- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #18.781
ee kızlae bebiş yapmada önerisi olan varmı hihihi malum çalışma dönemine girdik vs
Katiliyorum canim sana öneri olan varsa , bize yardimci olsun hihihi
inşallah gorursun canım ben buayda yapamıcam.kıstler gıderse zaten doktor sureklı cagırcak takıbı o baslatcak yanı benım ovu testlerı elımde kaldı
anladım canım benım sen bence denemeye basla hem bu sebeple belkı bızım topıgımızdede bulunmak ıstersınhakkında hayırlısı olsun canım
umudummmm allah kabul etsın orucunuuuuduaların kabul olsunn inşallah
meddcezirim sımdı senı tam yakalamısken cıkmak zorundayım eşim geldi yemek vaktısaat 10 gıbı gelırım ama kesın konusuruz ınsallah bıtanem
Kızlar düsündüm ki, herkes BAT ını söylesin ki, herkes birbirini daha kolay takip edebilir..
bu arada topiğimizin sahibinin vakit olamıyor çok fazla bizlerin gibi .. o yüzden böyle bir takip çalısması içinde olalım diyorum..
adlarını hatırladıklarımı yazıyorum, arada atladığım olduysa, söylesin hemen ekliyelim
o yüzden topiği ele geçirmis bulunmaktayım..bu bir virüs olabilir, gecenin bu vaktinde
neyse, önce topiğimizin nadide çiçeğinden baslıyalım..
medd_cezir..............BAT TARİHİ ? :44:
hayalot ................... BAT TARİHİ ?:44:
ALPPIN ...................... BAT TARİHİ ?:44:
Umut81 ........26-27-28-Aralık........... ÇALISMA GÜNLERİ :
yeliz1115 ......................BAT TARİHİ ?:44:
k_bis ..........13 Aralık.................. BEKLEMEDE ?:44:
sueda28 ....................BAT TARİHİ ?:44:
katre1989 ......................BAT TARİHİ ?:44:
kln ...............9-10 Ocak................ÇALISMA GÜNLERİ
gurbetkiz ........10-11 Ocak.............ÇALISMA GÜNLERİ
keser84 ................... BAT TARİHİ ?:44:
selenclk ...................BAT TARİHİ ?:44:
Hayalim4141 .............. BAT TARİHİ ?:44:
layla93 ................... BAT TARİHİ ?:44:
twettytgb .............. BAT TARİHİ ?:44:
gumus19 ................. BAT TARİHİ ?:44:
VEE TEBRİKLERRR DİYORUZZ !
yasakhayal .............
Bebekim83...............
canim bende seni merak ediyodum.:26:.catlamismi yumurtanbide batin ne zaman
[/QUOdoktordan geldikten üç gün sonra fena ağrım oldu tekrar gittim anormal bi durum yok dedi yumurta atılmıştır dedi iğne yaptı ağrı kesici zaten sinir oldum doktora değiştiricem doktorumu bakalım . ayın 27 sinde olmam gerekiyo beklicem bakalım bu ayda olmazsa başka doktora gidicem
kızlar nasılsınız, alpinim için canım sıkkın benimde umarım düzelir. yasakhayalim sna yadım ara sıra gödün mü bilmiyorum ama inan çok sevindim bebeğine, zaten hissediyordum olacağını. ben rahim filmimi çektirdim sol kapalıymış açıldı tüpüm. eşimde morfoloji % 1 çıktı. doktor çok önemli değil dedi. 3 aya dah bekleyecek olmazsa aşılama yapcak. bakalım hayırlısı. haftalardır moralim çok bozuktu bu hafta kendime geldim ama burdada alpine çok üzüldüm. alpin nolr üzülme güzelim insallah herşey düzelir.hayalotum senyaz demiştin film sonucunu ama geç kaldım, filmi aneztezi olmadan çktiler özel bi hastnede zor bi tetkik çektiecek olan varsa ayrıntılı anlatırım ama aneztezi omadan da dayanılabilinir bence. hayalotcum sen nasılsın scorpiosum, umudum neleryapıyor.
Kızlar düsündüm ki, herkes BAT ını söylesin ki, herkes birbirini daha kolay takip edebilir..
bu arada topiğimizin sahibinin vakit olamıyor çok fazla bizlerin gibi .. o yüzden böyle bir takip çalısması içinde olalım diyorum..
adlarını hatırladıklarımı yazıyorum, arada atladığım olduysa, söylesin hemen ekliyelim
o yüzden topiği ele geçirmis bulunmaktayım..bu bir virüs olabilir, gecenin bu vaktinde
neyse, önce topiğimizin nadide çiçeğinden baslıyalım..
medd_cezir..............BAT TARİHİ ? :44:
hayalot ................... BAT TARİHİ ?:44:
ALPPIN ...................... BAT TARİHİ ?:44:
Umut81 ........26-27-28-Aralık........... ÇALISMA GÜNLERİ :
yeliz1115 ......................BAT TARİHİ ?:44:
k_bis ..........13 Aralık.................. BEKLEMEDE ?:44:
sueda28 ....................BAT TARİHİ ?:44:
katre1989 ......................BAT TARİHİ ?:44:
kln ...............9-10 Ocak................ÇALISMA GÜNLERİ
gurbetkiz ........10-11 Ocak.............ÇALISMA GÜNLERİ
keser84 ................... BAT TARİHİ ?:44:
selenclk ...................BAT TARİHİ ?:44:
Hayalim4141 .............. BAT TARİHİ ?:44:
layla93 ................... BAT TARİHİ ?:44:
twettytgb .............. BAT TARİHİ ?:44:
gumus19 ................. BAT TARİHİ ?:44:
VEE TEBRİKLERRR DİYORUZZ !
yasakhayal .............
Bebekim83...............
herkese mrb bi kaç gündür ayrı kaldım güzel dileklerin için sağol canım çok teşekkür ederim Allahtan hayırlısı inşallah :)
canım bence herşeyden önce stresi ve acaba olacak mı sorusunu kafanızdan atın:) iyi bir başlangıç olur :))
günaydınn geleceğin en güzel Anne adaylarıı
Günaydın canlarım Nasılsiniz ?
Ben pek stress yapmıyorum diyorum ama otomatik olarak insan yine stress yapıyor . İnsallah cnm takmamaya çalışıyorum :)
Günaydın :))))))))))
günaydın..... :)))
genelde yani çoğunlukla kaçıncı ayda hamile kalınıyo benim 5 ay oldu da artık olsun istiyoruz zaman geçtikçe stres yapmaya başladım neden olmuyoki doktorada gittim herşey normal ama bebeğim hala gelmedi
genelde yani çoğunlukla kaçıncı ayda hamile kalınıyo benim 5 ay oldu da artık olsun istiyoruz zaman geçtikçe stres yapmaya başladım neden olmuyoki doktorada gittim herşey normal ama bebeğim hala gelmedi
iyiyim cnm çok şükür sen nasılsın?
Bu folik asite ne ben yurt dışında yasıyorum hiç duymadım neye faydası var . Recetesiz alınan birsey galiba . Şükür cnm bende iyiyim kalkıp yemek hazırlıyacam .
canım folik asit bir hap. hamilelik öncesi , hamilelikte ve emzirme döneminde anne ve bebeğe çok faydası var. folicplus en iyisi o da en son 17,5 tl ydi. ama bulamazsan günde 1 veya 2 adet kivi ye aynı şey zaten. daha kahvaltı mı yapacaksın yoksa :)) ??? bu arada reçetesizde alınabilir. hiç bir yan etkisi ve zararı yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?