Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Son düzenleme:
maşşallahhhhh ben çok kasıyorum kendimi

Kasmiyacan canim kendini nefesini duzenli alir verirsen hic bir sIkIntI olmaz rahat olmaya bak .. birde ben her muane oldugumda cok cabuk oldum rahat oldugum icin hem anlik ne zaman muane etti ne zaman bitti anlamiyorum her defasinda bu kadarcikmi diyom birde

geçmişi okuyamadım gitti şekerim yasakhayal ve diger çıtırlar anam hızınıza yetşemiyorumm mşllh pek hızlısınız gıı

Deet kaynanalara kabahat bulurlar hahaha siz fenasiniz ondandir benimki birtane ... sen bilirsin kizim der durur benim ki. hahahah

anam bizi suclu buldugurbetkizim öyle deme simdi kaynananin birden huyu ne degisir bizim ne cektihgimizi daha iyi anlarsin

ne bide sen bilirsin diyo kiz bu kadinin neslini cogaltalim bi iki tane ancak vardir bu kadindan

simdi gidip benimkini bogasim var ..seytana uymak üzereyim nerdeyse

Deet kaynanalara kabahat bulurlar hahaha siz fenasiniz ondandir benimki birtane ... sen bilirsin kizim der durur benim ki. hahahah

hahahah dimi gurbetkiz habibtemm...bunlar cadi gelin o yuzden kaynanalari sevmiyor...bir iki uc olurda hepsimi kotu ben kaynamami aramaya korkuyorum oda kapatmaz ogluna der ver kizimi benim herif kendini besleme gibi hissediyor

darısı başıma yarabimmmmmmm

geçmişi okuyamadım gitti şekerim yasakhayal ve diger çıtırlar anam hızınıza yetşemiyorumm mşllh pek hızlısınız gıı

selencelkim gecmisi bosver sen gurbetkizin mesajlarini oku bak neler diyo kaynanalar hakkinda hemide bizi suclu buldu

umudummmm habibtem yanimda olsan yapardimmm...bahane degil hayatin gercegi ye ic yat bende hic kasmam kendimi bir iki defaa ayyyy derim tamam rahat ol bende allttan muayeneyi sevmiyorum yaa

kuzum söyle yap reglin bitince 3 .gün basla o zaman sadece yumurtan güzelce gelisir bebek olusmaya baslayinca bitiyo zaten öyle düsürme gibi bisey olmaz..gerci ibrahim saracoglu düsürmez yapin diyo ama sen dedigim gibi reglinden sonra 3.gün basla garanti olsun

Son düzenleme:
ahanda gördüm simdi tutummu sacindan hee söyle bakim

demek ben elimkiz simdi gelecem evine baskina

sen benimsin ben buldum seni unutma bunu hep hatirlatacam

dur yapma yasağım.. benim bi suçum yok., o dedirtti bana özldn ms attı
kız vallahi benim çalısma günlerim, daha bitane bilem çalışamamışım..isimden gücümden de olacam sizin yüzünüze..
bu ay mesailere kalmam gerekicek anlasılan..
çok mesaii..umutttt bitti
kalkiyim de , bi çalışıp geleyim olar mı ki

tamam olduay demek calismalar basladi sey kolay gelsin ozaman

Son düzenleme:
1ah canım benm afiyet olsun ALLAH iyilik versin bende iyiyim kaynananlada ALLAH daim etsin :) yasakyahalin dedigi gibi biz kaynanazedeyiz:1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…