- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #19.461
:26:valla ne diyeceğimi sasırdım simdi.. listeyi değistiydim sen öle dedin diye :26:
bende normalde çok duygusalım 10 gündür sulu göz oldum herşeye ağlıyorum evet canım hafta sonuda çalışıyo zaten izni olsa hafta sonları bukadar sölenmem:26:Sagol canim,, uyku tutmazsa beklerizz.. iyi geceler tatli ruyalar
agalamaaaa simdi bende aglarim bakk yaaa zaten evlendim ben sulu gozlu brisye oldum ciktim ben baba evinden cikarken bile aglamadim .ama evlendim herseye aglar oldum...
kiyamam canim sana, hafta sonlarida mi calsiyor gec vakite kadar izin gunu yok mu hic?:44::44::44::44:
valla umutcum ben de ne diyeceğimi şaşırdım şimdi, en iyisi hiç bişey demeyeyim daha iyi olur sanırım...
:26:valla ne diyeceğimi sasırdım simdi.. listeyi değistiydim sen öle dedin diye :26:
bende normalde çok duygusalım 10 gündür sulu göz oldum herşeye ağlıyorum evet canım hafta sonuda çalışıyo zaten izni olsa hafta sonları bukadar sölenmem:26:
oylece kalakaldimmm....
Huu huuu) selam kizlarrr )
Sanırım şaka anlayışlarımız farklı sümeyyeyle... Canım çok sıkıldı açıkçası, burdaki herkesin en hassas olsuğu mevzu bebek.. O yüzden bana göre bu konuda burda şaka olmaz ama kendisi uygun buldu demek ki... Kıyamam umutcum o heyecanla listeye bile ekledi
şimdi bişey de yazmıyo ama neyse canı sağ olsun..
evet canım gündüzleri çalıştıgı yer bir kitap evinde müdür fuarlar felan var şuan almayandaki fuar hazırlıgı yapıyolar belkide açmışlardır hiç ilgilenmiyorumSimdi daha iyi anliyorum seni canim ama aglama esin ne yapsin eve para getiriyor calistigi yerde gunduzleri calisamiyormu ne is yapiyor esin?
Sanırım şaka anlayışlarımız farklı sümeyyeyle... Canım çok sıkıldı açıkçası, burdaki herkesin en hassas olsuğu mevzu bebek.. O yüzden bana göre bu konuda burda şaka olmaz ama kendisi uygun buldu demek ki... Kıyamam umutcum o heyecanla listeye bile ekledi
Hayalim4141.. hsgledin cnm..
listeyi tekrarlıycam.. BAT ını söyler misin kuzum
Hosbulduk kuzumbat i artık tahmin edemiyorum desem Ekim 15 Kasım 8 Aralık 15 sen bul artık
hayalimmmmmmm hgosgeldinnnnn habibteee....
yaw dur simdi doru söle.. kafam allak bullak oldu zaten deminn..
çok ayıp etti bencedeSanırım şaka anlayışlarımız farklı sümeyyeyle... Canım çok sıkıldı açıkçası, burdaki herkesin en hassas olsuğu mevzu bebek.. O yüzden bana göre bu konuda burda şaka olmaz ama kendisi uygun buldu demek ki... Kıyamam umutcum o heyecanla listeye bile ekledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?