Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayalotum kediciginimi asiya götürdün

bi resmini avatarina koysanda baksak

ben iki kedili avatar buldum yakinda onu koyacam avatarima...simdiki uzun bilem kaldi
tamam canım yaparım yavrum yıne ası oldu canbonum ya
benimde 7 gün var hiçbi belirtim yok kızlar,sanırım bende değilim hiç umudum yok

dur bakalım canım daha var batına inşallah vardır ama bastan umutsuz olma hemen

katrem ne belirtisi kuzum ya gercekten yok öyle bisey

ben 6 ,5 haftalik oldum ultrasonda görmesem inanmazdim halen hic bi belirti yok kuzum.

..öyle belirtiye bagli olsaydi bizim topikteki kizlar hep hamileydi simdi

haklısın,adet gecikmeden olmazmış belirti biliyorum.ne bilim testlerde negatif cıktı ya ondan sanırım.nyse bakalım hayırlısı.maşallah canım seninkide büyüyo allahım kucağına almayı nasib etsin

minikkuslarim benim cikmam lazim

sey alltan ilac koyup uzanmam lazim

öpüyorum hepiciginizi

Son düzenleme:
tamam canım yaparım yavrum yıne ası oldu canbonum ya

dur bakalım canım daha var batına inşallah vardır ama bastan umutsuz olma hemen

ben cok umutlanıp hemen havaya giren olmayıncada aşırı üzülen garip bi tipim canım ya,ama siz böle söleyincede mutlu oluyorum :))) allahım hepimize versin.kedicik mi var sende bende cok severim kedileri.bizimde var kulakları duymuyo...mart aylarına gelince cok bağırıyo dye kısırlaştırdık:))

demekki mart ayi doruymus

katrem smile yapamiyomusun canim benim...hayalotum güzel anlatir yapmak istersen eger

gurbetim balım ben spraille kaldım bide 5 gün adet gördüm

slm kızlar bende geldim

gurbetim balım ben spraille kaldım bide 5 gün adet gördüm

Selam canimmmm ...hosgeldinnnnnnnnnnnn nasilsin?

Nasil yani simdi icime daha buyuk bi endise oldu.. umutlandim bir anda... bak cuma gunu normal geldi az yani ama dun cuma bakis cok geldi ve suanda birsey yok.. allahallah bu ayda nedense cok umutluydum...

evet canım bıtanem o benım yaeşim cok kıskanıyo benı ondan yavrumda benı kıskanıyo babasındanüzüldüm senın kedının durumuna ya :26::26:bizimkisi kısırdı zaten
demekki mart ayi doruymus

katrem smile yapamiyomusun canim benim...hayalotum güzel anlatir yapmak istersen eger

anlatırım anlatırım
sende yat dınlen bıtanemmm resmını avatar yapıyorum sımdı bakarsın gelınce

hoşbulduk tatlım seni umutlandırmak istemem ama ben çok duydum öle kalanları bende öle oldum sprail takılınca çok adet görüyoruzya bende o ay sacede 5 gün olmuştum sevinmiştim sprail düzene girdi die ama hamileymişim

Son düzenleme:

insallah canim da, ama test yapmak istemiyorum .. bekliyim obur ayi... ancak bu ay daha dikkatli olurum, ve normal calismalarmiza devam ederz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…