- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #18.661
daha fazla bekleme ama:26::26::26::26:habbitem hepimizi üzdü yaw ne yazacagimi bilemedim..böyle bi haberi duyacagimi hic ummuyodum
sağolun canlarım öpüyorumbişey cıkmaz inşalah buz tut sen gecmış olsun canım
kızlar iyi akşamlar ben geldim nasılsınız,alppıne cok üzüldüm allahım yardımcısı olsun
ahh habibtem ah
katrem sende hosgeldin.hepimiz icin sok edici bi haber oldu alppinimizin durumu ama inslalah benim ümidim var büyükler araya girince inslalah ayrilmayacaklar
bende cikimda daha yemegim yok biseyler yapim...
hoşgeldin canımmm nasılsın
kizlarrrr artik bu bolumde olamiyacagim...evliligim sona eriyor sanirim...babam esimle konusuyor....beni suclamalar..dun saat 6da beni birakip gitti abisinin yanina...onden onceki gunde sabaha dogru geldi...ben sucluyum..size iyi hamilelikler hakkinizi helal edin..burada olmaktan mutluydum...evlligimin bu dereceye gelecegini sanmiyordum..hepinizi cok seviyorummm..kendinize iyi bakin canlarim...
sucumm onu cok sevmek..evlilikte bir erkegin sorumlulugu ve bazi kisitlamalari olmali...burda 4 duvarda yapayalnizim...konusacak kimse yok...kendisi de birakip gidiyor...ciglik attim kendimden gectim gecnlerde...inceldigi yerden koptu....hersey yoluna gitti derken dun beni birakip gitmesi cok koydu bana..insan esini abisini babasini ailesinin yerini bilmeli...eger ben kendisi icin son kisiysem..bu iliski bu evlilik hicbiryere gitmez...ben 10000 tan e ogne vurulsam...benim cocugum olmaz olmayacaktaa..beni derdimi dinlediginiz icin tsk ediyorum,...sizleri cok seviyorum canlarim,..
hayalotum iyiki geldin yaw soktayim ben yaw ne diyecegimi bilemedim:26::26::26::26:
kizlarrrr artik bu bolumde olamiyacagim...evliligim sona eriyor sanirim...babam esimle konusuyor....beni suclamalar..dun saat 6da beni birakip gitti abisinin yanina...onden onceki gunde sabaha dogru geldi...ben sucluyum..size iyi hamilelikler hakkinizi helal edin..burada olmaktan mutluydum...evlligimin bu dereceye gelecegini sanmiyordum..hepinizi cok seviyorummm..kendinize iyi bakin canlarim...
hayat cok gario ve acimasiz bu dunyada olmak yasamak istemiyorum...esim beni anlamamissa...psikolojim bozuk...kafam darmaduman..hersey gonlnuzce olsun...
sucumm onu cok sevmek..evlilikte bir erkegin sorumlulugu ve bazi kisitlamalari olmali...burda 4 duvarda yapayalnizim...konusacak kimse yok...kendisi de birakip gidiyor...ciglik attim kendimden gectim gecnlerde...inceldigi yerden koptu....hersey yoluna gitti derken dun beni birakip gitmesi cok koydu bana..insan esini abisini babasini ailesinin yerini bilmeli...eger ben kendisi icin son kisiysem..bu iliski bu evlilik hicbiryere gitmez...ben 10000 tan e ogne vurulsam...benim cocugum olmaz olmayacaktaa..beni derdimi dinlediginiz icin tsk ediyorum,...sizleri cok seviyorum canlarim,..
bu bolum derken siteye gecmeyecem artik...br evlilikte 3.kisi varsa o iliskinin o evligigin uzun sureli olmayacagini bilin..yasakhayalimmm bnm icin uzulme..karnindaki bebege cok iyi bak...belkide bu dunyada olmam bile yanlis...sizleri cok seviyorum,,unutmayacagim...
selam canlarim nasilsinizz....yemek yaptimm tavuk nohutlu pilav cacik buyrun birlikte yiyelim zatn tek basima yiyorumm..kimse yok yanimdaa...nasilsiniz...hayalotumm kedileri hic sevmmem ben yaaa...ama masalllahi var senin kedinin...nasilda poz vermis
hayat cok gario ve acimasiz bu dunyada olmak yasamak istemiyorum...esim beni anlamamissa...psikolojim bozuk...kafam darmaduman..hersey gonlnuzce olsun...
bu bolum derken siteye gecmeyecem artik...br evlilikte 3.kisi varsa o iliskinin o evligigin uzun sureli olmayacagini bilin..yasakhayalimmm bnm icin uzulme..karnindaki bebege cok iyi bak...belkide bu dunyada olmam bile yanlis...sizleri cok seviyorum,,unutmayacagim...
bitanem şok oldum resmen ya ne demek oluyo şimdi bunlar
nolur sakin ol bi hemen kötü düşünme, baban bi konuşsun büyükler yapıcıdır.. Her evlilikte olur böyle şeyler ama şimdi ayrılık da nerden çıktı :26: hem burdan vazgeçmek burdan ayrılmak da niye, nolur kuzum yapma böyle... Bak aklımız sende, bizi böyle habersiz bırakıpta gitme.. Bizim burda kurduğumuz dostluk sadece bebeğe bağlı değil ki, biz burda sadece bebek konusnda muhabbet etmiyoruz ki.. Biz her şeyimizi paylaşıyoruz.. NOLUR KENDİNİ YALNIZ HİSSETME YANINDAYIZ KUZUMMMMM... en kısa zamanda dönmeni bekliycez
UUUUUUUUUUF neler oluyor kizlar biriniz banada anlata bilirmi ??????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?