Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

scorpionsummmmmmmmmm kusum hsgeldinn
ne getirdin bize
esim içerde derin nefes alıyo, ne zaman kalkacam diye

selam umudum.mobil siteyi kullaniyorum kim var kim yok onu da goremiyorumm
kuzum annemdeyim.bekarlik gunlerimdeki gibi yataga gectim elimde telefon.tabi o zamanlar kocisle sevgiliyiz tel elden dusmuyo.simdi sizlerri meraktaan elimden dusmuyo

yok kusum gizli bisey değil.. yazdım..
heya 3gündr neredeyse çalısma var

hmmmm :26::26::26:
masallah yasağımm bilmedğin de yok senin he
insaAllah kuzumm yaaa

yaw bosunami bu kk hep gezdim girmedigim ögrenmedigim bisey kalmadi

sey kolay gelsin

kuzum annemdeyim.bekarlik gunlerimdeki gibi yataga gectim elimde telefon.tabi o zamanlar kocisle sevgiliyiz tel elden dusmuyo.simdi sizlerri meraktaan elimden dusmuyo

ahh kusum benim... ben sana rapor veririm kuzum , gurbetkızçem, ALPPINMM var simdik.. bide yasağım var..
waawww..bekarlık günlerie he
valal öle kusumm yaa.. aklım benimde burada vallahi
kim ne demis, kim naapmıs

Son düzenleme:

ya beni görmedinmi scorpionsum

annenlere diyecem iste sevgilinle konusuyon sendayak geliyo bekle sen

ahh kusum benim... ben sana rapor veririm kuzum , gurbetkızçem, ALPPINMM var simdik.. bide yasağım var..
waawww..bekarlık günlerie he
valal öle kusumm yaa.. aklım benimde burada vallahi
kim ne demis, kim naapmıs

sagol canimm.herkese selammm
aramiz 2 sokak ama esim olmayinca eski evime geciyorum

geldim kizlar cok hastyimmmsanirim grip olacamm basim agiriyor bogazimda...uykum cok geliyor...uyuyakalmisim bugun...bizde calisma yok bizimkiyle yinebu haldeyiz vallahi biktim!!

geldim kizlar cok hastyimmmsanirim grip olacamm basim agiriyor bogazimda...uykum cok geliyor...uyuyakalmisim bugun...bizde calisma yok bizimkiyle yinebu haldeyiz vallahi biktim!!

habbitem yaw en son iyidiniz ama..ama bu günler calismaliydin ne güzel yumurtanda vardi:26::26:

ya beni görmedinmi scorpionsum

annenlere diyecem iste sevgilinle konusuyon sendayak geliyo bekle sen

yattin zannettim kuzummmm
ayy benimkiler karismaz kii.kiz omrumde tek sevgilim kocisim.15yasimdan bu yanaaannem en basindan biliyordu.babam arkadasim olarak taniyodu.sevgilim oldugunu 22yasimda soyledim.artik tum gercegi biliyo tabbiii
o numara yemez yani cicimmmm

habbitem yaw en son iyidiniz ama..ama bu günler calismaliydin ne güzel yumurtanda vardi:26::26:

olmazsa olmasin yaaa...vallahi cocuk gibi trip atiyor...kapilari vurup cikiyor..uyumaya geciyor konusmuyor...nedir bu yaaa..benm samimi kiz arkadsimla konusmus..esimi de taniyor..cok samimi bir kiz...sohbet etme demistimm yinee etmissss

zaten beni gör diye söyledim hepsini

gecmis olsun alppin kuzummm.kiz gelip arabistanlarda enisteyi bi dövup ayari versek düzelirmiiiiaaa ne kaprislymis ayoll.bebis yapcagina kapris yapiyo töbe töbeeee

ahh kusumm benimm.. noldu sana yaa.. nane limon kaynat iyi geliyor vallahi :26:
keske olsaydım da ben yapardım, en güzelindenn
kusum esine oku üfle, Allahım sen içimdekiin biliyorsun de.

olmazsa olmasin yaaa...vallahi cocuk gibi trip atiyor...kapilari vurup cikiyor..uyumaya geciyor konusmuyor...nedir bu yaaa..benm samimi kiz arkadsimla konusmus..esimi de taniyor..cok samimi bir kiz...sohbet etme demistimm yinee etmissss

anladim yine cosmus seninkiyaw bu kocalara valla iyi bi dayak lazim.o kiz nasi bi kizmis evli bi adamla bu kadar samimi oluyo

gecmis olsun alppin kuzummm.kiz gelip arabistanlarda enisteyi bi dövup ayari versek düzelirmiiiiaaa ne kaprislymis ayoll.bebis yapcagina kapris yapiyo töbe töbeeee
vallahi oylee...ben demiyecem gel calisalim diyeee..kendi bilir...icimden yapmak gelmiyor zaten..

bide beni gör alalalalalalalalla

umudum yaw sen ne degerlisin bak hep seni görüyo..bi yildiz gibi parliyosun

senin yaninda sönük kaldim

bak seennnn yıldız he.. ilahi yasağımm alemsin hee
yok yaww.. ben bir garip keloğlanım diyecem simdi yok.. ben bir garip umutumm.. hep dertliyim, hep yanarımm..
budur sizden farklı yanımm .. teyy lili tey lililli

laf catmiss kizda nisanli...fazla deger vermee...simariir..basinin tepesine biner diyee...kizda sorun yok...bizimki konusma dedim diye konusmus offff neler yasadim bir bilseniz bir ara eski sevgilisyle mesajlasmalari okumustum...ayrilik safhasina kadar geldimm...neymis benm ilgisilizgimden kaynakliymis...her insan bu sekile yapacaksa lanet olsun o insanlara...canm cok skkin kizlar..aklima geldikceeee cildiriyorum...benim durumumu bildigi halde yaptiklarina bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…