- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #19.241
umudum olur mu hiç öle şey,gercekten öel bi niyetim yoktu gurbetkızla konuşurken geçmiş olsun demiştim amaalıntı yapmadığım için anlamamış olablrsin tekrar geçmiş olsun canım benim dün sana baya uzun yazmıştım 15 yıla sabrediyorum demiştin dye internet kopmuş yazdım yazdım gitmedi.canım benim sabret ben abimleri örnekk göstermiştim 7 yıldan sonra kendiliğinden oldu allahım sanada nasip edicek inş hep dualarımızdasın canım bbenim..
kız gamyoncu .. soruyu sorarsın da , abe niye msjlarını silmezsin de, beni uğrastırırsınn he
anammm ne güzellllşey ozaman ben araba ısteyrum yeni ehliyet aldımda
yok canım bı rahatsızlıgım var kemıklerle ılgılı sabah gece tutulmalar oluyo .hersabah saat tutuyodum 20dakka suruyodu bugun 45 dakka surdu halada azalma yok:26::26:ay bıde regl agrısıda var goguslerım patlıcak gıbı oldum
anladım canım allahım şifalar versin inş.. reglde geliyo ozaman oh bee
yok yok takılıyorum ben sana, dedim accık bi dokunayım bakim katre ne yapıcak dedimmevt dün bi alıntı gördüm ama bi karısıklık olmus sanırım, saolasın tst ederim.. kısmet bakalım.. sabır sabır.. tahammülüm neye kalıcak zaman sonra bilmiyorumm
kızma kuzum yaa hemen siliyorumm
ne geveze çıktın sen basıma bee,gel buraya kaçma
kızma kuzum yaa hemen siliyorumm
şeymodelinide söylerseniz yardımcılarım size daha çok yardımcı olucaklardır
micra olsun fazlasında gözüm yokkk.aslında sevdiğim araba kamlumbağa vosvosama şimdide başbakana ondan aldırmak bana yakışmaz
oyuzden mıcra alsan yeterli şimdiden teşekkür eder
arz ederimm
yok canım bı rahatsızlıgım var kemıklerle ılgılı sabah gece tutulmalar oluyo .hersabah saat tutuyodum 20dakka suruyodu bugun 45 dakka surdu halada azalma yok:26::26:ay bıde regl agrısıda var goguslerım patlıcak gıbı oldum
anladım canım allahım şifalar versin inş.. reglde geliyo ozaman oh bee
sanırım ilk defa günümde olcam
amın bıtanem saol
hemen efendim hemen söylüyorum birazdaan kapınızın önünde olurr
yerleşme kanamasıyla ilgili bilgisi olan var mı arkadaslar
allahım bu ne güzel bi arabadır bülemmmmm
artık kaçkhayalim yeni arabaya binicenyanlız başkanım bunun kornası gangnam starrrrrr çalmıyo ya bide kona taktırsan bu sadece biiipliyoda
hemen taktırıyoruz yeter ki siz isteyin
:118::118:oppa ganganm style:118::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?