- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #18.481
canım inşallah tutmuştur:) ya benim birde şöyle bir sorunum var eşimle ayrı şehirlerdeyiz ancak hafta sonları görüşebiliyoruz inşallah ovilasyon zamanı hafta sonuna denk gelir yoksa diğer ayda olmaz:)))
bizimki biraz obur canım resimde zayıf gorunuyo aslında daha tombiş bişey normalde
yaptım canım dun benzın aldık ılk donus yaparken yanlıs donduyanlış yapıyosun dıye bagırdım havaya zıpladı korkudan kaza yaparım napıyon dedı korktum ya dedım aynısını sen bana yapıyosun nasıl oluyomus dedımm sen az degılsın dedı kabullenmedı tabı ama bayagı bı gulduk yuregı agzına geldı adamın
hoşgeldın canım var aslında ama burda yoklar canım.senmı yaptırdın aşılama yada yapılcakmı:26:
bizimkisinin yanımdan gecerken ılgılenmessem ben bana çelme takıyo patılerıylebıde eşimle yanyanaysak bana pas vermez aramıza girer hemen uyumaya çalışır.gecede benle yatıyo kısın ozellıkle başı benım gogsumde poposu eşimin suratında bizim çocugumuz gıbı aynı çok alıştım 3 sene oldu nerdeyse bızde bıgun gıderse cok aglarım herhalde
saol canım benm inş bende çok cesaretlim ama dün hevesimi kırdı ama şimdi senin sayende biraz düzeldim canım iice hırs yaptım
aman canım sakın korkma korkarsan olmaz ben o hatayı cok yaptım.eşinde cok karısıyosa dekı hata yaptıgımda degıl yapmadan once anlatsın o anlatırken sen uygula o sıra.bak bakalım nasıl suruyon arabayı ozaman.dun dar bı sokaktan gectık mesela sola doncem yokus cıkcamhemde ben arabayı durdurdum dedım anlat nasıl yapcam yapamassam oyle konus anlattı tamam dedım besmeleyı bı cektım bı bakmısım yokusu cıkmısım bıleeemegersem ne basıtmışşş hepsı onların telaşlanması yuzunden yoksa kolay bışey
aaa:26: inş olur RABBİM gönlüne göre versin tatlımm
ayy negüzel olur valla ellerine sağlık canımafiyetle yiyin tatlım
canlarım ben cıkıyorum eşim geldicok öptm
bizimki biraz obur canım resimde zayıf gorunuyo aslında daha tombiş bişey normalde
yaptım canım dun benzın aldık ılk donus yaparken yanlıs donduyanlış yapıyosun dıye bagırdım havaya zıpladı korkudan kaza yaparım napıyon dedı korktum ya dedım aynısını sen bana yapıyosun nasıl oluyomus dedımm sen az degılsın dedı kabullenmedı tabı ama bayagı bı gulduk yuregı agzına geldı adamın
hoşgeldın canım var aslında ama burda yoklar canım.senmı yaptırdın aşılama yada yapılcakmı:26:
bizimkisinin yanımdan gecerken ılgılenmessem ben bana çelme takıyo patılerıylebıde eşimle yanyanaysak bana pas vermez aramıza girer hemen uyumaya çalışır.gecede benle yatıyo kısın ozellıkle başı benım gogsumde poposu eşimin suratında bizim çocugumuz gıbı aynı çok alıştım 3 sene oldu nerdeyse bızde bıgun gıderse cok aglarım herhalde
yaparsın canım benden korkagı yoktur araba konusunda ama bırıde bıseyı yapamassın derse ınadına yapasım gelır..sende yaparsın merak etme inşallah gecmısındır sınavıda
benımkıde ilk zamanlar yapmazdı adam sonraları açıldıı çok kalbımı kırdıysa cıcek yollar kendını haksız gorurse tabıbıde arada eve sus eşyalarını toplar getırır benden daha meraklı alısverıs konusunda buyuzden cok snaslıyım
afıyet olsun bıtanem yemıs kadar oldum çok saol
gorusuruz canım
ıyı aksamlar canbon
Iyi yapmisin canim benim
mutlu pazarlarrr
ee yazi rengimden anlasilacagi uzere kırmızılar bu ay da beni yalniz birakmadi
artik önümüzdeki maclara bakicazzz
selam
6 sene sonunda dün çift çizgi gördüm ama akşama doğru lekelenmem başladı ve bu sabah itibariylede adet oldum
hemde çok sancım var
kafam çok karıştı neden çıktı o ikinci çizgi :44:
canbonlarım ya cok sınırlıyımpcnin tuşlarına su dokuldu ekran klayesını acctım ama cok yazmak
fön makınesıyle kuruttum ama çalışmıyoyıne
sizi okurum artık ara arainşallah yarın düzelir yaaa
slm kadınlar kulubü sakinleri.nasılsınız.sizlere bişey sorcamm bilen herkes yazabilirmi..şimdi bu gün adetim bitio1 hafta sonra sogan suyuna başlıcamm şimdi merak ettigim sudurbaynı zamandada klomen kullanıorm
bu kür içimizi temizlio okey anladım
peki sperm 72saate kadar canlı yaşayabiliomş ya onlarıda etkisiz hale getirirse...
ne olur bi cevab verin
bayagı kiside hamile kalmış yardımmmmmmmmmm
canbonlarım ya cok sınırlıyımpcnin tuşlarına su dokuldu ekran klayesını acctım ama cok yazmak
cnm tam bilemiycem ama kimyasal gebelik diye bisey var.döllenme oluyi ama tutunamadigi icin regl oluyosun.oyle bisey olabilir.selam
6 sene sonunda dün çift çizgi gördüm ama akşama doğru lekelenmem başladı ve bu sabah itibariylede adet oldum
hemde çok sancım var
kafam çok karıştı neden çıktı o ikinci çizgi :44:
ayy kuzum duzelir insallahhhhhcanbonlarım ya cok sınırlıyımpcnin tuşlarına su dokuldu ekran klayesını acctım ama cok yazmak
slm kadınlar kulubü sakinleri.nasılsınız.sizlere bişey sorcamm bilen herkes yazabilirmi..şimdi bu gün adetim bitio1 hafta sonra sogan suyuna başlıcamm şimdi merak ettigim sudurbaynı zamandada klomen kullanıorm
bu kür içimizi temizlio okey anladım
peki sperm 72saate kadar canlı yaşayabiliomş ya onlarıda etkisiz hale getirirse...
ne olur bi cevab verin
bayagı kiside hamile kalmış yardımmmmmmmmmm
kuzum an itibariyle ben de aynı kaderi paylaşıyorum seninle, 1 gün erken geldi kırmızılar zaten çok da şaşırmadım
hayırlısı artık önümüzdeki ay birlikte bekleriz batımızııı
slm kızlar nasılsınız bakalım
cnm tam bilemiycem ama kimyasal gebelik diye bisey var.döllenme oluyi ama tutunamadigi icin regl oluyosun.oyle bisey olabilir.
yada uzerine goriyorsundur istersen bikacgiun sonra tekrar test yap.belkide regl gibi az bi lekelenme oluyodur yerlesme kanamasidir.
ayy kuzum duzelir insallahhhhh
cnm bence klomenle beraber kullanma derim.sonucta tedavidesin.ne buleyim bi zarari olmasin.yasakim olsa bilirdi yani
slm kızlar nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?