Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

iiyiymmm braz daha...esimle hala konusmuyoruz..bazi nedenlerden daha cok kiirildimm...hic konusmazsa umrumda degil...gormek bile istemiyorumm kendisini

iiyiymmm braz daha...esimle hala konusmuyoruz..bazi nedenlerden daha cok kiirildimm...hic konusmazsa umrumda degil...gormek bile istemiyorumm kendisini

cnm deme böyle yaaa :26: biraz zaman geçsin, düzelir bak görüceksin.. smdi böyle ikiniz birden kırgınsınız ya.. ondan böyle negatif düsünebilirsin..
bizimde çok kavgalarımız oldu.. bağrıs çağrıs.. zaman geçince.. düzeliyo.. dua edicem size kusum.. insaAllah seni daha fazla üzmeden, hersey yoluna girer
seni çok seviyorum ALPPINIMM.. sen bize lazımsım bunu unutma..
bak sana aklıma gelen bi slogan söyliyim :13:
KADINIZ, HAKLIYIZ, HAKKIMIZI SÖKE SÖKE ALIRIZ

bende senı cok sevıyorummm umudum...evet suan zor durumdayım...ama ınsan evlendıgınden berı bu sekıldemı olur yaaa..benım dayanacak gucum kalmadı valllahı..ne olacaksa olsun...burada mutluyum,,,ıcımı dokebılıyorumm bır de abım bılıyor...sır tabıkı..ınceldıgı yerden kopar bazı seyler ınsanların gururuna yedıremez..evlılık kolay sananlar yanılıyor...evcılık sananlarda var..hersey pembe panjurlu ev mutlu bır yuva degıl...

ben gelene kadar da herkes gitmis yaww :44:nyse bnde ufaktan kaçayım, basım bakim yatınca düzelcek mi..
sizleri seviyorummm tatlı kuslarımm benimm

ALPPINIMM ne diyeceğimi bilemiyorum inan ki Rabbim yardımcın olsun kuzum
doğru evliliği kolay sananlar baslarına gelmeden bilmezler. herkes farkıl şeyler yaşar.. senin yaşadığın sana zor gelir.. bi baskası gelir senin hayatın için ahkam bile keser..
örnğn benim ablam.. benim evliliğim için de, yok şöyle yok böyle deyip durur.. tabi ben taarruza geçince sözler olarak..snra hani birsey demicek misin derim ?
ben konuyu kapattım, unuttum gitti. snde unut konuyu..
deyip kestirip atar.. ama ahkam kesmeye sıra gelince onu çok güzel yapar..
konuscam demistin, olmadı mı :26:

ALPINIMM çıkmam gerek kuzumm.. basım rahat vermiyor.. öpüyorum seni, yarın konusuruzz

konusacam demıstım...ama arkadsımla samımı konusmaları hosuma gıtmedı sadece laf attım...hıcbırsekılde konusmadık..hastayım bır neyın var demedı,..ben boyle erkeklerın...bnm annem 9 yıl dıyalız hastasıydı babam hep yanındaydı..ben bu durumda olsam esım yuzume bakmaz sanırım...herkes annen baban olamıyor..hayatını paylastıgın ınsan da olsa...bekar gunlerımı ozledım..evlenmeyeceksın bekarlık sultanlık bosuna dememısler

saol bende iyiyim canm ALLAHIM bizlerede nasip etsin inş yenimi öğrendi yoksa benmi kaçırdım olayı:)
biraz olduuu
canbonummm
masallah hayalotum sanada ..yaw en tembeliniz benimhic anneme cekmemisim..kadin fabrikadan cikis gibi örüyo....
eee sen tembel ol bıraz bukadar teyzoşları var alaalaa biz örerız asetonumla sana
dur ben bıara gecmıse tekrar bakarımda bulurum inşallah o kızçeyiii:26::26::26:
yok tatlım benm başka topigim yok 2 tane ama benim sınav vardı bugün kaç gündür ona çalışıyodum aklım burdaydı hep artık bitti sınav ohhh burdayım artık..
ananammmm kız okadar konustuk bılseydım çalıştırırdım ben seniiiiinşallah gecersın kuzummm
demekki yanlis görmemisim tam ben gelmisim o cikmis
hay allahhh bak sen şu hayalotun işine yaaa
selamlar kizlar...
habıbtem nasıl oldunnniyileştinmi canbonum
allah kabul etsın oruclarını canım benımmvalla oyle bıtanem ya artık kapıya asma vaktı geldı yarın karton alım en ıyısı bakalım napcaklar yazıyı goruncee

canım benım evlılıgın ılk zamalarında cok edersınız kavgalarrr...kırıcıda olur ama zamanla duzelır.yanlız eşind e bi sorun var gıbı senın yanında olması lazım bazı konularda onu henuz anlamıs degılımmmsabret bıraz 3 yılınızı atlatın bak nasıl duzene gırıcek

Son düzenleme:
VALLAHI biraz zor bir gecis insan bazi seyleri gormemelikten gelemiyor maalesef..bakalim gunler ne gosterecek,...bu saat oldu hala yanimda degill burada saat 1.40

kendi aradi birsey lazimmi diye...yemek yedinmi dedi yemiyecem dedim kapatti telefonu...ooo araba surmek cok zevkli turkiyede sururuyorum ben arabam vardi ah ah o gunler
bu adamda nıye boyle davranıyoki ya:44::44::44:habıbtem siz severk evlendınız dime
hosbulduk Iyiyim canim, bir iki gundur pek takip edemiyorum, neler olup bitiyor burda.. Bende hasta gibiyim bugun komusmlar alisverise filan ciktim, börek tir ekmektir onlarla ugrastim birde.. siz neler yaparsiniz

napalım kuzum bıraktıgın gıbıyızherkes ıyı çok şükür asetonum oglu olacak allahın izniyle.
kaçakhayalımdede doktor kontrolunde sıkıntı yok maşşallahı varrr rabbım bozmasınnn
gerı kalan aynı
gecmıs olsun sanadabıtanem.geldımı kırmızılarrr:26:

bu arada k_ubis hoşgeldinnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…