Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

herkese mrb bi kaç gündür ayrı kaldım güzel dileklerin için sağol canım çok teşekkür ederim Allahtan hayırlısı inşallah :)

lennnn ben nerdeyim bu listedeeeeeee
küstüm iste söylemiycem bat mat

Son düzenleme:

ben çektirebilrim bu ayda olmasa bana anlatırmısın nasıl olduğunu çkok korkuyorum ben :26::26::26::26::26:

benim 27 aralık :18::18::18::18::18: bekliyroum bakalım

herkese günaydınlar olsunnnn
umudum en başta scorpionsumu unutmuşun anacım
bıde hamişlerimizeasetonumu eklememişin
tgb83 varrrr
loorim var turkıyede gelcek inşallah
ya boyle teker teker ısım yazınca unutuluyomuş ya:26:
sümeyyem var ama neden gelmıyorsun sumeyyemmmmm kırmızımı geldı noldu anlamadım vallahı:44::44:
ben bırazdaha düşüneyım umudum benım aklıma gelır hemencık

bu arada benım bat tarıhım herzamanki gibi yokkksiz en iyisi 23 aralık yazın canbonlarım

Günaydın canlarım Nasılsiniz ?

canım bence herşeyden önce stresi ve acaba olacak mı sorusunu kafanızdan atın:) iyi bir başlangıç olur :))

Ben pek stress yapmıyorum diyorum ama otomatik olarak insan yine stress yapıyor . İnsallah cnm takmamaya çalışıyorum :)

günaydınn geleceğin en güzel Anne adaylarıı

Günaydın :))))))))))

genelde yani çoğunlukla kaçıncı ayda hamile kalınıyo benim 5 ay oldu da artık olsun istiyoruz zaman geçtikçe stres yapmaya başladım neden olmuyoki doktorada gittim herşey normal ama bebeğim hala gelmedi

günaydın..... :)))

Nasılsın cnm ?

genelde yani çoğunlukla kaçıncı ayda hamile kalınıyo benim 5 ay oldu da artık olsun istiyoruz zaman geçtikçe stres yapmaya başladım neden olmuyoki doktorada gittim herşey normal ama bebeğim hala gelmedi

Selam cnm , bende gecen sene 10 caydan beri bebek istiyorum benim de şükür hersey normal . Boyle isler sabir ister insallah en yakin zamana hamile olursun cnm . Stres ten uzak durmaya bak :)

canım stres yapma en büyük sorun stres zaten. bak ben bir düşük yaptım ama yine de stres yapmadım. 1 adetten sonra ikinci gelmeden bebişim geldi çok şükür. bide öneri cnm gebelik düşünüyorsan önceden folik asite başla çok faydasını görürüsün:))) hadi ayırlısı umarım çok bekletmez seni bebişin:))

Bu folik asite ne ben yurt dışında yasıyorum hiç duymadım neye faydası var . Recetesiz alınan birsey galiba . Şükür cnm bende iyiyim kalkıp yemek hazırlıyacam .

canım folik asit bir hap. hamilelik öncesi , hamilelikte ve emzirme döneminde anne ve bebeğe çok faydası var. folicplus en iyisi o da en son 17,5 tl ydi. ama bulamazsan günde 1 veya 2 adet kivi ye aynı şey zaten. daha kahvaltı mı yapacaksın yoksa :)) ??? bu arada reçetesizde alınabilir. hiç bir yan etkisi ve zararı yok zaten

Sagol cnm , ama ben kan tahlili yaptım genel olarak hersey normal geldi Demir ve D- vitamin düşük baya bunlari duzenli kulaniyorun Ama o zaman folik asit de kullanayım internette baktım da evet hamile olmak istiyenlere oneriliyormus , günde bir tane mı atıyorsun, ? Evet cnm kahvaltı yapacaz daha saat 11 burda 12 hazır ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…