- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #18.141
bak seennnnyıldız he.. ilahi yasağımm alemsin hee
yok yaww.. ben bir garip keloğlanım diyecem simdi yok.. ben bir garip umutumm.. hep dertliyim, hep yanarımm..
budur sizden farklı yanımm .. teyy lili tey lililli
gecmis olsun alppin kuzummm.kiz gelip arabistanlarda enisteyi bi dövup ayari versek düzelirmiiiiaaa ne kaprislymis ayoll.bebis yapcagina kapris yapiyo töbe töbeeee
j
kizz bebisin uykusu gelmedimiii.sen yatsanaaaaaaaaaa
ahh kusumm benimm.. noldu sana yaa.. nane limon kaynat iyi geliyor vallahi :26:
keske olsaydım da ben yapardım, en güzelindenn
kusum esine oku üfle, Allahım sen içimdekiin biliyorsun de.
ne keloglanmi
ama gercekten ayni yazdik scorpionsum hep seni gördü...
dertliyim ne diyosun ama hepte sen göze carpansingercek hayattada öyleysen enistenin isi zor
laf catmiss kizda nisanli...fazla deger vermee...simariir..basinin tepesine biner diyee...kizda sorun yok...bizimki konusma dedim diye konusmus offff neler yasadim bir bilseniz bir ara eski sevgilisyle mesajlasmalari okumustum...ayrilik safhasina kadar geldimm...neymis benm ilgisilizgimden kaynakliymis...her insan bu sekile yapacaksa lanet olsun o insanlara...canm cok skkin kizlar..aklima geldikceeee cildiriyorum...benim durumumu bildigi halde yaptiklarina bak..
yaww hem kendim bıkıyom şu halimden, hem sizi bıktırıyom.. affedin beni
e biraz öle, olduğumdan küçük gösteriom .. enistenin isi zore biraz da göse battığım sölerler
doru birazdan bende cikarim.umudumu bulunca biraz sohbet edim dedim.. aslinda aksam biraz yattim ama yinede var biraz
tsk ederim habibtemmm...vallahi yanimda beni anlayacak birine cok ihtiyacim var..patlamak uzereyimmm
seninki tam dayaklikmis..suna bak bide ilgisizsin diye bahanesi hazir habbitem kuzum haklisin ama yinede sen bunu bos birakma
kizlarrrr bu gece annemlerde kalicam kocis yok.yarin da kayinvaldemlerde kalicaz.arada gelir sizi haberdar ederim canlarim.
bu arada bat yarin.henuz gelen giden yok.ama adet sancisi yasiyorum.artik hayirlisi.öpüyorummm
kızlar cinsiyetini öğrendim kuzumun..OĞLUŞUMUZ olacakgörsen oğlumun babasının ağzı kulaklarda
hayirlisiyla dogum yaparsinnnn tatlimm..yuzuk falini yapmismiydin ne cikti merak ettimyerim ben oglusunu
yuzuk falındada erkek çıkmıştı
demek yuzuk fali dogruymusss...ben inaniyorum kime yaptiysammm dogru cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?