Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

sadece yasakhayamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii uzuldum umudumm

umudum bişeymi oldu niye ağlıyosun ki:26::26:
günaydın kızlar nasılsınız
umudum dün seninle hiç karşılaşamadıkk
:26::26::26:

günaydın cankuslarım..bgün pek iyi değilim nedense..

biraz sıkıntılıyım hayalotum, adetime 1hafta kala gelenler gelebiliyor, en küçük birseye evde sinir olabiliyorum,şu oturduğumuz yer küçük bi yer, öle bi yerede gidemiyorum,gitmeye kalksam esim beni bırakıcak ki ilçeye öle anca,esimin bırakması da sabah ise giderken olabiliyo..ilçe de çok bisey ifade etmiyor benim için..anca sehire inmem lazım, o da her istedğim an olmuyo, orada önceden tanıdığım arkaslr var,hep çağırıyolar, onlar olsa iyiydikk..benim bu hallerimi biliyolar ve ellerinden geleni yapıyolar beni rahatlamamı sağlamak için..böle kendim ha dediğim an gidemediğim için de dolayısıyla hep sürekli evde durmaktan iyice sıkıldımm..ve derken aksam esim bana ben esime kızdım küçük birseyden dolayı..dedim iki dk kk ya bakim çıkcam,,o da gelmis,,, bi girdin mi çıkmak bilmiyon, saatlerce oturuyon..sanki kendisi çok farklı benden..yuha dedim, şurada anlattıklarımı şu oturudğumuz yerde kiminle paylasabiliyom bi düsün istersen dedim..e tabi biraz bağırıs çığrış gitti,, biz kadının yapısı gereği hep anlatmaya, rahatlamaya ihtiyaç duyarız, ama erkeklerin ise tam tersi...sakinlesmeye çalısiim diye hadi uyuyayım da unutayım dedim, sıkıntımı unutayım diyorum, bu kez de çesitli hos olmayacak rüyalar görüyorum..iyice canım sıkıldı uyanınca da..sıkıntı duasını okudum bol bol snrada..
gece 12-1civarı flndı buraya girdim, epey bi sayfa karıstırdım, ve sadece yasağım beni sormus nerdesin diye,onu yazıncada dedim smdi diğer kızlar yanlıs anlıcak, bitek onun adını yazdım diye, değistireyim dedim, bu kez de mesajı düzenle yokdu..aam sormadınız diye aklınızda olmadığım anlamına da gelmiyor da iste, nebilim sormanızı beklediğim bi an dı belki de..
gamyoncu cnm dün iki bayan geldi , onlar olunca giremedim dolayısıyla,aksam oldu derken, aksam da şu gereksiz tartısma yüzünden de esim vardı pc de bnde bunaldım durdum oturma odasında..
Allah'ımm kadın olup, şu adete yakın zamanları yaşamak ne zorr...bunu ne olur eslerinde anlayabilmesini sağlaa..yardım et Allahımm, bı çıkıs yolu nasip et şu cumanın hürmetine...özr dilerim sizleri de böyle bunaltıyorum...

Son düzenleme:
Göksel / yalnız kus 2012 ... ruh halimi suan için en iyi anlatan sarkı sanırım,

Son düzenleme:

biliyorum .. haklısın hayalotum...zaten sizler iyi ki varsınız, dualarımda eksik etmediğim meleklerim bnim ...
nyse ben biraz çıkayım, zaten gece çok uyumadım..
az uyuyım da, iyi gelir belki, gözlerim gidiyo, insaAllah beni etkilicek rüya görmem ..
snra görüsürüz kusum...öpüyorum..

Son düzenleme:

büyük ihtimalle öyle olucak

bencede kuzum, sanki hiç ölmeyecekler..hep ebedi kalacaklarını mı sanıyolar ki..
aynen umudum

Göksel / yalnız kus 2012 ... ruh halimi suan için en iyi anlatan sarkı sanırım,
umudum benden sana gelsın bu sarkı ama acıp dınlıcen tamammııı...kaynana kaynana dört bacaklı dana o şarkıyı aç bak nasıl neşen yerine gelcekkk
Gunaydinn canim .... Bi bakiniyim dedim kimler var diye . oglene dogru gelirim ben yine, disarda islerim var..

tamam gurbet kızçemmmm

umudum sıkıntını derdını içine atarsan mutlu olmayı başaramassın.
gerektıgı yerde paylaşıcaz sıkıntılarımızı lutfen kendıne kapanma tamammı bunu kendı mutlulugun için yapmalısın
uykun varsa uyu bıtanem ama canın sıkkın oldugu ıcın tek kalmaya çalışma sakın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…