- 1 Aralık 2014
- 510
- 324
- 103
- 38
- Konu Sahibi superisi1987
-
Benim 7 Mayıs ama hala olmadım.
3 yıldır her ay bekliyorum ama bişi yok beklemiyorum artık :))
bilmiyorum ama o zaman artık gelse çok iyi olacak yaşım oldu 39 umudum pek yok artık canım oluruna bıraktım uğraşmıyorumYıllarimiz yakin birbirine ama asla umudunu yitirme inan zamani var sanirim bende kendimi oyle avutuorum ttalmm allah buyuk
Canimm 13 gün ciddi zaman test falan yapsana kizz guzell haberler alirsin insalllahhBu ay 13 günüm geçti
Allhimm insallah sevindirsin seni bu mubarek gunlerde ozaman bir test yapmanin zamani gelmis canimm 3 gun gectiyse cikar varsaa6 ay önce kalbi durdu kürtaj oldum ve hala bir ses yok yeni bebişimden.. Bu ay 3 gün geçti.. Dua edin
Cani m rabbim insallah en yakin zamanda bulusturur bebeisinle seni inanki akrabamdan biliorum 42 yasinda kendiliginden gebe kalan ve doguran var tabi ileri yaş olunca insan umit kesebilio ama pozitif olalaimm guzel seyler olsun insallah adetin gectimi bu aybilmiyorum ama o zaman artık gelse çok iyi olacak yaşım oldu 39 umudum pek yok artık canım oluruna bıraktım uğraşmıyorum
8 gün geçtiğinde yaptım negatifti tekrarlamadım daha sonraCanimm 13 gün ciddi zaman test falan yapsana kizz guzell haberler alirsin insalllahh
Yaa peki bir kadın doğum doktoruna gitseydinn neden olmadigin belli olurdu... benim 11 mayıs olmam gerek belirtiler var ama pskoljikte olabilirmi diorum insallh hamileyizdirr8 gün geçtiğinde yaptım negatifti tekrarlamadım daha sonra
Birkaç aydır psikolojik oldu hep belirtiler bilemiyorum ki bu gidişle giderim doktora zaten inşalllaah hamileyizdir canım allah gönlümüze göre versin. Sende hangi belirtiler varYaa peki bir kadın doğum doktoruna gitseydinn neden olmadigin belli olurdu... benim 11 mayıs olmam gerek belirtiler var ama pskoljikte olabilirmi diorum insallh hamileyizdirr
Amin canim benim bel agrim var biraz arada giriyor kasik agrim ama cok deisik bir agri gosuslerim sizliyor ki normalde olmaz adete yakin vucudum yanio sanki gibi gelio ama atesim 36 .7 cikio gece yatarken hep alt karnimda harektlilik hisseiorumBirkaç aydır psikolojik oldu hep belirtiler bilemiyorum ki bu gidişle giderim doktora zaten inşalllaah hamileyizdir canım allah gönlümüze göre versin. Sende hangi belirtiler var
Belirtileriniz neler acaba ? Benim de 7 gun var reglime ama sancilarim bel agrim var gerginlik de mevcut sanirim regl olacagim.
Tatlimmm umudunu yitirme olur insallah detayli kontrol oldunmi canimm2.5 yıldır bekliyoruz ama malesef yokkk yokkk bat 31 mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?