Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kuzum ne diyon sen kusmaktan hastanelik oldum afedersin artık mide boş diye safra kusuyordum yeni yeni azaldı işte.doktor eğer biraz daha kussaydın miden delinirdi dedi.hala bulantı hapı kullanıyorum.demekki kişiden kişiye değişiyor.annemde eğer bulantın çoksa bebek kıllı olur diyor ee eşimdede sağolsun var yaniii

insaalah hayalotum düzene girecek gibi artik nerdeyse bugün 23.günün eger 2 gün icinde gelirse bnece cok normal ve güzelyeterki 32.günü gecmesinyaw insallah su kistlerde gider adetlerinle birliktekuzum sseninde önün acilacak artik hayalotumbiseylerin baslangici olacak insalalh

demek gercekten habersiz geldileryaw yine biseyler koymusun masallah aslinda böylelerine bi cay bilem yeterdi...

delisin sen yaaaa kız içine doğuyorsa o doğru çıkıyor zaten kendimden bilirim hayalotum burcun ne

alalalala bak kusmada hurefeymisdemek bebis killi olurmus kusanlardao zaman ben hic bi hamileligimde kusmadim..dememkki bebislerim hep kilsizdimasraflarida olmazdi kizlar agda kullanmzdi erkeler tras olmazdi ya

Son düzenleme:

o zaman ikizin olacak insalalh biri esmer biri sarisin

ben 7 ay olmadıgımı bılırım hap bılem fayda etmemişti içmiyodum bile artık ama çok ükür artık haplar bıttıgı gıbı gelıyor bu ay kendılıgınden olursam ılk defa hapsız batım gelmiş olucak
hey allahım canbonlar kırmızılar geldı dıye uzulur ben gelsınler dıye dua edıyorum

insallah hapa ihtiyacin olmayacak hayalotum

demi iiste bu dünyanin halleri...ama ben her zaman diyorum düzenli reglin olmasi bile nekadar önemli o olmayincada bisey olmuyo..

selam kizlar nasilsinizzz..birseyler atistirip geliyorumm...sabahtan beri birsey yemedim...ilac icecem diye yiyorumm...

insallah hapa ihtiyacin olmayacak hayalotum

demi iiste bu dünyanin halleri...ama ben her zaman diyorum düzenli reglin olmasi bile nekadar önemli o olmayincada bisey olmuyo..
evet düzenli olmak gıbısı yoktur herhaldebuyuk eltım 1 gun erken gelır batı yada 2 gun gec gelır kafayı yerozaman delı oluyorum ona ya dıyorum ben napım hep duzensız ozaman rahatlıyoo
selam kizlar nasilsinizzz..birseyler atistirip geliyorumm...sabahtan beri birsey yemedim...ilac icecem diye yiyorumm...

iyiyiz habıbtem hadı ye yemegınıde gel afıyet olsun

yasak hayalım sen niye teyzoşumun hamilelik takvimini oluşturmuyon bakim

kuzum ne bilim..istiyorumki bu topikteki kuzucuklarimda hamis olsun öyle yapim istiyorum...

sakin yanlis anlama ama asetonum seninki ilk bu topik acildiginda masallah hamile kaldin daha birbirimizi iyice tanimadan...cokta seviniyoduk senin hamislik takvimini görünce..ama ne bilim simdi canimda yapmak istemiyo.inslalah yeni yilda hepimiz hamile olunca belki yaparim...

Son düzenleme:

öle diyosan öle olsun yasak hayalım

aslinda ben terazi ile anlasamam ama seninle iyi anlasiyorum ve cok seviyorum...

mesala esim ve erkek kardesim terazi pek fikirlerimiz uymaz yani öyle dört dörtlük anlasamayiz

ben baligim mesala yengec ve akreple iyi anlasirim eger burc isi doruysa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…