben burdayim tam dertli kisiler yani bi hayalotum eksik o da olsaydi kadro tamamdi yani kaynanazedeler olarak
kiz yerim seni deyyuz lafina cok güldüm
kiz zaten regli gecti olmamis daha niye beklesin9 ay gelmezse dahada beklesinmi umudum
maşşallahhhhhben çok kasıyorum kendimi
maşşallahhhhhben çok kasıyorum kendimi
Deet kaynanalara kabahat bulurlar hahaha siz fenasiniz ondandirbenimki birtane ... sen bilirsin kizim der durur benim ki. hahahah
Deet kaynanalara kabahat bulurlar hahaha siz fenasiniz ondandirbenimki birtane ... sen bilirsin kizim der durur benim ki. hahahah
biri kaynanamı demi..offfffff ruhumu sıkıyo yaa bu kelime keşke lügattan kaldırılsaaaa
Kasmiyacan canim kendini nefesini duzenli alir verirsen hic bir sIkIntI olmaz rahat olmaya bak .. birde ben her muane oldugumda cok cabuk oldum rahat oldugum icin hem anlik ne zaman muane etti ne zaman bitti anlamiyorum her defasinda bu kadarcikmi diyom birde
Kasmiyacan canim kendini nefesini duzenli alir verirsen hic bir sIkIntI olmaz rahat olmaya bak .. birde ben her muane oldugumda cok cabuk oldum rahat oldugum icin hem anlik ne zaman muane etti ne zaman bitti anlamiyorum her defasinda bu kadarcikmi diyom birde
geçmişi okuyamadım gittişekerim yasakhayal ve diger çıtırlar anam hızınıza yetşemiyorumm mşllh pek hızlısınız gıı
sustum bir daha demm..
yapacagım kızzzzzzz sogan kürünü eşimede keçiboynuzu kürü yapacagım..zaten yuurtam için büyük ihtimal ilaç verecek.geçende 4 yumurtam olmştu ama hüsran...ama yapcam adet bittikten 7 gün sonra demi.bide bebek döllenme olunca düşürmüo demi
ahanda gördüm simdi tutummu sacindan hee söyle bakim
demek ben elimkiz simdi gelecem evine baskina
sen benimsin ben buldum seni unutma bunu hep hatirlatacam
dur yapma yasağım..benim bi suçum yok., o dedirtti bana özldn ms attı
kız vallahi benim çalısma günlerim,daha bitane bilem çalışamamışım..isimden gücümden de olacam sizin yüzünüze..
bu ay mesailere kalmam gerekicek anlasılan..
çok mesaii..umutttt bitti
kalkiyim de , bi çalışıp geleyim olar mı ki
1ah canım benm afiyet olsun ALLAH iyilik versin bende iyiyim kaynananlada ALLAH daim etsin :) yasakyahalin dedigi gibi biz kaynanazedeyizSelam caniim iyiyiz gecmis olsun .. insallah atlatirsin hemen.
Selam canim iyiyiz sukur bende yeni haber yok sen nasilsin?.. keyifler cok sukur iyi .. cayin demlenmesini bekliyorum
Aynen yina kaynana walla bir tane benim kaynana bos bos cene caliyoruz ev telefonu bedava ariyorum konusyoz iste oglundan cok benle konusr ogluyla 5 dk benle 1-2 saat.. aman dertlenmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?