Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ayy negüzel olur valla ellerine sağlık canımafiyetle yiyin tatlım

SAgol canim ... buyurup gelseydiniz.. esimde simdi salatayi yapiyor

canlarım ben cıkıyorum eşim geldicok öptm

görusurz canim benim

mutlu pazarlarrr
ee yazi rengimden anlasilacagi uzere kırmızılar bu ay da beni yalniz birakmadi
artik önümüzdeki maclara bakicazzz

kuzum an itibariyle ben de aynı kaderi paylaşıyorum seninle, 1 gün erken geldi kırmızılar zaten çok da şaşırmadım
hayırlısı artık önümüzdeki ay birlikte bekleriz batımızııı

selam
6 sene sonunda dün çift çizgi gördüm ama akşama doğru lekelenmem başladı ve bu sabah itibariylede adet oldum
hemde çok sancım var
kafam çok karıştı neden çıktı o ikinci çizgi :44:

selam
6 sene sonunda dün çift çizgi gördüm ama akşama doğru lekelenmem başladı ve bu sabah itibariylede adet oldum
hemde çok sancım var

Selam Canım bugün ben se ilk defa arkadaslar da duydum ama snde çift çizgi çıkmış üstüne görme olabilir belki .

slm kadınlar kulubü sakinleri.nasılsınız.sizlere bişey sorcamm bilen herkes yazabilirmi..şimdi bu gün adetim bitio1 hafta sonra sogan suyuna başlıcamm şimdi merak ettigim sudurbaynı zamandada klomen kullanıorm
bu kür içimizi temizlio okey anladım
peki sperm 72saate kadar canlı yaşayabiliomş ya onlarıda etkisiz hale getirirse...

ne olur bi cevab verin
bayagı kiside hamile kalmış yardımmmmmmmmmm

canbonlarım ya cok sınırlıyımpcnin tuşlarına su dokuldu ekran klayesını acctım ama cok yazmak
fön makınesıyle kuruttum ama çalışmıyoyıne

sizi okurum artık ara arainşallah yarın düzelir yaaa

canım soğan suyunun faydası olur zararı olmaz

tatlimm banada olmustu ayni sey ama geri gelmiyor tuslar...sen yarin tamire gonderrrr

selam
hemde çok sancım var
cnm tam bilemiycem ama kimyasal gebelik diye bisey var.döllenme oluyi ama tutunamadigi icin regl oluyosun.oyle bisey olabilir.
yada uzerine goriyorsundur istersen bikacgiun sonra tekrar test yap.belkide regl gibi az bi lekelenme oluyodur yerlesme kanamasidir.
ayy kuzum duzelir insallahhhhh

cnm bence klomenle beraber kullanma derim.sonucta tedavidesin.ne buleyim bi zarari olmasin.yasakim olsa bilirdi yani

kuzum an itibariyle ben de aynı kaderi paylaşıyorum seninle, 1 gün erken geldi kırmızılar zaten çok da şaşırmadım
hayırlısı artık önümüzdeki ay birlikte bekleriz batımızııı

ahh kader arkadasim benimm.valla bende sasirmadim ama sonradan anladim üzülmüsüm icten ice.bak yilbasi gecesi program yapmayin kocisine soyle sende.calisma gunlerimiz bizimm..2013bebolari yapicazzzz8

canım bilemedimki bayanın bi taneside birlikte kulllanarak kalmış kararsız kaldım yaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…