- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #18.241
evet yasadiklarimin beni olgunlastirdi...ama cocuk ruhumu kaybetmedim...bir bebegimin olmasini cok istiyorumm annemin ismiyle yasayacak...cok istiyoruz diye sanirim olmuyor...allahima sigindim bekliyorumm...hersey gonlumuzce olsun kizlar,..annnelerimizin ve abinin mekani cennet olsun..cok aci bir sey kaderimizde bunu yasamka varmis..bizi biryerlerden izliyorlar..onlarin sevgileri hep yuregimizde..kimsenin dolduramayacagi bir sevgi bu...nur icinde uyusunlar
bende bi defa kendı bebegıme ordum .aslında kendıme yelek ormeye calısım dedım ip alırken bebek ıplerı cok hosumagıttıbılgısayardan baka baka ordum resım yuklemeyı bılseydım eklerdım sıteye bakardınız mınnacık oldu anneme gosterdım fırcalamıstı benı dogmamıs cocuga orgu olmaz dıye ördüm işte banane banane
ben sana örerim bitanem teyzosumun cınsıyetı bellı olsun yollarım sana
neguzel yapmısın scorpıonsum rabbım herkese nasıp etsın boyle alısverısı
tamam bıtanemmm baş başşş
hoşgeldin yasağım güzel anne
kızlar hala gelmedınız beklemekten gozlerım agrıdı ya
bıraz en bastakı sayfalara donım dedımde gulmekten yarıldımmm
kaçakhayalim senle tanışmamız nekadar enteresanmış öyleee
ilk başlarda tanıştıklarımızdan sadece meddcezırım dogal olarakscorpıonsum sumeyyem kaçakhayalım ben varız topıkte.dıger canbonlar teker teker kaçmışş
demekki buraya yazan butun kızlar toplansak bayagı kalabalık olurmusuz.gecmısdede varmış bayagı hamılemız
eskiye döndümde iyiki tanışmısız yaçok sevıyorum sızlerı..
yanlız kaçakhaylım scorpıonsum sız hatırlarsınız hanı bı kızçe vardı nıckını hatırlamıyorum ama rahım yapısıklıgımı vardı baloncuk mu vardı cok uzulmustuk hanı.:26:merak ettım bıan :44: roselerde ugramıyolar bayagı topıgeee
selencelkim niye gelmiyodun ama senöglenleride gözükmedin hic yoksa dedim baska topigemi takiliyo
yok tatlım benm başka topigim yok 2 tane ama benim sınav vardı bugün kaç gündür ona çalışıyodum aklım burdaydı hepartık bitti sınav ohhh burdayım artık..
alaallalalala demin hayalotum burda degilmiydi:44::44::44::44::44:benmi yanlis gördüm
öylemi ne sinavin var selencelkim...iyi yeterki baska yere takilipta bizi unutma...
burdaydı çıkmış sanırım:)
tatlım yasağım ben çıkıyorum benm kociş leptopu istiyo yarın grşz canım çokkk çokk öptüm
Ayy bi ara bende okuyayım nasıl gelmişim topiğeeeekızlar hala gelmedınız beklemekten gozlerım agrıdı ya
bıraz en bastakı sayfalara donım dedımde gulmekten yarıldımmm
kaçakhayalim senle tanışmamız nekadar enteresanmış öyleee
ilk başlarda tanıştıklarımızdan sadece meddcezırım dogal olarakscorpıonsum sumeyyem kaçakhayalım ben varız topıkte.dıger canbonlar teker teker kaçmışş
demekki buraya yazan butun kızlar toplansak bayagı kalabalık olurmusuz.gecmısdede varmış bayagı hamılemız
eskiye döndümde iyiki tanışmısız yaçok sevıyorum sızlerı..
yanlız kaçakhaylım scorpıonsum sız hatırlarsınız hanı bı kızçe vardı nıckını hatırlamıyorum ama rahım yapısıklıgımı vardı baloncuk mu vardı cok uzulmustuk hanı.:26:merak ettım bıan :44: roselerde ugramıyolar bayagı topıgeee
Naz yap suedamCanim benim
Esimle bugun yolda biraz konustuk tartistik henuz tam tatlita baglanmadi ama bakalim gonlumy almasini bekliyorum
Iyiyim ama beklemedeyim :)))
Keşke hamişte olsa kimse bırakmasa burayı.biz dostluklar kurduk hamiş olup gitmek yokkkkhayalotum onu bende okudum gecen günevet ilk meddcezirim ve sonrada hemen senle tanismisiz bide bizim topikte hamile cikmadilar diyolar.bastan baktimda hicbiri gelmiyo cok hamis cikmis bu topikten alalala dedigin
kizi ben hatirlayamadim hayalotum ne baloncuguymuski:44::44::44::44::
Ayy bi ara bende okuyayım nasıl gelmişim topiğeeeehakkaten kimdi o yaaaaa:44:roseları da özledim bak şimdi
Naz yap suedamama yumoş günlere doğru nazı bırakkkk
Keşke hamişte olsa kimse bırakmasa burayı.biz dostluklar kurduk hamiş olup gitmek yokkkk
ehliyet sınavıydı canımyok tatlım sizi unuturmuyum sizleri çok sevdim
selamlar kizlar...
Yok kuzum kalcaz bu gece.gelmişken kalalım dedik.yarın kvaldemle pazara da çıkarız alışveriş yapar öyle giderşz evescorpionsum evine döndünmü
doru söylüyosun scorpionsum...cok hamile kalan olmus takvimleri var cünkü ama iste gelmiyolar artik..ondan sonrada bizim topikte hic hamile cikan olmamis gibi algilaniyo... bi asetonum geliyo oda ilk baslarda bu topige gelmisti saolsun halende geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?