- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #18.621
selam canlarim nasilsinizz....yemek yaptimm tavuk nohutlu pilav cacik buyrun birlikte yiyelim zatn tek basima yiyorumm..kimse yok yanimdaa...nasilsiniz...hayalotumm kedileri hic sevmmem ben yaaa...ama masalllahi var senin kedinin...nasilda poz vermis
Kızlarrr ayın 10 unda iki yumurtam olmuştu kontrole gittiğimde hatt çatlatma iğnesine gerek yok dedi doktor biz bir haftadır çalışıyoruz size sorum çalışmaya devam edimmi yoksa bu bir haftada olan olmuşmudur ?:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
kizlarrrr artik bu bolumde olamiyacagim...evliligim sona eriyor sanirim...babam esimle konusuyor....beni suclamalar..dun saat 6da beni birakip gitti abisinin yanina...onden onceki gunde sabaha dogru geldi...ben sucluyum..size iyi hamilelikler hakkinizi helal edin..burada olmaktan mutluydum...evlligimin bu dereceye gelecegini sanmiyordum..hepinizi cok seviyorummm..kendinize iyi bakin canlarim...
kizlarrrr artik bu bolumde olamiyacagim...evliligim sona eriyor sanirim...babam esimle konusuyor....beni suclamalar..dun saat 6da beni birakip gitti abisinin yanina...onden onceki gunde sabaha dogru geldi...ben sucluyum..size iyi hamilelikler hakkinizi helal edin..burada olmaktan mutluydum...evlligimin bu dereceye gelecegini sanmiyordum..hepinizi cok seviyorummm..kendinize iyi bakin canlarim...
hayat cok gario ve acimasiz bu dunyada olmak yasamak istemiyorum...esim beni anlamamissa...psikolojim bozuk...kafam darmaduman..hersey gonlnuzce olsun...
sucumm onu cok sevmek..evlilikte bir erkegin sorumlulugu ve bazi kisitlamalari olmali...burda 4 duvarda yapayalnizim...konusacak kimse yok...kendisi de birakip gidiyor...ciglik attim kendimden gectim gecnlerde...inceldigi yerden koptu....hersey yoluna gitti derken dun beni birakip gitmesi cok koydu bana..insan esini abisini babasini ailesinin yerini bilmeli...eger ben kendisi icin son kisiysem..bu iliski bu evlilik hicbiryere gitmez...ben 10000 tan e ogne vurulsam...benim cocugum olmaz olmayacaktaa..beni derdimi dinlediginiz icin tsk ediyorum,...sizleri cok seviyorum canlarim,..
habıbtem ani karar verme nolurbizide bırakmak yok
bu bolum derken siteye gecmeyecem artik...br evlilikte 3.kisi varsa o iliskinin o evligigin uzun sureli olmayacagini bilin..yasakhayalimmm bnm icin uzulme..karnindaki bebege cok iyi bak...belkide bu dunyada olmam bile yanlis...sizleri cok seviyorum,,unutmayacagim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?