Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

alppin kuzumm bu kadar yipratma kendini ne olu.esin cahillik ediyo cocukluk ediyo.bilmezmisin erkekler bizim gibi duygusal bakamiyorlar olaylara..birazda ailesi etkiliyor anlasilan..sensakin oyle sacma seyler dusunme.babani kardeslerini dusun.eşin bir gun sana el olabilir ama ailen senin canin.anneciginde uzuldugunu hisseder .onu da uzme.hem esin anneni ne kadar cok sevse de sonucta kendu annesi degil senin anneni sevmen gibi sevemez.senin gibi ince dusunemez.
bak sana diyim cok yakinda eski neseli gunlerinize döneceksiniz.arada sevgi bagi olduktan sonra yasananlari unutnak kolay tatlim.hadi uzme kendini bolbol dua et."YA VEDUD" okumayi da ihmaletme

canlarim mutlu sabahlarrr.is basi yapmadan topigi acayin dedim
dun aksam geldim kimse yoktu.bende yattim.anann benden sonra gelmissiniz okudum simdi.bu ara evde isleriin oluyo uzun kalamiyorum aksamlari.aklim hep sizde.
ayrica dun ovu test siparisi verdim 30+5 li.dedim 3ay yetsinopuyorum canlairimmnm

gunaydın kızlar, hayırlı sabahlar.. nassınız bakimm..
sabah serifleriniz hayr olsunn hacılarr

Günaydın cnm hayırlı sabahlar sanada . Hala yatakdayim ben , iyiyim yani anlayacağın . Sen nasılsın ?

saolasın cnm.. bnde uyucaktım bu sabah ama hadi uyumayım dedim..ama ,
birde içime bi sıkıntı oturdu göğüs kafesimin içine,. nefes almalarımı zorlastırdı biraz sanki..
biraz da onun için uyuyamadım uykum da var sanki, gözlerim biraz ağırlık yapıyo yinede

Allahallah hic olurmuydun böyle onceden ? Gecmis olsun cnm .. Doktora görün durumunu anlat . İhmale gelmez böyle şeyler .

Allahallah hic olurmuydun böyle onceden ? Gecmis olsun cnm .. Doktora görün durumunu anlat . İhmale gelmez böyle şeyler .

arada sırada oluyor böyle..ama kalpten değil bu biliyorum..bska nedeni varda smdi demiyeyim..
sabah beri neredeyse 1-2 saattir öyleydi..
hep okuyup durdum Ayetel Kürsi ' yi.. smdi çok sükür yeni yeni geçmeye baslıyo..

evt evt bencede çok yakıstın kuzum..
çalıs hayalot çalısss ... nasılım ama
rica ederm balım
süpersin cankuşum
ya çok özür dilerim fena pot kırmışım umarım önce sağlığına sonra bebişine kavuşursun
amin canım benim cümlemiz inşallah en kısa zamanda meleklerimize kavusuruzpot kırdım diye düşünme aksine benim komiğime gitti
Eşim de güven olmaz neticede kimyasal bişe diyo, nete de güvenmiyo sahte falan olur diyo.. Almıcaz yani ama aklım da kalmadı değil hanii
benimde aklımda kalmıştı meddcezırım bide eşim daha ovu testlerini açamadın jelide kullanamssın diyince valla böyle kaldım karşısında
hadi iyi geceler kuslarım. Allah rahatlık versin insaAllah, bol bebisli gecelerr
hadi çok çalısın cankuslarımm, :124::124::124: sizi
kırmızı listeye geçircem

scorpionsummmmmmmbende vardı ovu testı bende senınkınden almıstım bılseydım gonderırdımm 3 aydır elımde nerdeyse ya

canbonlarım günaydınnnnnnnnasılsınız bakalım

umudum noldu hastamısın soğukmu aldın acaba yada bişey düşündünde sıkıntımı yaptın kendıne:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…