Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kısmet cnm benim.. yasım 33..
aha 33 te elden gidiyor, gelecek ay yeni yaş geliyo
Allahım herkese versin tez zamanda gönlünün muradını insaAllah

canlarım size doyum olmaz.. ben artık çıkayım..
esim çağriirrrr..
hadi hayırlı geceler, bol bebisli geceler

kısmet cnm benim.. yasım 33..
aha 33 te elden gidiyor, gelecek ay yeni yaş geliyo
Allahım herkese versin tez zamanda gönlünün muradını insaAllah

Daha genceciksin yaaaa bende sandim daha buyuksun 15 yil degince masallah kucuk evlenmissin daha senin yasinda bekarlar var ben inaniyorumki Umutum Allahim seni cok seviyor ve bu kadar yil sabrini denemis bu sabrin meyvesinide sana en guzel sekilde tattiracak hemde en kisa zamanda

kimsecikler kalmadıı... Her ne kadar burda olupta çok yazamasam daaa hepinizi sevdiğimi unutmayın canlarımmmmmmmmmmm ,öpüyorummmm

cankuşlar bugün temizlik yapmam gerek ..
havada güneş açtı fırsat bu fırsat camları silim
ara ara gelırım yanınıza opuyoru hepınızzzııı

herkeslere selam

okuldayım bos ders azcık ısınıp dınleneleım dedık

umuttt canım bılıyormusun benım en yakın arkadasım kendısı ve dıger ıkı kız kardesı 15 yıl sonra olmuslar
annesını tanıyorum kadının hıcbı problemı yokmus ama esıne bebegın olmaz raporu bıle vermısler
yazık busra teyze de 15 yıl gezmedıgı hacı hoca kalmamıs ve 15 yıl sonra arkadasım olmus
sonra bu korunmaya baslamıs mıllette demıskı bu ne okadar ugrastın sımdıde korunuyomusun bu sefer bırakmıs gene hamıle araları bı yas kardesıyle
sonra tabıı tekrar korunmus ve korunurken hamıle kalmıs 3.kıza
gor yanı rabbım vermemıs vermemoıs sonrada pes pese dokturmus kızları

ınsallah umıtsız olma senınde ılakı olacaktır allahın ıznıyle..

gunaydın cnm..
herkesin kaderi farklı, kimin ne yaşayacığını bizler bilemeyiz..
kimine 2ay, kimine 10ay, kimine 1buçuk yıl..kimine 5..kimine 15yıl..bazen şu 15yılı bitirdiğime ben bile inanamıyorummm...
bazen ben burda hani anlatıyorum anlatıyorum ya,...karsıdan okuyanlarla, benim bu anlattığım ruh halim aynı sekilde yansıyabiliyor mu onu bilemiyorum..
inanın ki, şu ruh halimi halimi anlatmaya kelimeler yetmez..bazen ben bile anlayamıyorum..bazen sebepsiz yere kızıdğım şeyler oluyo, sebepsiz yere hınçınlığım gösteriyorum karsımdakine..kimi zaman hiç olmadık biseyden karsımdakine sinir bile oluyorum..yani diyorum şu bedenimin halini ne sekilde anlatabilirim..en küçük biseyi bile kaldıramaz oldum..ruh halim desen perisan..şu perisan kelimesi bile ne kadar yeterli olur ki..bilmiyorum..
diyorum ruh halini anlamak için bi makine olsa, ve ordan anlasılsa, hangi dereceye gelmisimdir ..bunu düsünürüm bazen.
.....
hani vermemis vermemis, onca yıl sonra vermis diyosun ya,elbette ki beni rahatlatmak için diyosun..
inan ki onca yıl geçti bazen ben bile inanamıyorum..bazen bakıyorum..ne tahammülüm, ne sabrım..ne birsey ..kalmadı..bu saatden sonra olurda, ya ruh halim bunu atlabilir mi diyorum..
ama yinede yalnıs birsey diyebliyorsam, Rabbim affeylesin..

bu arada ,
12.12.12 bgünün anlamlı tarihi nedeniyle, herkese şans getirmesini diliyorum............ :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…