- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #18.261
iiyiymmm braz daha...esimle hala konusmuyoruz..bazi nedenlerden daha cok kiirildimm...hic konusmazsa umrumda degil...gormek bile istemiyorumm kendisini
cnm deme böyle yaaa :26: Biraz zaman geçsin, düzelir bak görüceksin.. Smdi böyle ikiniz birden kırgınsınız ya.. Ondan böyle negatif düsünebilirsin..
Bizimde çok kavgalarımız oldu.. Bağrıs çağrıs.. Zaman geçince.. Düzeliyo.. Dua edicem size kusum.. Insaallah seni daha fazla üzmeden, hersey yoluna girer
Seni çok seviyorum alppınımm.. Sen bize lazımsım bunu unutma..
Bak sana aklıma gelen bi slogan söyliyim :13:
Kadınız, haklıyız, hakkımızı söke söke alırız
bende senı cok sevıyorummm umudum...evet suan zor durumdayım...ama ınsan evlendıgınden berı bu sekıldemı olur yaaa..benım dayanacak gucum kalmadı valllahı..ne olacaksa olsun...burada mutluyum,,,ıcımı dokebılıyorumm bır de abım bılıyor...sır tabıkı..ınceldıgı yerden kopar bazı seyler ınsanların gururuna yedıremez..evlılık kolay sananlar yanılıyor...evcılık sananlarda var..hersey pembe panjurlu ev mutlu bır yuva degıl...
alppınımm ne diyeceğimi bilemiyorum inan kiRabbim yardımcın olsun kuzum
Doğru evliliği kolay sananlar baslarına gelmeden bilmezler. Herkes farkıl şeyler yaşar.. Senin yaşadığın sana zor gelir.. Bi baskası gelir senin hayatın için ahkam bile keser..
örnğn benim ablam.. Benim evliliğim için de, yok şöyle yok böyle deyip durur.. Tabi ben taarruza geçince sözler olarak..snra hani birsey demicek misin derim ?
Ben konuyu kapattım, unuttum gitti. Snde unut konuyu..
Deyip kestirip atar.. Ama ahkam kesmeye sıra gelince onu çok güzel yapar..
Konuscam demistin, olmadı mı :26:
biraz olduuusaol bende iyiyim canm ALLAHIM bizlerede nasip etsin inş yenimi öğrendi yoksa benmi kaçırdım olayı:)
canbonummmyettim gayri
eee sen tembel ol bıraz bukadar teyzoşları var alaalaa biz örerız asetonumla sanamasallah hayalotum sanada ..yaw en tembeliniz benim hic anneme cekmemisim.. kadin fabrikadan cikis gibi örüyo....
dur ben bıara gecmıse tekrar bakarımda bulurum inşallah o kızçeyiii:26::26::26:hayalotum onu bende okudum gecen günevet ilk meddcezirim ve sonrada hemen senle tanismisiz bide bizim topikte hamile cikmadilar diyolar.bastan baktimda hicbiri gelmiyo cok hamis cikmis bu topikten alalala dedigin
kizi ben hatirlayamadim hayalotum ne baloncuguymuski:44::44::44::44::
ananammmm kız okadar konustuk bılseydım çalıştırırdım ben seniiiiyok tatlım benm başka topigim yok 2 tane ama benim sınav vardı bugün kaç gündür ona çalışıyodum aklım burdaydı hepartık bitti sınav ohhh burdayım artık..
hay allahhhdemekki yanlis görmemisim tam ben gelmisimo cikmis
habıbtem nasıl oldunnnselamlar kizlar...
allah kabul etsın oruclarını canım benımmselam canlarım nasılsınız..
ben oruçluyum ya hani, bgünden beri inceden bir bas ağrısı..yatıyom kalkıyom, basım sızlıyo..
dedim ramazan da oruç tutarkene böyle olmamıstım o uzun günlere..smdi neden oldu ki.. ama pes etmicem 7 günü tamamılcam insaAllah..
ALPPIMM kusum napıyon nasılsın ? biraz daha iyisin demi. inceden inceden ayar çektin mi senin kocise
asetonumu gördüm ilk kalan sayfamda, oğlusu geliyormuss..çokk sevindimm cnmm.. 16c haftasına girmişsin.. masaAllah masaAllah ...rabbim tamamına erdirsin insaAllah
daha geriden sayfalara bakamadrımı, basımı zor tutuyom..az bi bakmaya çalısayım bi
hayalotumun da davetsiz misafirlerle bası dertteymiss anlasıldııkusum bidakine KAPALIYIZ yazısını asarsın kapıya
bende senı cok sevıyorummm umudum...evet suan zor durumdayım...ama ınsan evlendıgınden berı bu sekıldemı olur yaaa..benım dayanacak gucum kalmadı valllahı..ne olacaksa olsun...burada mutluyum,,,ıcımı dokebılıyorumm bır de abım bılıyor...sır tabıkı..ınceldıgı yerden kopar bazı seyler ınsanların gururuna yedıremez..evlılık kolay sananlar yanılıyor...evcılık sananlarda var..hersey pembe panjurlu ev mutlu bır yuva degıl...
hayalotum hosgeldınnnn habıbte nasılsın...
VALLAHI biraz zor bir gecis insan bazi seyleri gormemelikten gelemiyor maalesef..bakalim gunler ne gosterecek,...bu saat oldu hala yanimda degill burada saat 1.40
Selam kizlar nasilsiniz?
gece 1.40mı?
iyide habıbtem aramadınmı nerdesın dıyeee:26:
gurbetkızçem iyiym sen nasılsınnn
hoşgeldınnn
Selam kizlar nasilsiniz?
bu adamda nıye boyle davranıyoki ya:44::44::44:habıbtem siz severk evlendınız dimekendi aradi birsey lazimmi diye...yemek yedinmi dedi yemiyecem dedim kapatti telefonu...ooo araba surmek cok zevkli turkiyede sururuyorum ben arabam vardi ah ah o gunler
hosbulduk Iyiyim canim, bir iki gundur pek takip edemiyorum, neler olup bitiyor burda.. Bende hasta gibiyim bugun komusmlar alisverise filan ciktim, börek tir ekmektir onlarla ugrastim birde.. siz neler yaparsiniz
iiyiymmm braz daha...esimle hala konusmuyoruz..bazi nedenlerden daha cok kiirildimm...hic konusmazsa umrumda degil...gormek bile istemiyorumm kendisini
iyi diyelim iyi olalımm sen nasılsınnn:))) adet olmadım hala ayy çatlayacam olsa da yeni ay çalışmalarına başlasamm:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?