- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #18.601
yasağım doğru söylüyor da, bitek yasağımın hızına yetişemezsin, yeteşirsen..büyük ödül senin deerrmişimmmm :)
kız laylaaaaa... nettin sen bakimm.. test yaptın mıı :26:
hayalotum bak bende degistirdim avatarimi
benim kedicikler biraz yaramaz biri digerini hep balkondan asagi atiyo
atilan erkek kedim .karisi bikti ondan sinir ediyo oda hep atiyo asagi aalallala
bitanem o benim ya 7kilo kendilerihayalotum kedin ne kadar tatli ya öylehemide güzel bakimi oldugu belli
meraklandım biannhayalotum yorgunluk var üstümde canim benim hep uzanmak istiyorum..valla netede sizin icin giriyorum bi ses verim merak etmesinler diyorum gecmisede bakamiyorum bi bildirilere bakiyorum ancak... meddcezirimle scorpionsumun batlari ne oldu.laylamdan haber varmi banada bi haber verin
bende yatakta yatan smile istiyorum ya su an beni en iyi ifade eden smile o olurdu
hayalotum bak bende degistirdim avatarimi
benim kedicikler biraz yaramaz biri digerini hep balkondan asagi atiyo
atilan erkek kedim .karisi bikti ondan sinir ediyo oda hep atiyo asagi aalallala
yaptim ama bisey cikmadi
ama halen günlerim gelmis degil 12 gecti halen bisey yok ama doktor dedi stresden olabilr dedi
allah herseyin hayirlisini versin yine de kendimi daraltmiyorum herseyin iyisini allah bilir nasibimiz varsa olur:26::26:
hayalotum yorgunluk var üstümde canim benim hep uzanmak istiyorum..valla netede sizin icin giriyorum bi ses verim merak etmesinler diyorum gecmisede bakamiyorum bi bildirilere bakiyorum ancak... meddcezirimle scorpionsumun batlari ne oldu.laylamdan haber varmi banada bi haber verin
laylam hap vermedımı sokturucu:26:
yok hic bisey vermedi bisey yok dedi eve geldim :44::44:
senin dedigin hap neye yariyo
laylam hap vermedımı sokturucu:26:
yok hic bisey vermedi bisey yok dedi eve geldim :44::44:
senin dedigin hap neye yariyo
Kızlarrr ayın 10 unda iki yumurtam olmuştu kontrole gittiğimde hatt çatlatma iğnesine gerek yok dedi doktor biz bir haftadır çalışıyoruz size sorum çalışmaya devam edimmi yoksa bu bir haftada olan olmuşmudur ?:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
canım söktürücü 10 günlük sonra adet geliyo
ilk defamı gecıktı:26:
sen garantileyola devam
adet olman için vermesini diyo sanırım adet olmadıysan vermesi lazım ama
yok valla bisey vermedi gelir dedi gelmezse mecbur tekrar gidecem
yok yeni evlendigim zaman iki ay öyle gecikme olmustu anda sonra fazla gecikmiyordu en fazla 5 gün geciyordu günüm geliyordu
bencedeee git canımm
gelır canım arada oluur oyle strestendır.1 hafta daha bekle gelmesse tekrar baktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?