- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #18.441
evet canım bıtanem o benım yaeşim cok kıskanıyo benı ondan yavrumda benı kıskanıyo babasından üzüldüm senın kedının durumuna ya :26::26:bizimkisi kısırdı zaten
anlatırım anlatırım
sende yat dınlen bıtanemmmresmını avatar yapıyorum sımdı bakarsın gelınce [/QUO
evet kıskanç oluyolar yaböle yapınca mı cıkıyo gülücük bakim oldu mu
canım bak kullanıcı kontrol panelınden gır
seçeneklerı duzenle de
çesitlı seceneklere gel
mesaj edıtorunu standart toolbar yap
kaydet de
sonra mesaj yazdıgın bolumde gulucukler cıkıyo secıyosun ıstedıgını
ooo miyavım ne kadar datlubayıldım kızına maşallah ona.bu arada öğrendim galiba dimi hayalotum yetiştim mi sence smile konusunda
insallah canim da, ama test yapmak istemiyorum .. bekliyim obur ayi... ancak bu ay daha dikkatli olurum, ve normal calismalarmiza devam ederz...
canım bak kullanıcı kontrol panelınden gır
seçeneklerı duzenle de
çesitlı seceneklere gel
mesaj edıtorunu standart toolbar yap
kaydet de
sonra mesaj yazdıgın bolumde gulucukler cıkıyo secıyosun ıstedıgını
ooo hayalotum bunlar neymiş ya:burası doldu tşk tşk
hayırlısı olsun balım beklemedeyiz hepimiz RABBİM bi zaman vermiştir o güne ulaşırız biran önce inşşş... benmkide şansskocişkoyla küsüz çalışma yarıda kaldı
Hayirdir neden kussunuz canim?? , insallah en yakin zamanda barisirsiniz ya es aralarinda kusmu olur mus
insallah en yakin zamanda bebislerimiz olur
tatlım dün eşimle araba kullanmaya gittikbana bağırdı hiç beceremiyon die kursta hocam beni takdir etti çok güzel kullanıyon die ama eşim begenmedi bende alındım azcık tatlım biz bayanlar ilgisizlige gelemiyoruz hiç
tatlım dün eşimle araba kullanmaya gittikbana bağırdı hiç beceremiyon die kursta hocam beni takdir etti çok güzel kullanıyon die ama eşim begenmedi bende alındım azcık tatlım biz bayanlar ilgisizlige gelemiyoruz hiç
evet hoca gibi olmuyo onlar bagırınca bizde iice panik oluyoruz.. bakılm artık gönlümü alırsa devam ederizselencelkim aynısı banada oldu bilsen eşim çalıştırırken bana neler yaptı,ağlıyodum her defasında.hoca gibbi sakın olamıyolar bakma sen ona alır gönlünü dayanamaz çalışmalara devam edersiniz
Aynen canim, allahtan bizim öyle bir derdimiz yok esim onceden araba kulanirdi ehliyeti gerek duymazdi turkiyede asaa yukari 2 yildir ehlieti var benim ise 5 yildir bu yuzden araba konusunda cok fazlasiyla guvenir bana ama turkiyede araba bende pek kulanmam, ancak yasadigim yerde kulanirim.. gönlugune almaya filan gelmedimi
ne güzelmişş..yok gııı gelmedii daha bekliyorum bakalım
Bakarsin bir buket cicekle gelirozurdilemesinide bilirler onlar bizde tabiki dayanamiyoruz hemen affediyoruz..
yuöoşlarda küslük olmaz canbon kullan bugunlerde sonraacısını çıkarırsınnnhayırlısı olsun balım beklemedeyiz hepimiz RABBİM bi zaman vermiştir o güne ulaşırız biran önce inşşş... benmkide şansskocişkoyla küsüz çalışma yarıda kaldı
yaaa gordunmu yapabılıyosunnnooo hayalotum bunlar neymiş ya:burası doldu tşk tşk rıca ederım canım
ben kackere agladım oyle ehlıyet elıne gelene kadar daha cok aglarsın canım.bende dun cıktım artık trafıge cuma gecesı cok aglattı yıne.ama dun aksam ızın vermedım dedımkı ben herseyı bılıyorum kapa cenenı vurursamda bıyere oduceksın dedım çokta guzel surdum agzını bıle acamadı
kızlar ayın 14 de regl başladı ayın 21 den itibaren mi çalışmalara başlamam lazım:)gerçi ovülasyon testide aldım bakalm nasıl olcaksa :) 20 ocakta doğum günüm inş ozmana meleğim hayatma girmiş olur:)
edicek tabi hayatımm..bi 8 gün dinlenelim heleeeescorpionsummmm gun aydın lar olsunnn
kırmızımı geldı :26:hayırlısı olsun bıtanem maçlar devam edıcek nede olsa
hoşgeldin canımm..ne demekk buyur gell tabiiiiikizlar nasilsiniz ben yenilerdenim beni kabul edermisiniz
Kizlar size birsye soracam 14 aralikta adetim geldi normalde 5 gun suruyor .. 2 gun kanamam normal geldi ve suan hic birsey yok . 2 gun sey surdu hic basima gelmemisti neden olabilir ki?
cnm bak sen yarın da olmazsan test yap..böyle regl olup kısa sürenler üzrine de görebiliyor..seni umutlandırmak istemem ama benim rahmetli yengem 4 ay üzerine görmüş..4 aylıkken öğrenmiş yaniiiiSag salem geldiniz ya onemli olan o :)) Sukur iyiyim de burdaki kizlar aklimi karistirdi benim adetim 14 aralikta geldi ve iki gun surdu bugun hic birsye yok .. ustune gorme olabilrisin filan diyorlar da .. sanmiyorum yaa veya hic duymadim boyel brisey
oyyy hayalotum ben onu yirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmişte benim kızımmm
kızlar ayın 14 de regl başladı ayın 21 den itibaren mi çalışmalara başlamam lazım:)gerçi ovülasyon testide aldım bakalm nasıl olcaksa :) 20 ocakta doğum günüm inş ozmana meleğim hayatma girmiş olur:)
yuöoşlarda küslük olmaz canbon kullan bugunlerde sonraacısını çıkarırsınnn
ben kackere agladım oyle ehlıyet elıne gelene kadar daha cok aglarsın canım.bende dun cıktım artık trafıge cuma gecesı cok aglattı yıne.ama dun aksam ızın vermedım dedımkı ben herseyı bılıyorum kapa cenenı vurursamda bıyere oduceksın dedım çokta guzel surdum agzını bıle acamadı
evet valla azcık güler yüz bi tatlı dil dökdümü iş tamamdır
edicek tabi hayatımm..bi 8 gün dinlenelim heleeee
hoşgeldin canımm..ne demekk buyur gell tabiiiii
cnm bak sen yarın da olmazsan test yap..böyle regl olup kısa sürenler üzrine de görebiliyor..seni umutlandırmak istemem ama benim rahmetli yengem 4 ay üzerine görmüş..4 aylıkken öğrenmiş yaniiii
oyyy hayalotum ben onu yirimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?