- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #18.161
Ama tatlım eniştenin ayarlar karışmışscorpimm çok tatlısın yaa...bebis yapacağına kapris yapıyo . . alemsiniz vallahii
Herkese günaydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Temizlik yapcam sonra da kocişimle alışverişe gitcez bugün, akşama kadar gelemeyebilirim ama sizi çok sevdiğimi unutmayın olur mu canlarımmm...
Bu arada regl öncesi ağrılarım devam etmekte, kırmızılar kesin yoldaaa... bu ay da olmadı, artık önümüzdeki maçlara bakacaz
Şimdiden keyifli sohbetler diliyorum
öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiii
Hayırlısı medd tatlımmm.bende beklemdeyim.günüm geldiartık:26:bende de durum aynı kuzum, adet sancısı yaşıyorum ama batıma daha 2 gün var... dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olsun bitanem, öptümmm
Oyy oyy oyyy.maşallah süphanallah canımmmm.babaların içinde hep bi erkek hayali vardır ama kızlar babalarına daha çok düşkündür kendimden bilirimmmkızlar cinsiyetini öğrendim kuzumun..OĞLUŞUMUZ olacakgörsen oğlumun babasının ağzı kulaklarda
topik yine bana kalmis
görünürde bi hayalotum var ama gercekmi sahtemi anlasilir simdi
topik yine bana kalmis
görünürde bi hayalotum var ama gercekmi sahtemi anlasilir simdi
ben burdayim hayalotum kiz senden önce yazdimcanlarım ben geldimmm
dün gece gelemedım misafırım vardı sabahta davetsız mısafırım vardı anca gıttler kapıyı kapattıgım gıbı gecmışe daldım hemen
asetonummmm rabbım sagsalım kucagına almayı nasıp etsın oğluşunuçok sevındım ben bılıyodum zatennn
allpınım sıkma canını bıtanem ama kocanıda boş bırakma sakınyok yok bı arabıstan yollarına düşmek lazımmm arabayla kaç saat acaba gümüşümde ehlıyetı alsada ıkı şöfeeer olsak daha ıyıymış kaçakhayalım hamıle cunku o araba kullanamaz öndeoturcak anca
meddcezırım gezmedeymısumudumda temızlık yapıyodur kesın kaçakhayalım uyuyodurr scorpıonsum bugun izinlimiydıkı acaba:26:diğer canbonlarımda gelmemiş daha
çok yorgunum basımda cok agrıyo bıde kasıklarım şiş dunden beri goguslerımde agrıyo sanırım erken olucam dıcem ama ben hayatımda batı hıc erken yasamadımm hapın bıtmesınede daha var nedır bu anlamadımmoyuzden bıraz dınlenım gelırım yıne aşkitolarrr:2::2::2:öpüyorum hepinizi
Kuzum geçici olarak ben varım.birazdan kociş gelir ipadi alır elimden.kayınvaldemlerdeyiz bu gece haberiniz olsunn
ben gerçek hayalotummmm
canbonummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kuzum geçici olarak ben varım.birazdan kociş gelir ipadi alır elimden.kayınvaldemlerdeyiz bu gece haberiniz olsunn
canlarım ben geldimmm
dün gece gelemedım misafırım vardı sabahta davetsız mısafırım vardı anca gıttler kapıyı kapattıgım gıbı gecmışe daldım hemen
asetonummmm rabbım sagsalım kucagına almayı nasıp etsın oğluşunuçok sevındım ben bılıyodum zatennn
allpınım sıkma canını bıtanem ama kocanıda boş bırakma sakınyok yok bı arabıstan yollarına düşmek lazımmm arabayla kaç saat acaba gümüşümde ehlıyetı alsada ıkı şöfeeer olsak daha ıyıymış kaçakhayalım hamıle cunku o araba kullanamaz öndeoturcak anca
meddcezırım gezmedeymısumudumda temızlık yapıyodur kesın kaçakhayalım uyuyodurr scorpıonsum bugun izinlimiydıkı acaba:26:diğer canbonlarımda gelmemiş daha
çok yorgunum basımda cok agrıyo bıde kasıklarım şiş dunden beri goguslerımde agrıyo sanırım erken olucam dıcem ama ben hayatımda batı hıc erken yasamadımm hapın bıtmesınede daha var nedır bu anlamadımmoyuzden bıraz dınlenım gelırım yıne aşkitolarrr:2::2::2:öpüyorum hepinizi
sağolun canlarım bana da cinsiyeti sürpriz olmadı biliyodum kiiiyasak hayalim bebiş nasıl yoruyormu seni
evet bıtanem kasıklarım agrıyo adet olcakmış gıbıde şişlik var :26:bıde beynım çatlıyo sankiiiben burdayim hayalotum kiz senden önce yazdim
agrinmi var seninhayalotum kiz nedir bu misafir olayi böyle evde cikolata kalmayacak yine alalalalallalaaa
valla oyle bıtanemmmkiz yerim seni artik hep süpheyle yaklasiyorum iyimi
sağolun canlarım bana da cinsiyeti sürpriz olmadı biliyodum kiiiyasak hayalim bebiş nasıl yoruyormu seni
evet bıtanem kasıklarım agrıyo adet olcakmış gıbıde şişlik var :26:bıde beynım çatlıyo sankiiibusefer çikolata koymadım alaala sonra bana kalmıyo bisküvittt koydummm sabahta kapıyı bı actım misafır kavaltıya gelmıslerrrr
valla oyle bıtanemmm
banada suprız olmadıbundan sonra rabbımm saglıklı uzun omur nasıp etsın ınsallah
asetonum sadece halsizlik ve uykum oluyobaskada bisey yok...
simdi okudum msalalh oglusun geliyomus asetonum kiz nasilda doru tahmin ettin
evet bıtanem kasıklarım agrıyo adet olcakmış gıbıde şişlik var :26:bıde beynım çatlıyo sankiiibusefer çikolata koymadım alaala sonra bana kalmıyo bisküvittt koydummm sabahta kapıyı bı actım misafır kavaltıya gelmıslerrrr
valla oyle bıtanemmm
banada suprız olmadıbundan sonra rabbımm saglıklı uzun omur nasıp etsın ınsallah
günün gelmis ozaman hayalotum:26:.insalalh su kör olasicalarda gider
bisküviti iyi etmisin napalim her zaman cikolata olacak degilalaallaallala haber vermedenmi gelmisler kahvaltiya
o yorgunlukta normal hem senin ayakta olmandansa yatman daha iyi.. kız ben bekarkende diyodum benım ilk çocuğum erkek olacak diye.öle hissediyodum 6.hissim güçlüdürdeee
hayalotum demek ki aynı frekanstayızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?