Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Son düzenleme:
yok canım benım butun eşler öyle.kurstakı hocam bıle dıyodu bende zamanında cok agladı dıyeama dun artık patladım yanı dedım bı sus ya öyle bi bagırıyokı artık sag sol sınyalı bıle karıstırdım yanı sen dusunama sonu guzel oldu bıde arabayı onun yaptıgı gıbı parkettım şaşırıp kaldı ama cuma gunu neler neler dedı sen yapamassın boşuna aldın dıye demekkı hırs yaptım iyi olduu

valla oyle konusmasalar aslında cok kolayyy

yok canım öle gülmüş çiçekmiş almaz bende beklemem zaten sadece özür diler

Hehe ne edecez bu kocalari , benimki evenecegimizde arka arka cicekler buketler godnerirsi sim tik yok ama soyle bir huyu var disarda gezinsin yanliz basina disardan bir ufak cicek koparir ansizin getirir buda hosuma gitmiyor degil hehehe

Hehe ne edecez bu kocalari , benimki evenecegimizde arka arka cicekler buketler godnerirsi sim tik yok ama soyle bir huyu var disarda gezinsin yanliz basina disardan bir ufak cicek koparir ansizin getirir buda hosuma gitmiyor degil hehehe

valla senin gene alıyomuş benim hiç yok ben süprizleri felan çok severim ama benimki yapmazalıştım artık

ay bayıldım ha hayalot yer mi yer waallaa
bizimki biraz obur canım resimde zayıf gorunuyo aslında daha tombiş bişey normalde
Haklisin canim sanki kendileri pek iyi kulaniyorlarda, sende inadina birgun o kulanirken mudale et ve kizarsada bak iste bende aynen boyle oluyorum de.
yaptım canım dun benzın aldık ılk donus yaparken yanlıs dondu yanlış yapıyosun dıye bagırdım havaya zıpladı korkudankaza yaparım napıyon dedı korktum ya dedım aynısını sen bana yapıyosun nasıl oluyomus dedımmsen az degılsın dedı kabullenmedı tabı ama bayagı bı guldukyuregı agzına geldı adamın
hayırlı akşamlarrrr..... nasılsınız?

aşılama deneyen vaar mı aranızda????????
hoşgeldın canım var aslında ama burda yoklar canım.senmı yaptırdın aşılama yada yapılcakmı:26:
ammaannn kedicik işteee.naparki banaaa
kız tırmalama huyu varmı.tiki falan varmı heeee
kayınvaldemin kedilerinden birinini karnından okşanmaya tiki var..valla takıyo tırnakları
bizimkisinin yanımdan gecerken ılgılenmessem ben bana çelme takıyo patılerıylebıde eşimle yanyanaysak bana pas vermez aramıza girer hemen uyumaya çalışır.gecede benle yatıyo kısın ozellıkle başı benım gogsumde poposu eşimin suratındabizim çocugumuz gıbı aynı çok alıştım 3 sene oldu nerdeyse bızde bıgun gıderse cok aglarım herhalde

canım inşallah tutmuştur:) ya benim birde şöyle bir sorunum var eşimle ayrı şehirlerdeyiz ancak hafta sonları görüşebiliyoruz inşallah ovilasyon zamanı hafta sonuna denk gelir yoksa diğer ayda olmaz:)))

Son düzenleme:
valla senin gene alıyomuş benim hiç yok ben süprizleri felan çok severim ama benimki yapmazalıştım artık
benımkıde ilk zamanlar yapmazdı adam sonraları açıldıı çok kalbımı kırdıysa cıcek yollar kendını haksız gorurse tabıbıde arada eve sus eşyalarını toplar getırır benden daha meraklı alısverıs konusundabuyuzden cok snaslıyım
kizlar buyrun gelin sicacik mercimek corbasi yaptim nefis olmus.... sabahta taze ekmek yaptim yaninda yeriz..
afıyet olsun bıtanem yemıs kadar oldum çok saol
canlarım ben cıkıyorum eşim geldicok öptm
gorusuruz canım
bende çıkıyorum çıtırlarım yemek yapmam lazım benmkide gelir şimdi herkese iyi akşamlar

ıyı aksamlar canbon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…