- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #18.281
evet severek evlendikkk...13 aydir evliyizzzzz kizlar..
rabbım bır omur coluk coluk gecınmenızı nasıp etsın inşallah....habıbtem ben 7 aylık evlıyken kocayı askere yolladım zaten herdakka kedı kopektık askere gıdınce düşmansan farkımız yoktu..izine gelınce bıle kavga ederdık sen dusun.ama 3 yıl gectı baktık yavas yavas oturuyo artıkevet severek evlendikkk...13 aydir evliyizzzzz kizlar..
hayalot sende hoşgeldin canım adetim net hesabına göre 13 ünde benim hesabıma 14 dündeydi ama hala olmadım yumurtalıklarımda bi sancıııı ayy olcağını bu kadar isteyeceğim de aklıma gelmezdi olsa da rahatlasamm
iyi diyelim iyi olalımm sen nasılsınnn:))) adet olmadım hala ayy çatlayacam olsa da yeni ay çalışmalarına başlasamm:)))
napalım kuzum bıraktıgın gıbıyızherkes ıyı çok şükür asetonum oglu olacak allahın izniyle.
kaçakhayalımdede doktor kontrolunde sıkıntı yok maşşallahı varrr rabbım bozmasınnn
gerı kalan aynı
gecmıs olsun sanadabıtanem.geldımı kırmızılarrr:26:
bu arada k_ubis hoşgeldinnn
Hayirdir canim birseyin mi var ? bende hasta gibiyim nezle olacam galiba. insallah bebis vardir canim...
Asetonum oglumu olacak ayy ne guzell, sagol canim yaaa .. evet kirmizilar gununde geldi bakalim ovulasyon testi aldim (yumurtlama testi) birde oyle deniyecem bakalim :))))
Hayirdir canim birseyin mi var ? bende hasta gibiyim nezle olacam galiba. insallah bebis vardir canim...
Gurbet kız yok hayatım ya adet olacağım gün yani 14 ünde beta baktırdım negatif:):) ilk kez adetim geciktii ama bebiş olacağını sanmıyorum o beta dan sonraa:):):) artık olsam da rahatlasam diye bakıyorum sonraa çalışmalara devam hehe
Gurbet kız yok hayatım ya adet olacağım gün yani 14 ünde beta baktırdım negatif:):) ilk kez adetim geciktii ama bebiş olacağını sanmıyorum o beta dan sonraa:):):) artık olsam da rahatlasam diye bakıyorum sonraa çalışmalara devam hehe
aynı benım kafadan
evet oğluşu olcakmışş
hadı bakalım hayırlısı
hayirlisi canim
Arkadaslar bende aranizda yeniyim benimde adetim iki gun gecti icim icimi yiyor. adetimden 1 gun once test yaptim ikinci cizgi silik cikti kendimi kaptirmamak icin hamile degilimdir dedim ama icim icimi yiyor. rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin kucagimiz bebisleerimizle dolar insallah..
aslinda ben terazi ile anlasamam ama seninle iyi anlasiyorum ve cok seviyorum...
mesala esim ve erkek kardesim terazi pek fikirlerimiz uymaz yani öyle dört dörtlük anlasamayiz
ben baligim mesala yengec ve akreple iyi anlasirim eger burc isi doruysa
canım öncelikle aramıza hoşgeldın canımmm
ikinci çizgi silik olunca hamıle olma ihtmalin yuksek genelde bence bıde kan testı yaptır.yada 2 gun daha bekle sabah ıdrarınla tekrar testı tekrarla bakalım.rabbım gonlune gore hayırlısını nasıp etsın ınsallah
bende yengeçç
Cok tesekkur ederim. Testi bugun aldim ve sabahi iple cekiyorum. umarim olur esimde bende cok istiyoruz ..kan testini adetime 1 hafta kala yapmistim 1.20 idi yani negatifff .. rabbim yuzumuzu guldursun ne diyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?