Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ALPPIN canım başın saolsun anneciğinin mekanı cennet olsun inşş ...

masallah hayalotum sanada ..yaw en tembeliniz benimhic anneme cekmemisim..kadin fabrikadan cikis gibi örüyo....

hayalotum onu bende okudum gecen günevet ilk meddcezirim ve sonrada hemen senle tanismisizbide bizim topikte hamile cikmadilar diyolar.bastan baktimda hicbiri gelmiyo cok hamis cikmis bu topiktenalalala dedigin

kizi ben hatirlayamadim hayalotum ne baloncuguymuski:44::44::44::44::

Son düzenleme:
yok tatlım benm başka topigim yok 2 tane ama benim sınav vardı bugün kaç gündür ona çalışıyodum aklım burdaydı hep artık bitti sınav ohhh burdayım artık..

öylemi ne sinavin var selencelkim...iyi yeterki baska yere takilipta bizi unutma...

alaallalalala demin hayalotum burda degilmiydi:44::44::44::44::44:benmi yanlis gördüm

Ayy bi ara bende okuyayım nasıl gelmişim topiğeeeehakkaten kimdi o yaaaaa:44:roseları da özledim bak şimdi
Canim benim
Esimle bugun yolda biraz konustuk tartistik henuz tam tatlita baglanmadi ama bakalim gonlumy almasini bekliyorum
Iyiyim ama beklemedeyim :)))
Naz yap suedam ama yumoş günlere doğru nazı bırakkkk
Keşke hamişte olsa kimse bırakmasa burayı.biz dostluklar kurduk hamiş olup gitmek yokkkk

doru söylüyosun scorpionsum...cok hamile kalan olmus takvimleri var cünkü ama iste gelmiyolar artik..ondan sonrada bizim topikte hic hamile cikan olmamis gibi algilaniyo...bi asetonum geliyo oda ilk baslarda bu topige gelmisti saolsun halende geliyo

Son düzenleme:
scorpionsum evine döndünmü
Yok kuzum kalcaz bu gece.gelmişken kalalım dedik.yarın kvaldemle pazara da çıkarız alışveriş yapar öyle giderşz eve

Evet cnm yaaa ama bundan sonra hamiş olan bırakmazzzzzaten çook kalabalık ta değiliz.

selam canlarım nasılsınız..
ben oruçluyum ya hani, bgünden beri inceden bir bas ağrısı..yatıyom kalkıyom, basım sızlıyo..
dedim ramazan da oruç tutarkene böyle olmamıstım o uzun günlere..smdi neden oldu ki.. ama pes etmicem 7 günü tamamılcam insaAllah..
ALPPIMM kusum napıyon nasılsın ? biraz daha iyisin demi. inceden inceden ayar çektin mi senin kocise

asetonumu gördüm ilk kalan sayfamda, oğlusu geliyormuss..çokk sevindimm cnmm.. 16c haftasına girmişsin.. masaAllah masaAllah ...rabbim tamamına erdirsin insaAllah
daha geriden sayfalara bakamadrımı, basımı zor tutuyom..az bi bakmaya çalısayım bi

hayalotumun da davetsiz misafirlerle bası dertteymiss anlasıldıı kusum bidakine KAPALIYIZ yazısını asarsın kapıya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…