- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #18.421
tamam canım yaparımhayalotum kediciginimi asiya götürdün
bi resmini avatarina koysanda baksak
ben iki kedili avatar buldum yakinda onu koyacam avatarima...simdiki uzun bilem kaldi
benimde 7 gün var hiçbi belirtim yok kızlar,sanırım bende değilim hiç umudum yok
katrem ne belirtisi kuzum ya gercekten yok öyle bisey
ben 6 ,5 haftalik oldum ultrasonda görmesem inanmazdim halen hic bi belirti yok kuzum.
..öyle belirtiye bagli olsaydi bizim topikteki kizlar hep hamileydi simdi
katrem ne belirtisi kuzum ya gercekten yok öyle bisey
ben 6 ,5 haftalik oldum ultrasonda görmesem inanmazdim halen hic bi belirti yok kuzum.
..öyle belirtiye bagli olsaydi bizim topikteki kizlar hep hamileydi simdi
tamam canım yaparımyavrum yıne ası oldu canbonum ya
dur bakalım canım daha var batına inşallah vardır ama bastan umutsuz olma hemen
bu guzeldı kaçakhayalim yaaa
ben cok umutlanıp hemen havaya giren olmayıncada aşırı üzülen garip bi tipim canım ya,ama siz böle söleyincede mutlu oluyorum :))) allahım hepimize versin.kedicik mi var sende bende cok severim kedileri.bizimde var kulakları duymuyo...mart aylarına gelince cok bağırıyo dye kısırlaştırdık:))
slm kızlar bende geldim
Sag salem geldiniz ya onemli olan o :)) Sukur iyiyim de burdaki kizlar aklimi karistirdi benim adetim 14 aralikta geldi ve iki gun surdu bugun hic birsye yok .. ustune gorme oalbilrisin filan diyorlar da .. sanmiyorum yaa veya hic duymadim boyel brisey
selencelkime hosgeldin diyimdeöyle cikim
sevsinler seni emi hem örgü örüyo hemide göz yasini siliyo
slm kızlar bende geldim
gurbetim balım ben spraille kaldım bide 5 gün adet gördüm
Günaydın Canım benim dün uyumuş kalmışım. Ya nezle olmuşum((((
evet canım bıtanem o benım yaben cok umutlanıp hemen havaya giren olmayıncada aşırı üzülen garip bi tipim canım ya,ama siz böle söleyincede mutlu oluyorum :))) allahım hepimize versin.kedicik mi var sende bende cok severim kedileri.bizimde var kulakları duymuyo...mart aylarına gelince cok bağırıyo dye kısırlaştırdık:))
demekki mart ayi doruymus
katrem smile yapamiyomusun canim benim...hayalotum güzel anlatir yapmak istersen eger
Selam canimmmm ...hosgeldinnnnnnnnnnnn nasilsin?
Nasil yani simdi icime daha buyuk bi endise oldu.. umutlandim bir anda... bak cuma gunu normal geldi az yani ama dun cuma bakis cok geldi ve suanda birsey yok.. allahallah bu ayda nedense cok umutluydum...
demekki mart ayi doruymus
katrem smile yapamiyomusun canim benim...hayalotum güzel anlatir yapmak istersen eger
evet canım bıtanem o benım yaeşim cok kıskanıyo benı ondan yavrumda benı kıskanıyo babasından üzüldüm senın kedının durumuna ya :26::26:bizimkisi kısırdı zaten
anlatırım anlatırım
sende yat dınlen bıtanemmmresmını avatar yapıyorum sımdı bakarsın gelınce [/QUO
evet kıskanç oluyolar yaböle yapınca mı cıkıyo gülücük bakim oldu mu
hoşbulduk tatlım seni umutlandırmak istemem ama ben çok duydum öle kalanları bende öle oldum sprail takılınca çok adet görüyoruzya bende o ay sacede 5 gün olmuştum sevinmiştim sprail düzene girdi dieama hamileymişim
işte benim kızımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?