- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #18.461
cnm bak sen yarın da olmazsan test yap..böyle regl olup kısa sürenler üzrine de görebiliyor..seni umutlandırmak istemem ama benim rahmetli yengem 4 ay üzerine görmüş..4 aylıkken öğrenmiş yaniiii
amaaaa bakalim dusunuruz .. yarinda olmazsam bakariz.. bu arada allah rahmet eylesin yengen icin..
yok canım benım butun eşler öyle.kurstakı hocam bıle dıyodu bende zamanında cok agladı dıyevalla bende dün bi adama çarpıyodum kursta ögrendikten sonra ilk defa eşimle kullandım hem akşamdı trafikte verdi elime napim ama bagırınca iice panikledim demekki yanlız deilmişimrahatladım tatlım haklısın buaralar bana lazım
Insallah canim, yaparmi hic? yani gülle filan gelir mi?
Canim bende 14 de oldum ben hafta basliyacam hafta sonu bende ovulasyon testi aldim haftaya pazar baslarim testi yapmaya ..
Son yazdigina bayildim ha hahahahahahahcok güldüm .. bu eslerle alakali bi durum degil bence yanindaki araba kulanmayi biliyorsa ile birsey diyecek dikkat et sura sunu et insanin kafasi daha cok karisiyor..
valla bıraksam oda seni yer scorpıonsummm
valla oyle konusmasalar aslında cok kolayyy
valla bıraksam oda seni yer scorpıonsummm
Bakarsin bir buket cicekle gelirozurdilemesinide bilirler onlar bizde tabiki dayanamiyoruz hemen affediyoruz..
yok canım benım butun eşler öyle.kurstakı hocam bıle dıyodu bende zamanında cok agladı dıyeama dun artık patladım yanı dedım bı sus ya öyle bi bagırıyokı artık sag sol sınyalı bıle karıstırdım yanı sen dusun ama sonu guzel oldu bıde arabayı onun yaptıgı gıbı parkettım şaşırıp kaldı ama cuma gunu neler neler dedı sen yapamassın boşuna aldın dıye demekkı hırs yaptım iyi olduu
valla haklısın canım bakalım bende senin gibi çok hırslıyım bak o görsünnasıl yapıcam benim 1 ocakta sınav sonucu açıklancak bakalım ay inşş alırım biran önce :26:
yok canım öle gülmüş çiçekmiş almaz bende beklemem zaten sadece özür diler
Hehe ne edecez bu kocalari , benimki evenecegimizde arka arka cicekler buketler godnerirsi sim tik yok ama soyle bir huyu var disarda gezinsin yanliz basina disardan bir ufak cicek koparir ansizin getirir buda hosuma gitmiyor degil hehehe
kizlar buyrun gelin sicacik mercimek corbasi yaptim nefis olmus.... sabahta taze ekmek yaptim yaninda yeriz..
Hehe ne edecez bu kocalari , benimki evenecegimizde arka arka cicekler buketler godnerirsi sim tik yok ama soyle bir huyu var disarda gezinsin yanliz basina disardan bir ufak cicek koparir ansizin getirir buda hosuma gitmiyor degil hehehe
hayırlısıyla 8 ocağı bekleyeceğim başka çare yok:)
bizimki biraz obur canım resimde zayıf gorunuyo aslında daha tombiş bişey normaldeay bayıldım ha hayalot yer mi yer waallaa
yaptım canım dun benzın aldık ılk donus yaparken yanlıs donduHaklisin canim sanki kendileri pek iyi kulaniyorlarda, sende inadina birgun o kulanirken mudale et ve kizarsada bak iste bende aynen boyle oluyorum de.
hoşgeldın canım var aslında ama burda yoklar canım.senmı yaptırdın aşılama yada yapılcakmı:26:hayırlı akşamlarrrr..... nasılsınız?
aşılama deneyen vaar mı aranızda????????
bizimkisinin yanımdan gecerken ılgılenmessem ben bana çelme takıyo patılerıyleammaannn kedicik işteee.naparki banaaa
kız tırmalama huyu varmı.tiki falan varmı heeee
kayınvaldemin kedilerinden birinini karnından okşanmaya tiki var..valla takıyo tırnakları
yok canım benım butun eşler öyle.kurstakı hocam bıle dıyodu bende zamanında cok agladı dıyeama dun artık patladım yanı dedım bı sus ya öyle bi bagırıyokı artık sag sol sınyalı bıle karıstırdım yanı sen dusun ama sonu guzel oldu bıde arabayı onun yaptıgı gıbı parkettım şaşırıp kaldı ama cuma gunu neler neler dedı sen yapamassın boşuna aldın dıye demekkı hırs yaptım iyi olduu
valla haklısın canım bakalım bende senin gibi çok hırslıyım bak o görsünnasıl yapıcam benim 1 ocakta sınav sonucu açıklancak bakalım ay inşş alırım biran önce :26:
yaparsın canım benden korkagı yoktur araba konusunda ama bırıde bıseyı yapamassın derse ınadına yapasım gelır..sende yaparsın merak etme inşallah gecmısındır sınavıda
bizimki biraz obur canım resimde zayıf gorunuyo aslında daha tombiş bişey normalde
yaptım canım dun benzın aldık ılk donus yaparken yanlıs donduyanlış yapıyosun dıye bagırdım havaya zıpladı korkudan kaza yaparım napıyon dedı korktum ya dedım aynısını sen bana yapıyosun nasıl oluyomus dedımm sen az degılsın dedı kabullenmedı tabı ama bayagı bı gulduk yuregı agzına geldı adamın
hoşgeldın canım var aslında ama burda yoklar canım.senmı yaptırdın aşılama yada yapılcakmı:26:
bizimkisinin yanımdan gecerken ılgılenmessem ben bana çelme takıyo patılerıylebıde eşimle yanyanaysak bana pas vermez aramıza girer hemen uyumaya çalışır.gecede benle yatıyo kısın ozellıkle başı benım gogsumde poposu eşimin suratında bizim çocugumuz gıbı aynı çok alıştım 3 sene oldu nerdeyse bızde bıgun gıderse cok aglarım herhalde
yaparsın canım benden korkagı yoktur araba konusunda ama bırıde bıseyı yapamassın derse ınadına yapasım gelır..sende yaparsın merak etme inşallah gecmısındır sınavıda
saol canım benm inş bende çok cesaretlim ama dün hevesimi kırdı ama şimdi senin sayende biraz düzeldim canım iice hırs yaptım
benımkıde ilk zamanlar yapmazdı adam sonraları açıldıı çok kalbımı kırdıysa cıcek yollar kendını haksız gorurse tabıvalla senin gene alıyomuş benim hiç yok ben süprizleri felan çok severim ama benimki yapmazalıştım artık
afıyet olsun bıtanem yemıs kadar oldum çok saolkizlar buyrun gelin sicacik mercimek corbasi yaptim nefis olmus.... sabahta taze ekmek yaptim yaninda yeriz..
gorusuruz canımcanlarım ben cıkıyorum eşim geldicok öptm
bende çıkıyorum çıtırlarım yemek yapmam lazım benmkide gelir şimdi herkese iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?