- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #19.261
canbonlarım benim çıkmam gerek ..
önce kendi evimi toplım bugun kaynanam evdeymiş hastaymış tüllerini sökmüş kadıncagızda yapamamış
gıdımde şunun evını temızlım bıraz ınsan bı grıp olunca yatak döşek yatarmı allahım ya:26:neysem vıcdanım benı durtuklemeden ben yukarı cıkım
hepinizi öpüyorum bol sohbetlerrrgangnam starrrrrrrrr
umudum seni çok seviyorum
Allahım gamyoncu aşka geldii
sev anacım sev
umudum seni çok seviyorum
bendeeeee
bendeeeeaynen umudum
kızz ben seni hep seviyordum ama :26::26::26:
önce kendi evimi toplım bugun kaynanam evdeymiş hastaymış tüllerini sökmüş kadıncagızda yapamamış
gıdımde şunun evını temızlım bıraz ınsan bı grıp olunca yatak döşek yatarmı allahım ya:26:neysem vıcdanım benı durtuklemeden ben yukarı cıkım
umut nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnn
burdayım kusum nolduu
ne bu hallerin bakim
arada sırada oluyor böyle..ama kalpten değil bu biliyorum..bska nedeni varda smdi demiyeyim..
sabah beri neredeyse 1-2 saattir öyleydi..
hep okuyup durdum Ayetel Kürsi ' yi.. smdi çok sükür yeni yeni geçmeye baslıyo..
kusura bakma canim uyumus kalmisim telefon elimde, daha yeni kalktim bu aralar uykuyu fazla kaciriyorum galiba... aman dikkat et kendine bol Ayetel kürsi'yi oku bende oyle yapiyorum , her gun Yasin okuyorum kurandan ve 7 kere Ayetel kürsi okumaya calsiiyorum. yeni basladim zaten bende duzenli okumaya.
scorpıonsum senmı geldın yoksa gölgenmi burda
bende kalkıyorum biraz , islere biraz daha bakayım kızlar ..
hem de belime ağrılar giriyo, biraz da uzanırım .. öpüyorumm cankuslarımm
hu huuu kızlar ben geldimm.. :124::124:
arada bir geçmise de bakayım, sizler de burdaykene..
arkadas geldi hemen içeri geçtim ona kapıyı açınca, burayı da bırakmak zorunda kaldım.. artık pc kendisi kapanmıss, ben basınad olmayınca ..
hani ben geldim açılışlarını :124: böyle yapıcaktım ya, :124: ahada yapıyorum iste :124:
durun az daha yapmam lazım :124::124::124: hop bir ki üç .. :124: hop bir ki üç :124:
Allah'ım duramıyorum yapmam lazım :124::124::124:
yemek yıcez artık kocacık yoldaymışşşş
biyercıklere kaçmayın sakın gelıcem yıne:79::79::82::82::82::111::111::111::111::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124:
GANGNAM STARRRRR
allahım bu ne güzel bi arabadır bülemmmmm
artık kaçkhayalim yeni arabaya binicenyanlız başkanım bunun kornası gangnam starrrrrr çalmıyo ya bide kona taktırsan bu sadece biiipliyoda
hadi iyi geceler kuslarım. Allah rahatlık versin insaAllah, bol bebisli gecelerr
hadi çok çalısın cankuslarımm, :124::124::124: sizi kırmızı listeye geçircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?