- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #18.101
pff.. esim hadi kalkmıyosun az bi isim var diyoozaten de geç oldu..ama uykum yok..
neyse grsmk üzere kızlar , tatıl uykular
ALPPINMmmmm kusum napıyosun iyi misinn, bi ses ver hele, diğer yerde biraz okudum canın sıkkın gbi biraz ..noldu kuzum yaaa , ins geçicii biseydir :26:
sakın canım sıkkın deyip buraya gelmemezlik yapma, ben sensiz naparımm,kim çeker benii
laylaaaaa cnmm snde iyisin dimi kızlar bi ses verin hele
zaten kocişi kaldırdım pc den bi bakim diye, hemen yazın yoksam yazan çizen yoksa kalk diyecek kesin..
hem geçmise bnde tam bakamadım, iyi bisey varsa banada deyin hele, adım geçmişse, haberim olsun
yasağımm halen gelmedi noldu ki acaba :26:
noldu kız hayırdır çabuk söyle, yoksaaa
kizlarrrr bu gece annemlerde kalicam kocis yok.yarin da kayinvaldemlerde kalicaz.arada gelir sizi haberdar ederim canlarim.
bu arada bat yarin.henuz gelen giden yok.ama adet sancisi yasiyorum.artik hayirlisi.öpüyorummm
umudum tamda cikiyodum bildirini gördümhosgeldin nerdeydin yaw sen iki gündür yoksun..
yaw sorma yasağım..esim kalk bi bakim dedi.. smdi de tv de biseye daldı ama yine gelebilir. kalk der ..
snde gecenin köründe gelmeseydin alal laala
adımı bi geçirme bak böyyle saçını basını
nyse uyu bakalım sen uyu, uyusunda büyüsün yasağımm
hadi laylam senden büyük bir haber bekliyoruz insaAllah, geçmisi tam okuyammıstım da kaçırmısım demek ki
doru yaw bugün gec geldim dün okadar bekledikbu seferde sen hic gelmedin..öglen girdim yine yoktun..
yaw niye gec yatiyo esin gitsin yatsin alalaaalaiste laylamda bi test ne yapti ikinci cizgi cikti geri kay boldu dedi..yapamadi testi anlayacagin..o yüzden dr gidecek pazartesi
dedim şuna bildirim olarak tıklim de geldiğimi farkettsinn
saolasın yasağımmm benimmheya yoktum.. biseyler yine siniriim bozdu çok girmedim
bak o iste bende de öyle olduuikinci cizgi geçen ki yaptığımda silik çıkdıydı, sonra geri kayboldu niye öyle olur ki
sahi bende mi yapamamış oldum simdi
nasi yani yine bi topikte senimi üzdülerkuzum bak calisma günlerin yaw bu günlerde yumurtalama günlerin bi stres yapmada umudum yumurtaciklarin güzelce gelissinler kuzum....:26::26::26::26::26:
sendedemi öyle olduumudum kiz yoksa kimyasal gebelikmi gecirdin bak buna bilem sevinirim cünkü ondan sonra daha kolay hamile kalanlar var..
yok üzmediler de, snra özel msj atarım..
bliyom yumurta günlerim.. çalısma günlerim :18:
bu kimyasal mı oluyor simdik :26:
kız vallahi, gördüm silik vardı. ama 5dk sonrası yokdu
ben yılladrı öyle silik fln birsey görmedim
ayy yoruldum yarabbim gönder meleğmi nolurr..
oldu tamam gizli biseymi
sey bende onu soracaktim calismalar varmi diye
yaw kimyasalda az hamilelik hormonu salgilaniyomus oyüzden bi gözüküp kayboluyomus diye biliyorum ben..
umudum gercekten okadar cok mucizeye sahit oldumki bide sen cok inancli bi kizsin rabbim senin kucagini bos komayacak insallah
umudum yaw nereye kayboldunesinmi aldi yoksa neti
scorpionsum bekle kuzum ne zaman rel gelmezse umut var hic suram agriyo diye ümitsizlenme
insallah tatlimm.ama umudum2013 diyorum hala.gecen ay yasadiklarimhadi kuzum insalalh bi güzel haberde sen verirsin...olmazsada inslalah yeni yilda gelecek bebisin ben buna inaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?