- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #19.221
süpersin cankuşum
canbonlarım günaydınnnnnnnnasılsınız bakalım
snde ölesin balım..hsgledinn .. ver bi yanakısıııı
tabikide çok çalısın derkene, :124::124::124: böyle çalıssanız nasıl olur çocuk bilemiyorum ..
çocuk doğar doğmaz böyle :124: zıplıyomuss.. hahahaa ...Allahım sen aklıma mukayyet ol
umudum noldu hastamısın soğukmu aldın acaba yada bişey düşündünde sıkıntımı yaptın kendıne:26:
valla bızımkılerın anaları bukadar delıyken normal çıkacaklarını hiç sanmıyorum umudum
arada oluyo böyle cnm, hatat sabah odamın camını açıp öle soğuk gelsin ki hava aliyim azıcık dredimm.. ve bol bol nefes almaya çalıstımm..
ama içimde bazen böyle bisey sıkınıt yapıyor bana.. insaAllah atlatıcam bunu daa ... bliyorumm ..
canbonum nasılsın
hayalotum günaydınnn
canbonum nasılsın
iyiyim bitanem çok şükür biraz agrım var hersabahki gibi ama bugün biraz daha çok geçmedi hala
sen nasılsın canbonum
bana gecelerı cok olur korkularım var ya 7 defa nas suresını okumadan yatmam cokta rahatlıyorum onuda oku umudum yanına herzaman yasın koy bıtane başucuna .
merhaba kızlar nasılsınız
yok canım bı rahatsızlıgım var kemıklerle ılgılı sabah gece tutulmalar oluyo .hersabah saat tutuyodum 20dakka suruyodu bugun 45 dakka surdu halada azalma yok:26::26:ay bıde regl agrısıda var goguslerım patlıcak gıbı oldumregl olmadığın için mi oluyo ağrılarçok şükür bende iyiyim canım iş yerindeyim işte.akşamları pek giremiyorum eşimin yüzünü nadir gördüğümden:2:
gamyoncuummm günaydın hoşgeldinnnnmerhaba kızlar nasılsınız
ah kusum neler okumuyorum bir bilsen..
ama insaAllah geçicekk.. yakındaa
gamyoncu hsgeldin cnm, e bakıyorum bütün oylar seninne vericen bize oyları kazandın diyelim
gamyoncu hsgeldin cnm, e bakıyorum bütün oylar seninne vericen bize oyları kazandın diyelim
yok canım bı rahatsızlıgım var kemıklerle ılgılı sabah gece tutulmalar oluyo .hersabah saat tutuyodum 20dakka suruyodu bugun 45 dakka surdu halada azalma yok:26::26:ay bıde regl agrısıda var goguslerım patlıcak gıbı oldum
gamyoncuummm günaydın hoşgeldinnnn
inşallah umudummm
gamyoncum hediye mi vercekmış bize
aa katre burda bizde varık değil mi.. hiç bize sormuyorsunn
hayalotum gunaydın dedin
canbonum nasılsın dedinn
hani bizee
gideyim de parazit yapmiim barii
ııııııımmmmmmmmmev araba odun kömür beyaaz eşya bakalım bakalım
eee yetmez mi bunlar gerisi başbakan olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?