- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #17.501
gunaydın cnm..
herkesin kaderi farklı, kimin ne yaşayacığını bizler bilemeyiz..
kimine 2ay, kimine 10ay, kimine 1buçuk yıl..kimine 5..kimine 15yıl..bazen şu 15yılı bitirdiğime ben bile inanamıyorummm...
bazen ben burda hani anlatıyorum anlatıyorum ya,...karsıdan okuyanlarla, benim bu anlattığım ruh halim aynı sekilde yansıyabiliyor mu onu bilemiyorum..
inanın ki, şu ruh halimi halimi anlatmaya kelimeler yetmez..bazen ben bile anlayamıyorum..bazen sebepsiz yere kızıdğım şeyler oluyo, sebepsiz yere hınçınlığım gösteriyorum karsımdakine..kimi zaman hiç olmadık biseyden karsımdakine sinir bile oluyorum..yani diyorum şu bedenimin halini ne sekilde anlatabilirim..en küçük biseyi bile kaldıramaz oldum..ruh halim desen perisan..şu perisan kelimesi bile ne kadar yeterli olur ki..bilmiyorum..
diyorum ruh halini anlamak için bi makine olsa, ve ordan anlasılsa, hangi dereceye gelmisimdir ..bunu düsünürüm bazen.
.....
hani vermemis vermemis, onca yıl sonra vermis diyosun ya,elbette ki beni rahatlatmak için diyosun..
inan ki onca yıl geçti bazen ben bile inanamıyorum..bazen bakıyorum..ne tahammülüm, ne sabrım..ne birsey ..kalmadı..bu saatden sonra olurda, ya ruh halim bunu atlabilir mi diyorum..
ama yinede yalnıs birsey diyebliyorsam, Rabbim affeylesin..
gunaydın cnm..
herkesin kaderi farklı, kimin ne yaşayacığını bizler bilemeyiz..
kimine 2ay, kimine 10ay, kimine 1buçuk yıl..kimine 5..kimine 15yıl..bazen şu 15yılı bitirdiğime ben bile inanamıyorummm...
bazen ben burda hani anlatıyorum anlatıyorum ya,...karsıdan okuyanlarla, benim bu anlattığım ruh halim aynı sekilde yansıyabiliyor mu onu bilemiyorum..
inanın ki, şu ruh halimi halimi anlatmaya kelimeler yetmez..bazen ben bile anlayamıyorum..bazen sebepsiz yere kızıdğım şeyler oluyo, sebepsiz yere hınçınlığım gösteriyorum karsımdakine..kimi zaman hiç olmadık biseyden karsımdakine sinir bile oluyorum..yani diyorum şu bedenimin halini ne sekilde anlatabilirim..en küçük biseyi bile kaldıramaz oldum..ruh halim desen perisan..şu perisan kelimesi bile ne kadar yeterli olur ki..bilmiyorum..
diyorum ruh halini anlamak için bi makine olsa, ve ordan anlasılsa, hangi dereceye gelmisimdir ..bunu düsünürüm bazen.
.....
hani vermemis vermemis, onca yıl sonra vermis diyosun ya,elbette ki beni rahatlatmak için diyosun..
inan ki onca yıl geçti bazen ben bile inanamıyorum..bazen bakıyorum..ne tahammülüm, ne sabrım..ne birsey ..kalmadı..bu saatden sonra olurda, ya ruh halim bunu atlabilir mi diyorum..
ama yinede yalnıs birsey diyebliyorsam, Rabbim affeylesin..
bu arada ,
12.12.12 bgünün anlamlı tarihi nedeniyle, herkese şans getirmesini diliyorum............ :)
hayalotum burdamisin yoksa sahtemisin
yaw burdaysan birak su gecmise baKMAYI AALLALALALA
bak bende yeni geldim hic bakmiyorum bilem....havadan sudan konusmuslardir...
zaten dün hizima bilem yetisemediler
cankuşum aslında tam çıkmıştım bitanemsonra tekrar gırım dedım yapcak iş bulamadımda
gerçeğimmmmm kaçakhayalimmmm
günaydın demeye geç kaldımGünaydın canım benim nasılsın ?:)
kimler var bakim topikte...
yaw habbiteler hic hosuma gitmedi bu kk..niye daraltmislar iyice..insalalh gecicidir...
hayalotum masallah bitirmisin tüm islerini
günaydın demeye geç kaldımiyiyim canım temizlikle ugrasıyorum sen nasılsın
ben varımmmmmmmmmmmmmm
bende hiç sevmedim iğrençççççççççççççççççççççç
hayalotum bu ne ya böyle reklam icin iyice kücültmüslerhic güzel olmamis ama gecicir herhalde bak umudum gelmedi görüyomusun bi profilime girimde hangi topikte bi bakim...
vallaya ilk yaptıklarında okdarda bağırmıştım topikteee heççç güzel olmamış diyemyine koymuşlar alaaalaaa
bak bakalım umutçuk hangi alemlere akmışşş
hayalotum bide sayfalarda biraz gec aciliyo iste reklam zorluyo sayfalari:4
umuduma baktim hic bi yere yazmiyoda ama online gözüküyo:44::44::44::44::44::44::44::44:
umudum simdi cikmis online degil
kaçakhayalim zaten bız tek başımıza topık çökerme kabılıyetımız var cok şükürbide reklam koymuşlarrr
umudum nerdekı acep acaba pc mi acık bıraktıda işe daldı yada uyudu garıbım
ozaman oda benim gibi çıkmıştı ama onlıne gozukuyodu
dorusundün beni bu habbiteler bi idare edemedi bi sen olsaydin naparlardi acaba
dert yandilar hizlisin biz yetisemiyoruz dediler bide ikimiz bi araya gelseydik 10 sayfa geride olurlardi herhalde...
bende ciktim iyi siz biraz dinlenin ben cikimda dedim...
olabilir sende o cok oluyo
bende sen burdaymisin gibi kendi kendime konustugumu sonradan farkediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?