Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

scorpimm çok tatlısın yaa... bebis yapacağına kapris yapıyo .. alemsiniz vallahii
Ama tatlım eniştenin ayarlar karışmışalppin kuşum ona bi ayar çekecek sanırımm

bende de durum aynı kuzum, adet sancısı yaşıyorum ama batıma daha 2 gün var... dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olsun bitanem, öptümmm
Hayırlısı medd tatlımmm.bende beklemdeyim.günüm geldiartık:26:
kızlar cinsiyetini öğrendim kuzumun..OĞLUŞUMUZ olacak görsen oğlumun babasının ağzı kulaklarda
Oyy oyy oyyy.maşallah süphanallah canımmmm.babaların içinde hep bi erkek hayali vardır ama kızlar babalarına daha çok düşkündür kendimden bilirimmm

topik yine bana kalmis

görünürde bi hayalotum var ama gercekmi sahtemi anlasilir simdi

canlarım ben geldimmm
dün gece gelemedım misafırım vardı sabahta davetsız mısafırım vardı anca gıttler kapıyı kapattıgım gıbı gecmışe daldım hemen
asetonummmm rabbım sagsalım kucagına almayı nasıp etsın oğluşunuçok sevındım ben bılıyodum zatennn

allpınım sıkma canını bıtanem ama kocanıda boş bırakma sakın yok yok bı arabıstan yollarına düşmek lazımmm arabayla kaç saat acaba gümüşümde ehlıyetı alsada ıkı şöfeeer olsak daha ıyıymışkaçakhayalım hamıle cunku o araba kullanamaz öndeoturcak anca

meddcezırım gezmedeymıs umudumda temızlık yapıyodur kesın kaçakhayalım uyuyodurrscorpıonsum bugun izinlimiydıkı acaba:26:diğer canbonlarımda gelmemiş daha

çok yorgunum basımda cok agrıyo bıde kasıklarım şiş dunden beri goguslerımde agrıyo sanırım erken olucam dıcem ama ben hayatımda batı hıc erken yasamadımm hapın bıtmesınede daha var nedır bu anlamadımmoyuzden bıraz dınlenım gelırım yıne aşkitolarrr:2::2::2:öpüyorum hepinizi

ben burdayim hayalotum kiz senden önce yazdim

agrinmi var seninhayalotum kiz nedir bu misafir olayi böyleevde cikolata kalmayacak yine alalalalallalaaa

sağol canım benim aminn cümlemiz inşallllllaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh

sağolun canlarım bana da cinsiyeti sürpriz olmadı biliyodum kiii yasak hayalim bebiş nasıl yoruyormu seni

asetonum sadece halsizlik ve uykum oluyo baskada bisey yok...

simdi okudum msalalh oglusun geliyomusasetonum kiz nasilda doru tahmin ettin

ben burdayim hayalotum kiz senden önce yazdim

agrinmi var seninhayalotum kiz nedir bu misafir olayi böyleevde cikolata kalmayacak yine alalalalallalaaa
evet bıtanem kasıklarım agrıyo adet olcakmış gıbıde şişlik var :26:bıde beynım çatlıyo sankiiibusefer çikolata koymadım alaala sonra bana kalmıyo bisküvittt koydummmsabahta kapıyı bı actım misafır kavaltıya gelmıslerrrr
kiz yerim seni artik hep süpheyle yaklasiyorum iyimi
valla oyle bıtanemmm
sağolun canlarım bana da cinsiyeti sürpriz olmadı biliyodum kiii yasak hayalim bebiş nasıl yoruyormu seni

banada suprız olmadı bundan sonra rabbımm saglıklı uzun omur nasıp etsın ınsallah

günün gelmis ozaman hayalotum:26:.insalalh su kör olasicalarda gider

bisküviti iyi etmisin napalim her zaman cikolata olacak degilalaallaallala haber vermedenmi gelmisler kahvaltiya

asetonum sadece halsizlik ve uykum oluyo baskada bisey yok...

simdi okudum msalalh oglusun geliyomusasetonum kiz nasilda doru tahmin ettin

o yorgunlukta normal hem senin ayakta olmandansa yatman daha iyi.. kız ben bekarkende diyodum benım ilk çocuğum erkek olacak diye.öle hissediyodum 6.hissim güçlüdürdeee

hayalotum demek ki aynı frekanstayızz

günün gelmis ozaman hayalotum:26:.insalalh su kör olasicalarda gider

bisküviti iyi etmisin napalim her zaman cikolata olacak degilalaallaallala haber vermedenmi gelmisler kahvaltiya

günümede daha var canım aslında :26:16 sında olmusken geçen ay 23de gelmıstı ilaçla.sanırım busefer ilaç kullanmama gerek kalmıcak ve ilk defa erken gelcek sanırım
sabah uyandım eşimle markete gıttıkkk saat 9 gıbı tam eve geldık kapı çaldı bı bakarım mahallenın kadınları daha dogrusu hepsı esımın akrabası bıze kavaltı etmeye gelmıslerr:18::18:ne koyucagımı sasırdımmm zaten basımda agrıyodu ama hemen borek falan uydurdum bıseylerr habersız mısafır olurda bukadarı olmaz sanırım

o yorgunlukta normal hem senin ayakta olmandansa yatman daha iyi.. kız ben bekarkende diyodum benım ilk çocuğum erkek olacak diye.öle hissediyodum 6.hissim güçlüdürdeee

kuzum cogunlukla yatiyorum iste arasira sizleri görmek icin bi nete giriyorum

alalalalalal seninkide güzelmis demekki ta icine evlenmeden önce dogmus....mesala bende 3 .bebeginin erkek oldugunu biraz anlamistim cünkü hic bulantim ve as ermem yoktu...hep öyle diyolardi bulantin kusman as ermen yoksa erkektir diye bende doru cikmisti mesala...senin hic bulantin kusman oldumu hamileliginde

hayalotum demek ki aynı frekanstayızz

asetonum bılıyonmu bende dıyoprum bıgun hamıle kalırsım benımde ılk erkek olcak gonlumden oyle gecıyo.butun ruyalarımda erkek esmer tonton bı bebek doguruverıyorum.gecen gun ılkdefa sarısın zayıf dogurdumda doktora sormustum benımkıler hep esmer doguyodu bu nıye sarısın dıyeeehayalotun rüyası işteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…