- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #19.201
evet saat 1:15...gelmedi daha...yemek yedinmi neyin var bile sormadi...kendi bilir...eger annemin hatri varsa...annem icin hala gozyasi dokuyorsaa bunlari yapmazdi bunu gectim...sevseydi bu kadar uzatmazdi...saglik olsun..allahimdan sabirdan baska birsey istemiyorum..bana guc versin..bazen sacmalsapan dusuncelerim luyor..esimden once babam ve kardeslerim geliyor o yuzden vazgeciyorum...
ben de oyumu kullandım gamyoncu, hayırlı olsun
herkese günaydın kızlar bol hamişli bir gün olur inşallah
oioo kimler gelmis kimler gelmisssherkese günaydın kızlar bol hamişli bir gün olur inşallah
herkese günayddıııın
oioo kimler gelmis kimler gelmisssgunaydintatlimmm
gunaydin canimm
günaydınn herkeseeeeHayırlı sabahlar
günaydınn herkeseeeeHayırlı sabahlar
gunaydın kızlar, hayırlı sabahlar.. nassınız bakimm..
sabah serifleriniz hayr olsunn hacılarr
Günaydın cnm hayırlı sabahlar sanada . Hala yatakdayim ben , iyiyim yani anlayacağın . Sen nasılsın ?
saolasın cnm.. bnde uyucaktım bu sabah ama hadi uyumayım dedim..ama ,
birde içime bi sıkıntı oturdu göğüs kafesimin içine,. nefes almalarımı zorlastırdı biraz sanki..
biraz da onun için uyuyamadımuykum da var sanki, gözlerim biraz ağırlık yapıyo yinede
Allahallah hic olurmuydun böyle onceden ? Gecmis olsun cnm .. Doktora görün durumunu anlat . İhmale gelmez böyle şeyler .
Allahallah hic olurmuydun böyle onceden ? Gecmis olsun cnm .. Doktora görün durumunu anlat . İhmale gelmez böyle şeyler .
süpersin cankuşumevt evt bencede çok yakıstın kuzum..
çalıs hayalot çalısss ...nasılım ama
rica ederm balım
amin canım benim cümlemiz inşallah en kısa zamanda meleklerimize kavusuruzya çok özür dilerim fena pot kırmışımumarım önce sağlığına sonra bebişine kavuşursun
benimde aklımda kalmıştı meddcezırım bide eşim daha ovu testlerini açamadın jelide kullanamssın diyince valla böyle kaldım karşısındaEşim de güven olmaz neticede kimyasal bişe diyo, nete de güvenmiyo sahte falan olur diyo.. Almıcaz yani ama aklım da kalmadı değil hanii
hadi iyi geceler kuslarım. Allah rahatlık versin insaAllah, bol bebisli gecelerr
hadi çok çalısın cankuslarımm, :124::124::124: sizi kırmızı listeye geçircem
scorpionsummmmmmmcanlarim mutlu sabahlarrr.is basi yapmadan topigi acayin dedim
dun aksam geldim kimse yoktu.bende yattim.anann benden sonra gelmissiniz okudum simdi.bu ara evde isleriin oluyo uzun kalamiyorum aksamlari.aklim hep sizde.
ayrica dun ovu test siparisi verdim 30+5 li.dedim 3ay yetsinopuyorum canlairimmnm
saolasın cnm.. bnde uyucaktım bu sabah ama hadi uyumayım dedim..ama ,
birde içime bi sıkıntı oturdu göğüs kafesimin içine,. nefes almalarımı zorlastırdı biraz sanki..
biraz da onun için uyuyamadımuykum da var sanki, gözlerim biraz ağırlık yapıyo yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?