Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bende normalde çok duygusalım 10 gündür sulu göz oldum herşeye ağlıyorum evet canım hafta sonuda çalışıyo zaten izni olsa hafta sonları bukadar sölenmem:26:

Hayalim4141.. hsgledin cnm..
listeyi tekrarlıycam.. BAT ını söyler misin kuzum

bende normalde çok duygusalım 10 gündür sulu göz oldum herşeye ağlıyorum evet canım hafta sonuda çalışıyo zaten izni olsa hafta sonları bukadar sölenmem:26:

Simdi daha iyi anliyorum seni canim ama aglama esin ne yapsin eve para getiriyor calistigi yerde gunduzleri calisamiyormu ne is yapiyor esin?

oylece kalakaldimmm....

Sanırım şaka anlayışlarımız farklı sümeyyeyle... Canım çok sıkıldı açıkçası, burdaki herkesin en hassas olsuğu mevzu bebek.. O yüzden bana göre bu konuda burda şaka olmaz ama kendisi uygun buldu demek ki... Kıyamam umutcum o heyecanla listeye bile ekledi
şimdi bişey de yazmıyo ama neyse canı sağ olsun..

Katiliyorum canim sana saka anlayislarimiz farkli .. gecen kaynanamla telefonda konusrken arkadasimda yanindaymis hamie 2 bucuk aylik bana saka yapiyrolar cocuk dustu diye boyle saka mi olur yaaa allah korusun ... bebek konusana geldimi ben cok hassasim...:44::44::44::44:

Simdi daha iyi anliyorum seni canim ama aglama esin ne yapsin eve para getiriyor calistigi yerde gunduzleri calisamiyormu ne is yapiyor esin?
evet canım gündüzleri çalıştıgı yer bir kitap evinde müdür fuarlar felan var şuan almayandaki fuar hazırlıgı yapıyolar belkide açmışlardır hiç ilgilenmiyorumihale felan hazırlıyo benim aklım yetmedi zaten işleri hiç bitmiyosaol canım senle konuşmak iyi geldi tatlım toparlandım biraz

Son düzenleme:

valla yaa..
zaten öyle söyledikten sonrada çıkmıss, bida ne zaman gelir Allah bilir

yaw bu nasıl bisey arkadass..
baskasının hamileliğine sevinelim dedik, yarım kaldı, sakadan beter gibi bisey oldu..

kendimizinkine zaten sevinemiyoruz, bskasına sevinelim dedik.. o da .....

simdilik iyi...bakalimmm ne zamanaa kadar surecekkkkkumudumm ogret dedik yaa calisma nasil olur diyeeee

çok ayıp etti bencede hepimizle oynadı resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…