Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

gamyomcummmmm komsu topiktenn...cok tatli bir bayannnn bende coktandir taniyorummm

valal gamyoncuyu ilk ben kesfetmistim.. bi topikte.. aldım götürdüm senin o komsu topik dediğin yere..
bi buraya getirmemişim.. :26:önceden burayada gel deseymişim.. epey bi zaman geliyor olacaktıı

kusum benim bizde seni çookkk sevdikk... hep iyi olmanı can-ı gönülden istiyoruz..
biz her zaman uzaktan da olsa sana destek için buradayız, ama emin ol burda olmadığın zamanda da acaba iyi mi diye seni düsündükk..
insaAllah Allahımın izniyle, bu ay hayırlı haberlerle gelicen bizlere. Rabbim büyüktürn.. dua ediiyorum hepp kuuzum

oyyhhh.. anca bitirdim , gündüzden kaldığım sayfaları, bir yandan bildirimler, bir yandan cvp vermeler,.
bir yandan esim de içerden bağırıyo, ne çok yazacak seyin varmıs diyee
nyse..ben biraz çıkıyorum, haydin görüsürükük kızlarrrr

Son düzenleme:
güle güle canım iyi akşamlar

selam kızlar
Nasılsınız?

alpiın yavrum ınsallah allah esıne akıl fıkır sukur versın kıymetını bılsın,sende onun guzel yonlerının kıymetını bıl

alpınn canım bız umre yapcaz ya oralarda hala yaz gıbı dımı yazlık geecegız oraya??

selam canim iyiyim sen nasilsin ??....
ıyıyım bende
evım dagınık
bulasık yıkadım.camasır attım makınaya kızım tv ızlıo esım kestırıyor
temızlık yapmakla yapmamak arasında forumda takılıyorum
normalde yarın temızlık gunum kendımı tutup beklıyorum:)))
kızımı uyutacagım bombosum ya bı namazım kuranım kalıo onlarıda hallettımmı yatıssss

ohhh ne guzel hayat planli .... benimki 2-3 gun planli gidiyor 4 cu gun .. isler karisiyor....

ohhh ne guzel hayat planli .... benimki 2-3 gun planli gidiyor 4 cu gun .. isler karisiyor....

ya benım takıntım var ne yapacagımı bastan dusunmeden huzursuz oluyorum
ılla sırasıyla bılecegım yapılacakları yazarım cızerım lıste yaparım gun sayarım hesap yaparım her konuda plan yaparım
aslında hıc ıyı degıl ama oluyo ıste
rabbım planların en guzelını yerımıze yapsın

selam kızlar :124: bu arada :124: ben de gelmis bulunmaktayım.. :124:
ee nerde bu kızçeler.. :124: hepsi çil yavrusu gibi dağılmıs.. :124:
tam da ben ütülerimin birazını yapıp gelmiskene

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…