Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bak seennnn yıldız he.. ilahi yasağımm alemsin hee
yok yaww.. ben bir garip keloğlanım diyecem simdi yok.. ben bir garip umutumm.. hep dertliyim, hep yanarımm..
budur sizden farklı yanımm .. teyy lili tey lililli

ne keloglanmi

ama gercekten ayni yazdik scorpionsum hep seni gördü...

dertliyim ne diyosun ama hepte sen göze carpansin gercek hayattada öyleysen enistenin isi zor

gecmis olsun alppin kuzummm.kiz gelip arabistanlarda enisteyi bi dövup ayari versek düzelirmiiiiaaa ne kaprislymis ayoll.bebis yapcagina kapris yapiyo töbe töbeeee

scorpimm çok tatlısın yaa... bebis yapacağına kapris yapıyo .. alemsiniz vallahii

ahh kusumm benimm.. noldu sana yaa.. nane limon kaynat iyi geliyor vallahi :26:
keske olsaydım da ben yapardım, en güzelindenn
kusum esine oku üfle, Allahım sen içimdekiin biliyorsun de.

tsk ederim habibtemmm...vallahi yanimda beni anlayacak birine cok ihtiyacim var..patlamak uzereyimmm

ne keloglanmi

ama gercekten ayni yazdik scorpionsum hep seni gördü...

dertliyim ne diyosun ama hepte sen göze carpansin gercek hayattada öyleysen enistenin isi zor

yaww hem kendim bıkıyom şu halimden, hem sizi bıktırıyom.. affedin beni
e biraz öle, olduğumdan küçük gösteriom .. enistenin isi zor e biraz da göse battığım sölerler

seninki tam dayaklikmis..suna bak bide ilgisizsin diye bahanesi hazirhabbitem kuzum haklisin ama yinede sen bunu bos birakma

yaww hem kendim bıkıyom şu halimden, hem sizi bıktırıyom.. affedin beni
e biraz öle, olduğumdan küçük gösteriom .. enistenin isi zor e biraz da göse battığım sölerler

umudum niye öyle diyosun yaw....kim senden biktikibisey apmadinki affedelim alaalalalala

eniste düsünsün o zaman

doru birazdan bende cikarim.umudumu bulunca biraz sohbet edim dedim..aslinda aksam biraz yattim ama yinede var biraz

yasağımm benimm
bized aksamüstü çalısma olunca uyumuşuzz.. smdi uykum yok o yüzden.. e birazdan da oruç için biseler atıstırırım.. öle yatarım artıkın

tsk ederim habibtemmm...vallahi yanimda beni anlayacak birine cok ihtiyacim var..patlamak uzereyimmm

ahh tatlı habiptemm benimm.. keske yakın olsaydıkk.. hep destek olurdum sana..
enistenin de gözüne bi mor çalısması uygulmak lazım simdi hee
kuzum bide ayetel kürsi okumaya çalıs. ferahlatır seni.. oku esine üfle..
bide sıkınıt duası vardı dayım göndermisti msjla onu yazayım.. okursun.. ben yaptım gerçekten iyi oluyo..
" LAİLAHE İLLALLAHÜL AZİMÜL HALİM.
LAİLAHE İLLALLAHU RABBUL ARŞİL AZİM.
LAİLAHE İLLALLAHU RABBÜS SEMAVATİ VE RABBUL ARDİ VE RABBÜL ARŞİL KERİM.

Son düzenleme:
seninki tam dayaklikmis..suna bak bide ilgisizsin diye bahanesi hazirhabbitem kuzum haklisin ama yinede sen bunu bos birakma

birdaha gorursem bu is biter...annesine anlattim...siyledim oglun boyle yapti bana diyeee...kaynanam bana hak verdi...ben kocami sevmesem kiskanmazdim...artik ne yaparsa yapsin umrumda degilll...biliyor bir daha olursa beni yaninda gormeyecek...birazdan konusacammm derdi neymis..

Kızlar ben çıkayım artıkk öpüyorumm kuslarımm.. Allahımm rahatlık versin, huzur versin canlarım benimmm

ben cikiyorum kizlar yarina gorusurzzz optum sizi...iyi geceler...kusura bakmayinnn caninizi yine sktim...hepinizi cok seviyrmmm

Herkese günaydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Temizlik yapcam sonra da kocişimle alışverişe gitcez bugün, akşama kadar gelemeyebilirim ama sizi çok sevdiğimi unutmayın olur mu canlarımmm...
Bu arada regl öncesi ağrılarım devam etmekte, kırmızılar kesin yoldaaa... bu ay da olmadı, artık önümüzdeki maçlara bakacaz
Şimdiden keyifli sohbetler diliyorum
öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiii

kizlarrrr bu gece annemlerde kalicam kocis yok.yarin da kayinvaldemlerde kalicaz.arada gelir sizi haberdar ederim canlarim.
bu arada bat yarin.henuz gelen giden yok.ama adet sancisi yasiyorum.artik hayirlisi.öpüyorummm

bende de durum aynı kuzum, adet sancısı yaşıyorum ama batıma daha 2 gün var... dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olsun bitanem, öptümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…