- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #18.121
scorpionsummmmmmmmmm kusum hsgeldinn
ne getirdin bize
esim içerde derin nefes alıyo, ne zaman kalkacam diye
yok kusum gizli bisey değil.. yazdım..
heya 3gündr neredeyse çalısma var
hmmmm :26::26::26:
masallah yasağımm bilmedğin de yok senin he
insaAllah kuzumm yaaa
selam umudum.mobil siteyi kullaniyorum kim var kim yok onu da goremiyorumm
kuzum annemdeyim.bekarlik gunlerimdeki gibi yataga gectim elimde telefon.tabi o zamanlar kocisle sevgiliyiz tel elden dusmuyo.simdi sizlerri meraktaan elimden dusmuyo
selam umudum.mobil siteyi kullaniyorum kim var kim yok onu da goremiyorumm
kuzum annemdeyim.bekarlik gunlerimdeki gibi yataga gectim elimde telefon.tabi o zamanlar kocisle sevgiliyiz tel elden dusmuyo.simdi sizlerri meraktaan elimden dusmuyo
yok kusum sana yazıyodum
demin geldi yine oturdun basına ,takır takır yazyaz dedi..
söölemesi ayıp hızlı yazarım da
ahh kusum benim...ben sana rapor veririm kuzum , gurbetkızçem, ALPPINMM var simdik.. bide yasağım var..
waawww..bekarlık günlerie he
valal öle kusumm yaa.. aklım benimde burada vallahi
kim ne demis, kim naapmıs
sagol canimm.herkese selammm
aramiz 2 sokak ama esim olmayinca eski evime geciyorum
geldim kizlar cok hastyimmmsanirim grip olacamm basim agiriyor bogazimda...uykum cok geliyor...uyuyakalmisim bugun...bizde calisma yok bizimkiyle yine bu haldeyiz vallahi biktim!!
ya beni görmedinmi scorpionsum
annenlere diyecem iste sevgilinle konusuyon sendayak geliyo bekle sen
habbitem yaw en son iyidiniz ama..ama bu günler calismaliydin ne güzel yumurtanda vardi:26::26:
yattin zannettim kuzummmm
ayy benimkiler karismaz kii.kiz omrumde tek sevgilim kocisim.15yasimdan bu yanaaannem en basindan biliyordu.babam arkadasim olarak taniyodu.sevgilim oldugunu 22yasimda soyledim.artik tum gercegi biliyo tabbiii
o numara yemez yani cicimmmm
geldim kizlar cok hastyimmmsanirim grip olacamm basim agiriyor bogazimda...uykum cok geliyor...uyuyakalmisim bugun...bizde calisma yok bizimkiyle yine bu haldeyiz vallahi biktim!!
olmazsa olmasin yaaa...vallahi cocuk gibi trip atiyor...kapilari vurup cikiyor..uyumaya geciyor konusmuyor...nedir bu yaaa..benm samimi kiz arkadsimla konusmus..esimi de taniyor..cok samimi bir kiz...sohbet etme demistimm yinee etmissss
vallahi oylee...ben demiyecem gel calisalim diyeee..kendi bilir...icimden yapmak gelmiyor zaten..gecmis olsun alppin kuzummm.kiz gelip arabistanlarda enisteyi bi dövup ayari versek düzelirmiiiiaaa ne kaprislymis ayoll.bebis yapcagina kapris yapiyo töbe töbeeee
zaten beni gör diye söyledim hepsini
bide beni gör alalalalalalalalla
umudum yaw sen ne degerlisin bak hep seni görüyo..bi yildiz gibi parliyosun
senin yaninda sönük kaldim
vallahi oylee...ben demiyecem gel calisalim diyeee..kendi bilir...icimden yapmak gelmiyor zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?