Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayalot sende hoşgeldin canım adetim net hesabına göre 13 ünde benim hesabıma 14 dündeydi ama hala olmadım yumurtalıklarımda bi sancıııı ayy olcağını bu kadar isteyeceğim de aklıma gelmezdi olsa da rahatlasamm

evet severek evlendikkk...13 aydir evliyizzzzz kizlar..

..canımm evlilik o çatı altına girmek bence başka bi boyut ilişkiyle sevgililikle alakası yokk 2 yabancı 1 evde yaşamak .. sizin için buna alışma süreci biraz uzun olmuştur evliliğin 1 ve 3. yılı tehlikeli derler en güzel zamanalrınız umarım herşey yoluna girer

evet severek evlendikkk...13 aydir evliyizzzzz kizlar..
rabbım bır omur coluk coluk gecınmenızı nasıp etsın inşallah....habıbtem ben 7 aylık evlıyken kocayı askere yolladım zaten herdakka kedı kopektık askere gıdınce düşmansan farkımız yoktu..izine gelınce bıle kavga ederdık sen dusun.ama 3 yıl gectı baktık yavas yavas oturuyo artık zaten alısıyosun ozaman yıne kavgaların oluyo ama okadar sık degıl sabret bıraz ama sakın uzaklasmamaya bakın bırbırınızden allah korusun bı an gelır neolduma gelırsınız:26yuzden bol bol konus esınle vakıt gecırmeye bak habıbtem

hee sımdı anladım bıtanem sanırım senınkı gelmek uzere :26::26:sen yıne 1 hfata bekle ondan sonra eczane yolunu tut anam gelmesın inşallah.gelırsede naalım bıdakı aya

iyi diyelim iyi olalımm sen nasılsınnn:))) adet olmadım hala ayy çatlayacam olsa da yeni ay çalışmalarına başlasamm:)))

Hayirdir canim birseyin mi var ? bende hasta gibiyim nezle olacam galiba. insallah bebis vardir canim...

Asetonum oglumu olacak ayy ne guzell, sagol canim yaaa .. evet kirmizilar gununde geldi bakalim ovulasyon testi aldim (yumurtlama testi) birde oyle deniyecem bakalim :))))

evet oğluşu olcakmışş
hadı bakalım hayırlısı

kızçeler sabahtan beri söyledim sölicem
şimdik diyim bare
bal aldırdım benım kocaya bı ilaç yapan aktarcı kadın var dıyodum ona gıdemedım onun gıbı iş yapan benım ayagıma kadar geldi saolsunn
2 kılo balı verdım ona yarın elıme gelır.bakalım nezaman başla dıcek banane karısımı yapcak onu bıle bılmıyom tek bıldıgım kocanla berber yıcen dedı

evet oğluşu olcakmışş
hadı bakalım hayırlısı

Evet hayirlisi canim .. :)))

sümeyyemmmm nerdesın yaaaa
meraklandık burda kayıplara karıstın canbonum ıyıce:26:
nasılsın geldımı kırmızılarrr

Arkadaslar bende aranizda yeniyim benimde adetim iki gun gecti icim icimi yiyor. adetimden 1 gun once test yaptim ikinci cizgi silik cikti kendimi kaptirmamak icin hamile degilimdir dedim ama icim icimi yiyor. rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin kucagimiz bebisleerimizle dolar insallah..

canım öncelikle aramıza hoşgeldın canımmm
ikinci çizgi silik olunca hamıle olma ihtmalin yuksek genelde bence bıde kan testı yaptır.yada 2 gun daha bekle sabah ıdrarınla tekrar testı tekrarla bakalım.rabbım gonlune gore hayırlısını nasıp etsın ınsallah

Cok tesekkur ederim. Testi bugun aldim ve sabahi iple cekiyorum. umarim olur esimde bende cok istiyoruz .. kan testini adetime 1 hafta kala yapmistim 1.20 idi yani negatifff .. rabbim yuzumuzu guldursun ne diyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…