Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayalotum bak bende degistirdim avatarimi

benim kedicikler biraz yaramaz biri digerini hep balkondan asagi atiyo

atilan erkek kedim .karisi bikti ondan sinir ediyo oda hep atiyo asagi aalallala

Son düzenleme:
kız laylaaaaa... nettin sen bakimm.. test yaptın mıı :26:

yaptim ama bisey cikmadi

ama halen günlerim gelmis degil 12 gecti halen bisey yok ama doktor dedi stresden olabilr dedi

allah herseyin hayirlisini versin yine de kendimi daraltmiyorum herseyin iyisini allah bilir nasibimiz varsa olur:26::26:

hayalotum kedin ne kadar tatli ya öylehemide güzel bakimi oldugu belli
bitanem o benim ya 7kilo kendilerigece üstümde yatıyo nefes alamıyorum
meraklandım biannikiside kırmızılara yakandı:26:laylamı bende bılmıyom:26:
bende yatakta yatan smile istiyorum ya su an beni en iyi ifade eden smile o olurdu

hayalotum bak bende degistirdim avatarimi

benim kedicikler biraz yaramaz biri digerini hep balkondan asagi atiyo

atilan erkek kedim .karisi bikti ondan sinir ediyo oda hep atiyo asagi aalallala

cok komıkler canbonumcoktatlılar

canim bende bisey yok doktora gittim yokdediler bisey stresden olabilirmis

12 günüm gecti yani halen olmus degilim öyle bekliyorum insallah kötü bisey cikmaz :18::18::18:

allahim ne harliysa onu versin kendimide sikmiyorum herseyin en iyisini allah bilir nasibimiz varsa olur yoksa olmaz ama allahim kimseyi umutsuz birakmasin

Kızlarrr ayın 10 unda iki yumurtam olmuştu kontrole gittiğimde hatt çatlatma iğnesine gerek yok dedi doktor biz bir haftadır çalışıyoruz size sorum çalışmaya devam edimmi yoksa bu bir haftada olan olmuşmudur ?:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

sen garantileyola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…