- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #18.181
kuzum cogunlukla yatiyorum iste arasira sizleri görmek icin bi nete giriyorum
alalalalalal seninkide güzelmis demekki ta icine evlenmeden önce dogmus....mesala bende 3 .bebeginin erkek oldugunu biraz anlamistim cünkü hic bulantim ve as ermem yoktu...hep öyle diyolardi bulantin kusman as ermen yoksa erkektir diye bende doru cikmisti mesala...senin hic bulantin kusman oldumu hamileliginde
günümede daha var canım aslında :26:16 sında olmusken geçen ay 23de gelmıstı ilaçla.sanırım busefer ilaç kullanmama gerek kalmıcak ve ilk defa erken gelcek sanırım
sabah uyandım eşimle markete gıttıkkk saat 9 gıbı tam eve geldık kapı çaldı bı bakarım mahallenın kadınları daha dogrusu hepsı esımın akrabası bıze kavaltı etmeye gelmıslerr:18::18:ne koyucagımı sasırdımmmzaten basımda agrıyodu ama hemen borek falan uydurdum bıseylerr habersız mısafır olurda bukadarı olmaz sanırım
asetonum bılıyonmu bende dıyoprum bıgun hamıle kalırsım benımde ılk erkek olcak gonlumden oyle gecıyo.butun ruyalarımda erkek esmer tonton bı bebek doguruverıyorum.gecen gun ılkdefa sarısın zayıf dogurdumda doktora sormustum benımkıler hep esmer doguyodu bu nıye sarısın dıyeeehayalotun rüyası işteee
kuzum ne diyon sen kusmaktan hastanelik oldum afedersin artık mide boş diye safra kusuyordum yeni yeni azaldı işte.doktor eğer biraz daha kussaydın miden delinirdi dedi.hala bulantı hapı kullanıyorum.demekki kişiden kişiye değişiyor.annemde eğer bulantın çoksa bebek kıllı olur diyor ee eşimdede sağolsun var yaniii
asetonum bılıyonmu bende dıyoprum bıgun hamıle kalırsım benımde ılk erkek olcak gonlumden oyle gecıyo.butun ruyalarımda erkek esmer tonton bı bebek doguruverıyorum.gecen gun ılkdefa sarısın zayıf dogurdumda doktora sormustum benımkıler hep esmer doguyodu bu nıye sarısın dıyeeehayalotun rüyası işteee
insaalah hayalotum düzene girecek gibi artik nerdeyse bugün 23.günün eger 2 gün icinde gelirse bnece cok normal ve güzelyeterki 32.günü gecmesin yaw insallah su kistlerde gider adetlerinle birlikte kuzum sseninde önün acilacak artik hayalotum biseylerin baslangici olacak insalalh
demek gercekten habersiz geldileryaw yine biseyler koymusun masallah aslinda böylelerine bi cay bilem yeterdi...
alalalala bak kusmada hurefeymisdemek bebis killi olurmus kusanlarda
delisin sen yaaaakız içine doğuyorsa o doğru çıkıyor zaten kendimden bilirim hayalotum burcun ne
o zaman ikizin olacak insalalh biri esmer biri sarisin
ben 7 ay olmadıgımı bılırım hap bılem fayda etmemişti içmiyodum bile artıkama çok ükür artık haplar bıttıgı gıbı gelıyor bu ay kendılıgınden olursam ılk defa hapsız batım gelmiş olucak
hey allahım canbonlar kırmızılar geldı dıye uzulur ben gelsınler dıye dua edıyorum
bende terazi...kıızzz benim eşimde yengeç
o zaman ikizin olacak insalalh biri esmer biri sarisin
çok memnun oldumm
benım kocciş ıkızler oyuzden hıc anlasamıyoruzzz
evet düzenli olmak gıbısı yoktur herhaldeinsallah hapa ihtiyacin olmayacak hayalotum
demi iiste bu dünyanin halleri...ama ben her zaman diyorum düzenli reglin olmasi bile nekadar önemli o olmayincada bisey olmuyo..
selam kizlar nasilsinizzz..birseyler atistirip geliyorumm...sabahtan beri birsey yemedim...ilac icecem diye yiyorumm...
yasak hayalım sen niye teyzoşumun hamilelik takvimini oluşturmuyon bakim
kuzum ne bilim..istiyorumki bu topikteki kuzucuklarimda hamis olsun öyle yapim istiyorum...
sakin yanlis anlama ama asetonum seninki ilk bu topik acildiginda masallah hamile kaldin daha birbirimizi iyice tanimadan...cokta seviniyoduk senin hamislik takvimini görünce..ama ne bilim simdi canimda yapmak istemiyo.inslalah yeni yilda hepimiz hamile olunca belki yaparim...
kız benim de oğluşum ikizler olacak yandık deseneee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?