- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #18.641
[h=2][/h]kızlar kaynoşun banyoda düştüm sol kolum hiç hareket ettiremiyorum dirseğimi peteğe çarptm tam kemik geldi şişti ama kırık yok dedi kaynoş ama benm ağrım var kıvıramıyorum kolu hastaneye gitsem röntgen cekerler diyorum napsamki ağrıyo kolumröntgende yelek fln giydiriyolarmı:18::18::18:
bu bolum derken siteye gecmeyecem artik...br evlilikte 3.kisi varsa o iliskinin o evligigin uzun sureli olmayacagini bilin..yasakhayalimmm bnm icin uzulme..karnindaki bebege cok iyi bak...belkide bu dunyada olmam bile yanlis...sizleri cok seviyorum,,unutmayacagim...
testte çıkarmı 9 gün var batadirek doktor önce test celık yelek gıydırıyolar canım acıle gıt:26:
üzüdüm habbitem hemide cokinsalah hallonacak bi durumdur diye ümit ediyorum ben halen..kuzum bi kaynanala konus oda ogluyla konussun habbitem
[h=2][/h]kızlar kaynoşun banyoda düştüm sol kolum hiç hareket ettiremiyorum dirseğimi peteğe çarptm tam kemik geldi şişti ama kırık yok dedi kaynoş ama benm ağrım var kıvıramıyorum kolu hastaneye gitsem röntgen cekerler diyorum napsamki ağrıyo kolumröntgende yelek fln giydiriyolarmı:18::18::18:
testte çıkarmı 9 gün var bata
kociş gelsin bakıyım önemsermi ağrımı
bebeğe zararı olurmu acep:26::26:
3.kim ailemi baska kadınmı:26:
korkuyorum yayaw sen git yinede bi hastaneye yine durumunuda söyle..hem dr cok erken dönemde cekilen röntgenden bisey olmaz diyolar ..cünkü bilmeden kadinlar neler yapiyolar....hem seninki daha rahme bile yerlesmemistir:26:yada daha yeni yerlesiyodur
korkuyorum ya
ama gitcem galiba kolum hareket ediyo ama ben oynatamıyorum cok acıyo
çatlak olabilirmi ayy bişey cıkmazsa boş yere röntgene girmiş olmıyım :26:
olmaz annem 8 aylıkken gırdı çelik yelekle korkma canım sadece buz tut kıpırdatma
bu akşam bekliyim yarın aynı olursa önce test yaptırıyım sonra doktora gidiyimgumus canim bi önce yinede emin olmak icin kan testi yaptir..cikmazsa zaten daha yerlesmemis :26:
bu akşam bekliyim yarın aynı olursa önce test yaptırıyım sonra doktora gidiyim
sağolun alppin içinde üzüldüm ama tek elle bide sol elle zor yazıyorum keşke solak olsaymışım
çok üzüldüm inş düzelir herşey
korkuyorum ya
ama gitcem galiba kolum hareket ediyo ama ben oynatamıyorum cok acıyo
çatlak olabilirmi ayy bişey cıkmazsa boş yere röntgene girmiş olmıyım :26:
sucumm onu cok sevmek..evlilikte bir erkegin sorumlulugu ve bazi kisitlamalari olmali...burda 4 duvarda yapayalnizim...konusacak kimse yok...kendisi de birakip gidiyor...ciglik attim kendimden gectim gecnlerde...inceldigi yerden koptu....hersey yoluna gitti derken dun beni birakip gitmesi cok koydu bana..insan esini abisini babasini ailesinin yerini bilmeli...eger ben kendisi icin son kisiysem..bu iliski bu evlilik hicbiryere gitmez...ben 10000 tan e ogne vurulsam...benim cocugum olmaz olmayacaktaa..beni derdimi dinlediginiz icin tsk ediyorum,...sizleri cok seviyorum canlarim,..
kizlarrrr artik bu bolumde olamiyacagim...evliligim sona eriyor sanirim...babam esimle konusuyor....beni suclamalar..dun saat 6da beni birakip gitti abisinin yanina...onden onceki gunde sabaha dogru geldi...ben sucluyum..size iyi hamilelikler hakkinizi helal edin..burada olmaktan mutluydum...evlligimin bu dereceye gelecegini sanmiyordum..hepinizi cok seviyorummm..kendinize iyi bakin canlarim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?