Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yok yok takılıyorum ben sana, dedim accık bi dokunayım bakim katre ne yapıcak dedimm evt dün bi alıntı gördüm ama bi karısıklık olmus sanırım, saolasın tst ederim.. kısmet bakalım.. sabır sabır.. tahammülüm neye kalıcak zaman sonra bilmiyorumm

çok haklısın canım ben anlıyabiliyorum neler hssettiklerini..ne olur bunun bi imtihan olduğunu hiç aklından cıkarma ozaman herseyin allahtan olduğuna daha cok inanıp hayırlısını isteyip rahatlıycaksın inş..

kızma kuzum yaa hemen siliyorumm

şey modelinide söylerseniz yardımcılarım size daha çok yardımcı olucaklardır

micra olsun fazlasında gözüm yokkk.aslında sevdiğim araba kamlumbağa vosvosama şimdide başbakana ondan aldırmak bana yakışmaz
oyuzden mıcra alsan yeterli şimdiden teşekkür eder
arz ederimm

micra olsun fazlasında gözüm yokkk.aslında sevdiğim araba kamlumbağa vosvosama şimdide başbakana ondan aldırmak bana yakışmaz
oyuzden mıcra alsan yeterli şimdiden teşekkür eder
arz ederimm

hemen efendim hemen söylüyorum birazdaan kapınızın önünde olurr

allahım bu ne güzel bi arabadır bülemmmmm
artık kaçkhayalim yeni arabaya binicen yanlız başkanım bunun kornası gangnam starrrrrr çalmıyo yabide kona taktırsan bu sadece biiipliyoda

hemen taktırıyoruz yeter ki siz isteyin
:118::118:oppa ganganm style:118::118:

canbonlarım benim çıkmam gerek ..
önce kendi evimi toplım bugun kaynanam evdeymiş hastaymış tüllerini sökmüş kadıncagızda yapamamış
gıdımde şunun evını temızlım bıraz ınsan bı grıp olunca yatak döşek yatarmı allahım ya:26:neysem vıcdanım benı durtuklemeden ben yukarı cıkım
hepinizi öpüyorum bol sohbetlerrrgangnam starrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…