- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #19.081
gamyomcummmmm komsu topiktenn...cok tatli bir bayannnn bende coktandir taniyorummm
habibtelerim nasilsinizzz..yasakhayal;immm nasilsinnn dunden beri snei goremedim iyisin dimi...senide telaslandirdimm kusuruma bakma...kendimde degildimm..babam sagolsun destegini eksik etmiyor...babami ve sizleri cok uzdum sanirim...bu yuzden bile canim cok yaniyor///burda olsun rainbow ablamin sayfasinda olsnnn desteklerini eksik etmediler...hepinizi gercekten cok seviyorummm...
güle güle canım iyi akşamlaroyyhhh.. anca bitirdim , gündüzden kaldığım sayfaları, bir yandan bildirimler, bir yandan cvp vermeler,.
bir yandan esim de içerden bağırıyo, ne çok yazacak seyin varmıs diyee
nyse..ben biraz çıkıyorum, haydin görüsürükük kızlarrrr
selam kızlar
Nasılsınız?
umudumda duymasında başladınmı soğana
eveeeeeeeeeeet o bana çok kızıyoo hafta sonu başlıcamm..zaten yumurtlama takibimde yapılıo 2 gün sonra doktora gitcem bakalım ne olcak
ıyıyım bendeselam canim iyiyim sen nasilsin ??....
ıyıyım bende
evım dagınık
bulasık yıkadım.camasır attım makınaya kızım tv ızlıo esım kestırıyor
temızlık yapmakla yapmamak arasında forumda takılıyorum
normalde yarın temızlık gunum kendımı tutup beklıyorum:)))
kızımı uyutacagım bombosum ya bı namazım kuranım kalıo onlarıda hallettımmı yatıssss
ohhh ne guzel hayat planli .... benimki 2-3 gun planli gidiyor 4 cu gun .. isler karisiyor....
umudum benim batım 29 aralık ne güzel yapmışsın ellerine sağlık
eveeeeeeeeeeet o bana çok kızıyoo hafta sonu başlıcamm..zaten yumurtlama takibimde yapılıo 2 gün sonra doktora gitcem bakalım ne olcak
kızıyorum tabi, sırf senin iyiliğin için
insan biraz abla sözü dinler dime
yumurtlama tabiki için, eğer yumurtalarının kalitesinde yada yumurtlama sorunları ile ilgili, sana birde incir kürünü tavsiye ederimm . de .
smdi sen bunun için de bir sürü arastırma yapıp, herkesin tmm kullan demesini beklersin ..
iyiyim canım kocişi bekliyorum halaselencelk napiyorsun canim ? galoba kimse kalmadi burda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?