Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

masalalh meddcezirim 10 parmaginda 10 marifet...yaw ben hic bilmem öyle biseyler örmeyi

insallah kendi kuzucugunada örersin

ayy canim benim de arkadasim7 aylik oldu.kardesim gibi yani.bende ona bebek ceyizi hazirliyorum.kayinvaldemle linense gittik.nevresim takimi aldim.lastikli carsaf aldim.bebek magazasindan onluk eldiven aldim.polar battaniye aldim.ooo daha cok sey alicak teyzoşu onaa..bende orucem yelek insallah.
Allahim.magazalardan kendimizi alamadik.kayinvaldem bize de alalim diyo cok ozendi o da.zaten alisverise cok meraklidirdedim anne hamile kalayim oyle alalim.ama icim gitti yaaaaa.

bende bi defa kendı bebegıme ordum .aslında kendıme yelek ormeye calısım dedım ip alırken bebek ıplerı cok hosumagıttıbılgısayardan baka baka ordum resım yuklemeyı bılseydım eklerdım sıteye bakardınız mınnacık oldu anneme gosterdım fırcalamıstı benı dogmamıs cocuga orgu olmaz dıyeördüm işte banane banane
masalalh meddcezirim 10 parmaginda 10 marifet...yaw ben hic bilmem öyle biseyler örmeyi

insallah kendi kuzucugunada örersin
ben sana örerim bitanem teyzosumun cınsıyetı bellı olsun yollarım sana
neguzel yapmısın scorpıonsum rabbım herkese nasıp etsın boyle alısverısı
canlarım ben kaçtım şimdilik, sizi çooooooooooooook seviyoruuummm

tamam bıtanemmm baş başşş

gurbetkızçem senmi geldinnnn benim gibi ruhun mu kaldııı
kaçakhayalim seni andım gel artık canbonum
suedamın canı sıkkındı bugunde hıc gelmedı yaaa nasıl oldu acep:44::44:

kızlar hala gelmedınız beklemekten gozlerım agrıdı ya

bıraz en bastakı sayfalara donım dedımde gulmekten yarıldımmm
kaçakhayalim senle tanışmamız nekadar enteresanmış öyleee
ilk başlarda tanıştıklarımızdan sadece meddcezırım dogal olarakscorpıonsum sumeyyem kaçakhayalım ben varız topıkte.dıger canbonlar teker teker kaçmışş
demekki buraya yazan butun kızlar toplansak bayagı kalabalık olurmusuz.gecmısdede varmış bayagı hamılemız

eskiye döndümde iyiki tanışmısız ya çok sevıyorum sızlerı..
yanlız kaçakhaylım scorpıonsum sız hatırlarsınız hanı bı kızçe vardı nıckını hatırlamıyorum ama rahım yapısıklıgımı vardı baloncuk mu vardı cok uzulmustuk hanı.:26:merak ettım bıan :44: roselerde ugramıyolar bayagı topıgeee

gurbetkızçem senmi geldinnnn benim gibi ruhun mu kaldııı
kaçakhayalim seni andım gel artık canbonum
suedamın canı sıkkındı bugunde hıc gelmedı yaaa nasıl oldu acep:44::44:

Canim benim
Esimle bugun yolda biraz konustuk tartistik henuz tam tatlita baglanmadi ama bakalim gonlumy almasini bekliyorum
Iyiyim ama beklemedeyim :)))

Canim benim
Esimle bugun yolda biraz konustuk tartistik henuz tam tatlita baglanmadi ama bakalim gonlumy almasini bekliyorum
Iyiyim ama beklemedeyim :)))
emınım gonlunu almayı bılır bıtanem konusmayı basardıysanız anlıycaktır hatasınıbekle bakalım ıyı ol yeterki
geçmişe bi bakim yasağım hamilemi:?

hamile canım benımsen nasılsın

emınım gonlunu almayı bılır bıtanem konusmayı basardıysanız anlıycaktır hatasınıbekle bakalım ıyı ol yeterki

hamile canım benımsen nasılsın

saol bende iyiyim canm ALLAHIM bizlerede nasip etsin inş yenimi öğrendi yoksa benmi kaçırdım olayı:)

Son düzenleme:

tebrik ederim canm ALLAHIM tamamına erdirsin inşşdarısı bizlere inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…