Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ahh habibtem ah
katrem sende hosgeldin.hepimiz icin sok edici bi haber oldu alppinimizin durumu ama inslalah benim ümidim var büyükler araya girince inslalah ayrilmayacaklar

bende cikimda daha yemegim yok biseyler yapim...

Son düzenleme:
canlarım ya bende bılgısayarı tamıre gondercem yarın sizler için yalvar yakar kaynımın bılgısayarını almıştım suprız yapıyım dedım ama habıbteme uzuldum ya
habıbtem hemen boşanmak olmaz bıtanem karıslıklı bı konusun karar verın buyukler gırsın bı devreye.
ama 3.kişi derken abısınımı kasteddın ben anlamadım
evet en azından bebege ara verırsınız ama hemen ayrılık bosanmak nerden cıktıki birden
en azından gelısmelerı haberdar et allah yardımcın olsun canbonum
ya nebılım sorunların vardı ama bukadarda anı karar vermeyın daha gencsınız yenı evlısınız zamanla duzelcek seylerse konusarak anlasın habıbtem
burda neden olmak ıstemedıgını anladım aslında canım ama bısey dıyemedım rabbım okocana akıl fıkır versın habıbtem ama en azından kendınden haberdar et bızı inşallah rabbım gonlundekını nasıp etsın senın için ne hayırlısı ıse o olsun habıbtemmm

ahh habibtem ah
katrem sende hosgeldin.hepimiz icin sok edici bi haber oldu alppinimizin durumu ama inslalah benim ümidim var büyükler araya girince inslalah ayrilmayacaklar

bende cikimda daha yemegim yok biseyler yapim...

evet büyükler araya girmeli doğru söylüyosun canım,inş ayrılmayacaklar... kolay gelsin sanada görüşmek üzere

canım çok üzüldüm inş yuvan bozulmaz.. hakkında hayırlısı olsunn

alppnm canım benm eşimde öleydi bizde kaç kez ayrılma eşigine geldik ...inşaallah yuvan dagılmaz yuva dagılması kolay ama yapması zorr ALLAH o kocana akıl versin seni çok ii anlıyom bende yaşadım....

kızlar sanırım alpphn gitti şaka gibi yaaa Allahım sanırım 13 aylık evlilerdi işle rnasıl bu noktaya geliyo kızın psikolojisi ne hale gelmiş Rabbim sen yardım ett:2::26::26::26::26:

hayat cok gario ve acimasiz bu dunyada olmak yasamak istemiyorum...esim beni anlamamissa...psikolojim bozuk...kafam darmaduman..hersey gonlnuzce olsun...

bitanem şok oldum resmen ya ne demek oluyo şimdi bunlar
nolur sakin ol bi hemen kötü düşünme, baban bi konuşsun büyükler yapıcıdır.. Her evlilikte olur böyle şeyler ama şimdi ayrılık da nerden çıktı :26: hem burdan vazgeçmek burdan ayrılmak da niye, nolur kuzum yapma böyle... Bak aklımız sende, bizi böyle habersiz bırakıpta gitme.. Bizim burda kurduğumuz dostluk sadece bebeğe bağlı değil ki, biz burda sadece bebek konusnda muhabbet etmiyoruz ki.. Biz her şeyimizi paylaşıyoruz.. NOLUR KENDİNİ YALNIZ HİSSETME YANINDAYIZ KUZUMMMMM... en kısa zamanda dönmeni bekliycez

selam canlarim nasilsinizz....yemek yaptimm tavuk nohutlu pilav cacik buyrun birlikte yiyelim zatn tek basima yiyorumm..kimse yok yanimdaa...nasilsiniz...hayalotumm kedileri hic sevmmem ben yaaa...ama masalllahi var senin kedinin...nasilda poz vermis

hayat cok gario ve acimasiz bu dunyada olmak yasamak istemiyorum...esim beni anlamamissa...psikolojim bozuk...kafam darmaduman..hersey gonlnuzce olsun...

ahh kusum benimm yaaa... ilk msjıın okuyunca dedim biraz düzeldi heralde yerine gelicek keyfi yavaş yavaş dedim.. yapma böle nolur.. bi giremedim o anda, snde yazıp yazıp gitmişsin balım yaa... bi durun bkalım.. evliilğiniz daha cok yeni , bi kafanıızı toplayın, nedir bu böyle, gerçi bilmiyoruz arada ne geçiyor, neden böyel oldunuz ama, 13aylık evlilikde.. de böyle olur mu yaa.. bi sakince oturun konusun, esinin ailesinle, hmen bi olmuyo deyip kestirip atmalar.. ah bee kuzum yaa hem kendin üzüldün, hem bizleri de üzdün yaaa .. benim ALPPINMM HABİPTEMM.. böyle yapmamalıydı.. off yaa.. yüzüm çok fena asıldıı.. bak daha çok yenisiniz, birbirinizi daha yeni tanıyosunuz, olur böyle anlasmazlıklar.. bak ben 15.5 senemin içindeyim.. bizde ne fırtınalar koptu, ne badireler atlattık .. bi bilsen şaşar kalırsın.. tmm suan da üzgünsünüz, yeterince olması gereken kararı veremiyo olabilirirsiniz..ama nolur her kararını defalarca düsünün derim.... tmm suan psikolojim bozuk diyebilirsin, tam olarak ne yaşıyorsun bizler burdan tam bilemeyiz.. ama şunu da bil.. herkesin yşadığı bir olmamakla birlikte,. 15 senemde, pskilojinin p si kalmadı..
--- ben 10000 tan e ogne vurulsam...benim cocugum olmaz olmayacaktaa..----
demişsin hani ?.. sana yeminle, biz çocuk olsun diye neleri yapmadık, ama napalım Rabbim bizlere uygun gördüğü zamanı verecek insaAllah sonuçsuz kalmamayı ümid ediyoruz..bizde bilmiyoruz.. bak elimizden geleni yaptık anlattım onca dil döktüm şu kk sayfalarına.. onca , iğneler, ilaçlar.. bende kullandım...esim desen ayrı kullandı..bana deselerdi senin 15 yılın ne yaparsan yap çocuğun olmaz diye.. hayatta imkanı yok, inanmazdım..ama bir savas veriyorz, yeter ki evliliğimiz yıkılmasın diye, Rabbimin rızasını kazanmaya çalısıyoruz..elbet bu mükafatlarımızın ardından gelecek ışığı bekliyoruz..
o yüzden neyin kime vuracağı hiç belil olmaz kuzum..o yüzden, bi 13 aylık evlilikle, benim çocuğum olmaz ne kadar iğne vurulsamda, deyip Allah korusun isyana girebilirsin.. hadi bu çocuk yüzündense ayrılğınıız diyelim..esin bi baskasıyla evlenmis olsa yine çocuğu olmasa, peki bu kimin suçu ??
onun için kuzum, suçlu aramayalım.. suçlu belkide bizleriz, yeterince birbirimiz sevmediğimiz, saymadığımız, dinlemediğimiz için ..
birbirimizi dinleyelim, hersey karsındakini dinlemekten geçer, hele ki bu hayat arkadasın olan esinse ..
--- yapma kuzum nolur.. sakince oturup anlasın güzelce..gitmee buradan da öyle hemen karar vermeyin ..uff yaa.. bi eşi de olacaktı kii.. burada
onunlada konusulsa tam olucakta .. olmuyor iste..
Allahımm sen yardım eyle, insaAllah hersey düzelir, biz eski ALPINIMIZI İSTİYORUZZZZ

Son düzenleme:
Alppinimin yazısını okuunca selam vermeyi unuttum, moralim çok bozuldu yaaa inşallah hakkında hayırlısı olur kuzummm
bu arada herkese merhaba

ay ne diyeceğimi bilemedim nasıl bu hale geldi inşallah düzelirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…