Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

selam canlarim nasilsinizz....yemek yaptimm tavuk nohutlu pilav cacik buyrun birlikte yiyelim zatn tek basima yiyorumm..kimse yok yanimdaa...nasilsiniz...hayalotumm kedileri hic sevmmem ben yaaa...ama masalllahi var senin kedinin...nasilda poz vermis

selam canlarim nasilsinizz....yemek yaptimm tavuk nohutlu pilav cacik buyrun birlikte yiyelim zatn tek basima yiyorumm..kimse yok yanimdaa...nasilsiniz...hayalotumm kedileri hic sevmmem ben yaaa...ama masalllahi var senin kedinin...nasilda poz vermis

anasına cekmiş habıbtem

geldimi ya scorpionsumla meddcezirimin batlarirabbim insallah daha fazla bekletmezinslalah yeni yil hepimize ugurlu gelir

layalm yokmuymus bisey yaama cizgi ne görmüstün:44::44::44::44:

yaw bu stres ne bela bisey batlarin bilem gelmesini engelliyo

hayalotum demek kedin 7 kilohay masallhkiz alalalala yatirma üstünde bisey ne olur sanakarabasan cökmüs gibi hisseder insan alalalalala bu agirligi

hayalotum kuzum sen nasi oldun agrin ne vardi noldu

Son düzenleme:

canim bende seni merak ediyodum.:26:.catlamismi yumurtan bide batin ne zaman

kizlarrrr artik bu bolumde olamiyacagim...evliligim sona eriyor sanirim...babam esimle konusuyor....beni suclamalar..dun saat 6da beni birakip gitti abisinin yanina...onden onceki gunde sabaha dogru geldi...ben sucluyum..size iyi hamilelikler hakkinizi helal edin..burada olmaktan mutluydum...evlligimin bu dereceye gelecegini sanmiyordum..hepinizi cok seviyorummm..kendinize iyi bakin canlarim...

alpinn neden ne güzel gidiodu ne oldu ki konuş kocanla suçun ne

hayat cok gario ve acimasiz bu dunyada olmak yasamak istemiyorum...esim beni anlamamissa...psikolojim bozuk...kafam darmaduman..hersey gonlnuzce olsun...

ne diyosun sen habbitemyaw beni soka sokma:26::26::26::26:saka dekuzum her evlilikte tartisma oluyo hemen ayrinilmazkiyaw ne diyecegimi bilemiyorumhem niye bu bölümde olamayacam ne demekbiz burda sadece hamilelik icinmi dostluk kurduk

hayat cok gario ve acimasiz bu dunyada olmak yasamak istemiyorum...esim beni anlamamissa...psikolojim bozuk...kafam darmaduman..hersey gonlnuzce olsun...

habbitem bi dur yaw kuzumbüyükler bi araya girer kousulur sorunlar ne cözülmeye calisinilir hemen ayrinilmaz bi dur habbitem

sucumm onu cok sevmek..evlilikte bir erkegin sorumlulugu ve bazi kisitlamalari olmali...burda 4 duvarda yapayalnizim...konusacak kimse yok...kendisi de birakip gidiyor...ciglik attim kendimden gectim gecnlerde...inceldigi yerden koptu....hersey yoluna gitti derken dun beni birakip gitmesi cok koydu bana..insan esini abisini babasini ailesinin yerini bilmeli...eger ben kendisi icin son kisiysem..bu iliski bu evlilik hicbiryere gitmez...ben 10000 tan e ogne vurulsam...benim cocugum olmaz olmayacaktaa..beni derdimi dinlediginiz icin tsk ediyorum,...sizleri cok seviyorum canlarim,..

[h=2][/h]
kızlar kaynoşun banyoda düştüm sol kolum hiç hareket ettiremiyorum dirseğimi peteğe çarptm tam kemik geldi şişti ama kırık yok dedi kaynoş ama benm ağrım var kıvıramıyorum kolu hastaneye gitsem röntgen cekerler diyorum napsamki ağrıyo kolum röntgende yelek fln giydiriyolarmı:18::18::18:​

habbitem canim benim okadar cok tanidigim varki eside gitti bi süre kendide uzaklasti ama yine büyükler araya girdi halloldu hersey:26:bence seviyosan bu kadar cabuk bitmemli bi evliklik kolay kurulmuyo cünküüü

bu bolum derken siteye gecmeyecem artik...br evlilikte 3.kisi varsa o iliskinin o evligigin uzun sureli olmayacagini bilin..yasakhayalimmm bnm icin uzulme..karnindaki bebege cok iyi bak...belkide bu dunyada olmam bile yanlis...sizleri cok seviyorum,,unutmayacagim...

3.kim ailemi baska kadınmı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…