Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

doru bak bu habibteyi bende bugün hic görmedim..insalah biseyi yoktur:26::26::26:

kiz yerim seni adini gecirmeyenin cek sacini böyle alalallalaanerdeyse hepimiz lafini ettik nerde umudumuz diye:13:

yaw gelemedimki hep yorgunum nete bilem zor giriyorumsizi habersiz birakmim diye..sürekli giremezsem merak etmeyin,bilinki uyuyorum yada yorgunumdur

Son düzenleme:
kizlarrrr bu gece annemlerde kalicam kocis yok.yarin da kayinvaldemlerde kalicaz.arada gelir sizi haberdar ederim canlarim.
bu arada bat yarin.henuz gelen giden yok.ama adet sancisi yasiyorum.artik hayirlisi.öpüyorummm

hadi kuzum insalalh bi güzel haberde sen verirsin...olmazsada inslalah yeni yilda gelecek bebisin ben buna inaniyorum

umudum tamda cikiyodum bildirini gördümhosgeldin nerdeydin yaw sen iki gündür yoksun..

yaw sorma yasağım..esim kalk bi bakim dedi.. smdi de tv de biseye daldı ama yine gelebilir. kalk der ..
snde gecenin köründe gelmeseydin alal laala
adımı bi geçirme bak böyyle saçını basını
nyse uyu bakalım sen uyu, uyusunda büyüsün yasağımm
hadi laylam senden büyük bir haber bekliyoruz insaAllah, geçmisi tam okuyammıstım da kaçırmısım demek ki

Son düzenleme:

doru yaw bugün gec geldim dün okadar bekledik bu seferde sen hic gelmedin..öglen girdim yine yoktun..

yaw niye gec yatiyo esin gitsin yatsin alalaaalaiste laylamda bi test ne yapti ikinci cizgi cikti geri kay boldu dedi..yapamadi testi anlayacagin..o yüzden dr gidecek pazartesi

bak o iste bende de öyle olduu ikinci cizgi geçen ki yaptığımda silik çıkdıydı, sonra geri kayboldu niye öyle olur ki
sahi bende mi yapamamış oldum simdi

Son düzenleme:
dedim şuna bildirim olarak tıklim de geldiğimi farkettsinn
saolasın yasağımmm benimm heya yoktum.. biseyler yine siniriim bozdu çok girmedim

nasi yani yine bi topikte senimi üzdülerkuzum bak calisma günlerin yaw bu günlerde yumurtalama günlerin bi stres yapmada umudum yumurtaciklarin güzelce gelissinler kuzum....:26::26::26::26::26:

bak o iste bende de öyle olduu ikinci cizgi geçen ki yaptığımda silik çıkdıydı, sonra geri kayboldu niye öyle olur ki
sahi bende mi yapamamış oldum simdi

sendedemi öyle oldu umudum kiz yoksa kimyasal gebelikmi gecirdin bak buna bilem sevinirim cünkü ondan sonra daha kolay hamile kalanlar var..

nasi yani yine bi topikte senimi üzdülerkuzum bak calisma günlerin yaw bu günlerde yumurtalama günlerin bi stres yapmada umudum yumurtaciklarin güzelce gelissinler kuzum....:26::26::26::26::26:

yok üzmediler de, snra özel msj atarım..
bliyom yumurta günlerim.. çalısma günlerim :18:

sendedemi öyle oldu umudum kiz yoksa kimyasal gebelikmi gecirdin bak buna bilem sevinirim cünkü ondan sonra daha kolay hamile kalanlar var..

bu kimyasal mı oluyor simdik :26:
kız vallahi, gördüm silik vardı. ama 5dk sonrası yokdu
ben yılladrı öyle silik fln birsey görmedim
ayy yoruldum yarabbim gönder meleğmi nolurr..

bu kimyasal mı oluyor simdik :26:
kız vallahi, gördüm silik vardı. ama 5dk sonrası yokdu
ben yılladrı öyle silik fln birsey görmedim
ayy yoruldum yarabbim gönder meleğmi nolurr..

yaw kimyasalda az hamilelik hormonu salgilaniyomus oyüzden bi gözüküp kayboluyomus diye biliyorum ben..

umudum gercekten okadar cok mucizeye sahit oldumki bide sen cok inancli bi kizsin rabbim senin kucagini bos komayacak insallah

oldu tamam gizli biseymi

sey bende onu soracaktim calismalar varmi diye

yok kusum gizli bisey değil.. yazdım..
heya 3gündr neredeyse çalısma var

yaw kimyasalda az hamilelik hormonu salgilaniyomus oyüzden bi gözüküp kayboluyomus diye biliyorum ben..
umudum gercekten okadar cok mucizeye sahit oldumki bide sen cok inancli bi kizsin rabbim senin kucagini bos komayacak insallah

hmmmm :26::26::26:
masallah yasağımm bilmedğin de yok senin he
insaAllah kuzumm yaaa

Son düzenleme:
scorpionsummmmmmmmmm kusum hsgeldinn
ne getirdin bize
esim içerde derin nefes alıyo, ne zaman kalkacam diye

scorpionsum bekle kuzum ne zaman rel gelmezse umut var hic suram agriyo diye ümitsizlenme

hadi kuzum insalalh bi güzel haberde sen verirsin...olmazsada inslalah yeni yilda gelecek bebisin ben buna inaniyorum
insallah tatlimm.ama umudum2013 diyorum hala.gecen ay yasadiklarim
hamis belirtisi gibiydi.ama bu ay ki bildigin regl belirtisi.bakalim genelde sabahlari oluyorum.artik hayirlisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…