Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

insallah canim da, ama test yapmak istemiyorum .. bekliyim obur ayi... ancak bu ay daha dikkatli olurum, ve normal calismalarmiza devam ederz...

hayırlısı olsun balım beklemedeyiz hepimiz RABBİM bi zaman vermiştir o güne ulaşırız biran önce inşşş... benmkide şanss kocişkoyla küsüzçalışma yarıda kaldı

hayırlısı olsun balım beklemedeyiz hepimiz RABBİM bi zaman vermiştir o güne ulaşırız biran önce inşşş... benmkide şanss kocişkoyla küsüzçalışma yarıda kaldı

Hayirdir neden kussunuz canim?? , insallah en yakin zamanda barisirsiniz ya es aralarinda kusmu olur mus
insallah en yakin zamanda bebislerimiz olur

Hayirdir neden kussunuz canim?? , insallah en yakin zamanda barisirsiniz ya es aralarinda kusmu olur mus
insallah en yakin zamanda bebislerimiz olur

tatlım dün eşimle araba kullanmaya gittik bana bağırdı hiç beceremiyon die kursta hocam beni takdir etti çok güzel kullanıyon die ama eşim begenmedi bende alındım azcıktatlım biz bayanlar ilgisizlige gelemiyoruz hiç

Son düzenleme:

selencelkim aynısı banada oldu bilsen eşim çalıştırırken bana neler yaptı,ağlıyodum her defasında.hoca gibbi sakın olamıyolar bakma sen ona alır gönlünü dayanamaz çalışmalara devam edersiniz

Aynen canim, allahtan bizim öyle bir derdimiz yok esim onceden araba kulanirdi ehliyeti gerek duymazdi turkiyede asaa yukari 2 yildir ehlieti var benim ise 5 yildir bu yuzden araba konusunda cok fazlasiyla guvenir bana ama turkiyede araba bende pek kulanmam, ancak yasadigim yerde kulanirim.. gönlugune almaya filan gelmedimi

evet hoca gibi olmuyo onlar bagırınca bizde iice panik oluyoruz.. bakılm artık gönlümü alırsa devam ederiz

ne güzelmişş..yok gııı gelmedii daha bekliyorum bakalım

kızlar ayın 14 de regl başladı ayın 21 den itibaren mi çalışmalara başlamam lazım:)gerçi ovülasyon testide aldım bakalm nasıl olcaksa :) 20 ocakta doğum günüm inş ozmana meleğim hayatma girmiş olur:)

yuöoşlarda küslük olmaz canbon kullan bugunlerde sonraacısını çıkarırsınnn

inş canm test almışsın birde 13.14.15.16.17.18. bu günler önemliymişsık aralıkla olması gerek:

scorpionsummmm gun aydın lar olsunnn
kırmızımı geldı :26:hayırlısı olsun bıtanem maçlar devam edıcek nede olsa
edicek tabi hayatımm..bi 8 gün dinlenelim heleeee
kizlar nasilsiniz ben yenilerdenim beni kabul edermisiniz
hoşgeldin canımm..ne demekk buyur gell tabiiiii
Kizlar size birsye soracam 14 aralikta adetim geldi normalde 5 gun suruyor .. 2 gun kanamam normal geldi ve suan hic birsey yok . 2 gun sey surdu hic basima gelmemisti neden olabilir ki?

cnm bak sen yarın da olmazsan test yap..böyle regl olup kısa sürenler üzrine de görebiliyor..seni umutlandırmak istemem ama benim rahmetli yengem 4 ay üzerine görmüş..4 aylıkken öğrenmiş yaniiii
işte benim kızımmm
oyyy hayalotum ben onu yirimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

evet canım adetın 8.gununden ıtıbaren baslanıyooo
hadı bakalım hayırlısı olsunnn

valla bende dün bi adama çarpıyodum kursta ögrendikten sonra ilk defa eşimle kullandım hem akşamdı trafikte verdi elime napim ama bagırınca iice panikledim demekki yanlız deilmişimrahatladım tatlımhaklısın buaralar bana lazım

Son düzenleme:
evet valla azcık güler yüz bi tatlı dil dökdümü iş tamamdır

Insallah canim, yaparmi hic? yani gülle filan gelir mi?

Canim bende 14 de oldum ben hafta basliyacam hafta sonu bende ovulasyon testi aldim haftaya pazar baslarim testi yapmaya ..
insallah dogum gunun den once hamile oldugunu ogrenirsin canim.

Son yazdigina bayildim ha hahahahahahah cok güldüm .. bu eslerle alakali bi durum degil bence yanindaki araba kulanmayi biliyorsa ile birsey diyecek dikkat et sura sunu et insanin kafasi daha cok karisiyor..

Son düzenleme:

valla bıraksam oda seni yer scorpıonsummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…