Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Umut canim ben seni nekadar anliyorum desemde anlayamam ben degil kimse anlayamaz oyle bir iki yil istemeyle 15 yil asla bir olmaz
Sadece tahmin edebilirim ve dua...
Ancak yalniz olmadigini ve boyle hikayeleri olam insanlariinda muratlarina erdigini gormen icin anlattim.

Allahtan umid kesilmez imtihan boyle birsey iste seni evladinin olmamasiyla baskasini evladini alarak baskasini ....imtihan =sabir yapacak bisi yok

Canimsin yaaaa inan o kadar icten anlatmissinki anlamamak mumkun degil gönlu guzel ve uzgun kadin BUTUN DUALARIM SENINLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

kimler var bakim topikte...

yaw habbiteler hic hosuma gitmedi bu kk..niye daraltmislar iyice..insalalh gecicidir...

hayalotum burdamisin yoksa sahtemisin

yaw burdaysan birak su gecmise baKMAYI AALLALALALA

bak bende yeni geldim hic bakmiyorum bilem....havadan sudan konusmuslardir...

zaten dün hizima bilem yetisemediler

umudum baska topiklerdehayalotum gecmiste bende kendi kendime konusur sonrada cikarim herhalde

hayalotum burdamisin yoksa sahtemisin

yaw burdaysan birak su gecmise baKMAYI AALLALALALA

bak bende yeni geldim hic bakmiyorum bilem....havadan sudan konusmuslardir...

zaten dün hizima bilem yetisemediler

cankuşum aslında tam çıkmıştım bitanemsonra tekrar gırım dedım yapcak iş bulamadımda
gerçeğimmmmm kaçakhayalimmmm

Günaydın canım benim nasılsın ?:)
günaydın demeye geç kaldım iyiyim canım temizlikle ugrasıyorumsen nasılsın
kimler var bakim topikte...

yaw habbiteler hic hosuma gitmedi bu kk..niye daraltmislar iyice..insalalh gecicidir...

ben varımmmmmmmmmmmmmm
bende hiç sevmedim iğrençççççççççççççççççççççç

günaydın demeye geç kaldım iyiyim canım temizlikle ugrasıyorumsen nasılsın

ben varımmmmmmmmmmmmmm
bende hiç sevmedim iğrençççççççççççççççççççççç

hayalotum bu ne ya böyle reklam icin iyice kücültmüsler hic güzel olmamis ama gecicir herhalde bak umudum gelmedi görüyomusun bi profilime girimde hangi topikte bi bakim...

hayalotum bu ne ya böyle reklam icin iyice kücültmüsler hic güzel olmamis ama gecicir herhalde bak umudum gelmedi görüyomusun bi profilime girimde hangi topikte bi bakim...

vallaya ilk yaptıklarında okdarda bağırmıştım topikteee heççç güzel olmamış diyemyine koymuşlar alaaalaaa

bak bakalım umutçuk hangi alemlere akmışşş

vallaya ilk yaptıklarında okdarda bağırmıştım topikteee heççç güzel olmamış diyemyine koymuşlar alaaalaaa

bak bakalım umutçuk hangi alemlere akmışşş

hayalotum bide sayfalarda biraz gec aciliyo iste reklam zorluyo sayfalari

umuduma baktim hic bi yere yazmiyoda ama online gözüküyo:44::44::44::44::44::44::44::44:

hayalotum bide sayfalarda biraz gec aciliyo iste reklam zorluyo sayfalari:4
umuduma baktim hic bi yere yazmiyoda ama online gözüküyo:44::44::44::44::44::44::44::44:

kaçakhayalim zaten bız tek başımıza topık çökerme kabılıyetımız var cok şükürbide reklam koymuşlarrr
umudum nerdekı acep acaba pc mi acık bıraktıda işe daldı yada uyudu garıbım

kaçakhayalim zaten bız tek başımıza topık çökerme kabılıyetımız var cok şükürbide reklam koymuşlarrr
umudum nerdekı acep acaba pc mi acık bıraktıda işe daldı yada uyudu garıbım

dorusundün beni bu habbiteler bi idare edemedi bi sen olsaydin naparlardi acaba

dert yandilar hizlisin biz yetisemiyoruz dediler bide ikimiz bi araya gelseydik 10 sayfa geride olurlardi herhalde...

bende ciktim iyi siz biraz dinlenin ben cikimda dedim...

hayalotum sümeyyeden bi haber varmi gecmise bakmadim cünkü:26::26::26::26::26::26::26::26:

Son düzenleme:
tımarhanelık olurlardı ozamanbıde bız ıkımız olunca cok konusuyoruz neden bukadar gevezeyız acep kaçakhayalım
olabilir sende o cok oluyo

bende sen burdaymisin gibi kendi kendime konustugumu sonradan farkediyorum

oy oy ben kıyamam sana bende cıkmıstım valla cıkarken kımse yoktudedım bıdaha gırem bı bakım megersem canbonum gelmıs hıssettımmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…