- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #18.221
amin bitanemmm, iyiyim çook şükür sen nasılsın kuzum
arkadaşımın bebeğine bişeyler örüyorum her 5 dk.da bir de ''teyzesi yesin onu diyorum'' eşime kal geldi artık
bugün bebek kıyafetleri satan bi dükkana girdik hediye almak için, Allahımmmmmmmm neler var neler
içim gitti resmen
ayy canim benim de arkadasim7 aylik oldu.kardesim gibi yani.bende ona bebek ceyizi hazirliyorum.kayinvaldemle linense gittik.nevresim takimi aldim.lastikli carsaf aldim.bebek magazasindan onluk eldiven aldim.polar battaniye aldim.ooo daha cok sey alicak teyzoşu onaa..bende orucem yelek insallah.amin bitanemmm, iyiyim çook şükür sen nasılsın kuzum
arkadaşımın bebeğine bişeyler örüyorum her 5 dk.da bir de ''teyzesi yesin onu diyorum'' eşime kal geldi artık
bugün bebek kıyafetleri satan bi dükkana girdik hediye almak için, Allahımmmmmmmm neler var neler
içim gitti resmen
masalalh meddcezirim 10 parmaginda 10 marifet...yaw ben hic bilmem öyle biseyler örmeyi
insallah kendi kuzucugunada örersin
ayy canim benim de arkadasim7 aylik oldu.kardesim gibi yani.bende ona bebek ceyizi hazirliyorum.kayinvaldemle linense gittik.nevresim takimi aldim.lastikli carsaf aldim.bebek magazasindan onluk eldiven aldim.polar battaniye aldim.ooo daha cok sey alicak teyzoşu onaa..bende orucem yelek insallah.
Allahim.magazalardan kendimizi alamadik.kayinvaldem bize de alalim diyo cok ozendi o da.zaten alisverise cok meraklidirdedim anne hamile kalayim oyle alalim.ama icim gitti yaaaaa.[/QUOTE
ben de öyle bebişin gelmesine 2 ay var ama bi telaş bi telaş, arkadaşımla aynı şehirde değiliz hamişlik döneminde de yanında olamadım yaaburdan yapıyorum hazırlığı sonra kargoyla atcam artık kuzumaa
Allah bize de nasip etsin bu tatlı hazılrığı kuzummm
bende bi defa kendı bebegıme ordum .aslında kendıme yelek ormeye calısım dedım ip alırken bebek ıplerı cok hosumagıttıamin bitanemmm, iyiyim çook şükür sen nasılsın kuzum
içim gitti resmen
ben sana örerim bitanem teyzosumun cınsıyetı bellı olsun yollarım sanamasalalh meddcezirim 10 parmaginda 10 marifet...yaw ben hic bilmem öyle biseyler örmeyi
insallah kendi kuzucugunada örersin
neguzel yapmısın scorpıonsum rabbım herkese nasıp etsın boyle alısverısıayy canim benim de arkadasim7 aylik oldu.kardesim gibi yani.bende ona bebek ceyizi hazirliyorum.kayinvaldemle linense gittik.nevresim takimi aldim.lastikli carsaf aldim.bebek magazasindan onluk eldiven aldim.polar battaniye aldim.ooo daha cok sey alicak teyzoşu onaa..bende orucem yelek insallah.
Allahim.magazalardan kendimizi alamadik.kayinvaldem bize de alalim diyo cok ozendi o da.zaten alisverise cok meraklidirdedim anne hamile kalayim oyle alalim.ama icim gitti yaaaaa.
canlarım ben kaçtım şimdilik, sizi çooooooooooooook seviyoruuummm
nerdesınız canbonlar gelın artıkkk
gurbetkızçem senmi geldinnnn benim gibi ruhun mu kaldııı
kaçakhayalim seni andım gel artık canbonum
suedamın canı sıkkındı bugunde hıc gelmedı yaaa nasıl oldu acep:44::44:
selencimm ve suedammm hoşgeldinizzzz
emınım gonlunu almayı bılır bıtanem konusmayı basardıysanız anlıycaktır hatasınıCanim benim
Esimle bugun yolda biraz konustuk tartistik henuz tam tatlita baglanmadi ama bakalim gonlumy almasini bekliyorum
Iyiyim ama beklemedeyim :)))
geçmişe bi bakim yasağım hamilemi:?
emınım gonlunu almayı bılır bıtanem konusmayı basardıysanız anlıycaktır hatasınıbekle bakalım ıyı ol yeterki
hamile canım benımsen nasılsın
iyi aksamlar burda online olan yavrukuslar...
kuzucuklar yeni geldim dr...hemen bisey yemeden ne size durumu bildirim dedim
bebis rabbimin izniyle ve sizlerin duasiyla 6 haftalik olmus..kalp atisi cok güzel dedi doktorum.....
ama tabiyki riskim gecmedi....dr bile kalp atisini gördügüm halde sevinmedigimi farkedince demi sen kucagina alana kadar inanmayacak ve sevinmeyeceksin dedi sonrada cok haklisin dedi... eger allahimin izniyle bi sorun cikmazsa dr ayin 21 de yilbasi tatiline ayriliyomus o yüzden 02.01.2013 randevu verdi..tabi cok kanamam ne olursa ayin 21 den önce gel dedi simdilik benden haberler böyle canlarim benim.....rabbim kimseyi korktuguna ugratmasin kimsenin kucaginida bos koymasin
gurbetkızçem senmi geldinnnn benim gibi ruhun mu kaldııı
kaçakhayalim seni andım gel artık canbonum
suedamın canı sıkkındı bugunde hıc gelmedı yaaa nasıl oldu acep:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?