Bu ay gebelik bekleyen hatunlar gelin birlikte bekleyelim😎 batları alayımmm

bilmiyorum ama o zaman artık gelse çok iyi olacak yaşım oldu 39 umudum pek yok artık canım oluruna bıraktım uğraşmıyorum
Cani m rabbim insallah en yakin zamanda bulusturur bebeisinle seni inanki akrabamdan biliorum 42 yasinda kendiliginden gebe kalan ve doguran var tabi ileri yaş olunca insan umit kesebilio ama pozitif olalaimm guzel seyler olsun insallah adetin gectimi bu ay

Belirtileriniz neler acaba ? Benim de 7 gun var reglime ama sancilarim bel agrim var gerginlik de mevcut sanirim regl olacagim.

Yaa peki bir kadın doğum doktoruna gitseydinn neden olmadigin belli olurdu... benim 11 mayıs olmam gerek belirtiler var ama pskoljikte olabilirmi diorum insallh hamileyizdirr
Birkaç aydır psikolojik oldu hep belirtiler bilemiyorum ki bu gidişle giderim doktora zaten inşalllaah hamileyizdir canım allah gönlümüze göre versin. Sende hangi belirtiler var

Birkaç aydır psikolojik oldu hep belirtiler bilemiyorum ki bu gidişle giderim doktora zaten inşalllaah hamileyizdir canım allah gönlümüze göre versin. Sende hangi belirtiler var
Amin canim benim bel agrim var biraz arada giriyor kasik agrim ama cok deisik bir agri gosuslerim sizliyor ki normalde olmaz adete yakin vucudum yanio sanki gibi gelio ama atesim 36 .7 cikio gece yatarken hep alt karnimda harektlilik hisseiorum

Belirtileriniz neler acaba ? Benim de 7 gun var reglime ama sancilarim bel agrim var gerginlik de mevcut sanirim regl olacagim.

Canim zaten hamilelikle regl belirtileri bazen ayni oluuor yani oyleki regl olmak bile bazen gebe olmadigin anlamina gelmio benim cok arkadasim regl kanamasindan sonra hamileliğini ogrendi beklemek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…