Bu ay gebelik bekleyen hatunlar gelin birlikte bekleyelim😎 batları alayımmm

Rica ederm cnm.
Bnm hic adet belirtilerim olmadi
Gecen hafta kasik agrim bel agrim vardi. Ama bu hafta tam adet olacagim zaman kasiklarim baya agrir gecti. Arada sol kasigimda atma hissi oluyor onun disinda bir sey yok ama bel agrisi var. Merakla bekliyorum daha kizimi emziriyorum esim zor olacagini dusunuyor istemiyor suan ama kardes fikri de hosuma gidiyor nasip tabikii.

Sen yapabilcegini dusunuosan insllh vardr. Ama zor yani koly deil iki kucuk olck. Hayrlisi olsn ne diyelm bnm de belim surekli agridi ama degisik bi agriydi hep. Kendisini heo hissettrdi agrisi

Yani simdi kalirsam 3 yasdan fazla olacak aralari ama yine de kucuk dedigin gbi. Baska farkli hissettign yada yasadigin bisey olmus muydu

Merhaba, bat 1 eylül. 1 haftadır kahverengi akıntın ve çok hafif kasık batmalarım var.
Merakla bekliyorum 1 eylülü. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız

Merhaba, benim de bat 2 Eylül. 1 haftadır beyazımsı sulu kokusuz bir akıntım var. Ara ara geliyor. Buna kasık ağrıları da eşlik ediyor. Önceki aylarda da belirtiler olmuştu ama bu kadar akıntım olmamıştı. Göğüslerde öyle fazla bir hassasiyet yok. Kabızlık var diyebilir, ki ben normalde hiç yaşamam. İdrar oluyor çok, sabahları rengi sanki daha da koyu gibi..

Hayırlısıyla tüm isteyenlerle inşallah dileğimize kavuşuruz..

Merhaba arkadaşlar, benim bat 25 Ağustostu.Bir haftadır adet olacakmışım gibi sendromları vardı.Ha oldum olacağım diye bekledim ama bugün itibariyle üç gün geçti olmadım henüz.adet günüm de ve sonrasında test yaptım ama sabah ilk idrarla değil negatif çıktı testler.Şu an ağrılarım azaldı bir daha test yapmaya korkuyorum, olmazsa Pazartesi günü doktora gideceğim.Herkese hayırlı,sevinçli almak nasip etsin Rabbim tüm bekleyenlerden inşallah

heyecanla yumurtlama günümü bekliyorum. aslında ben vajinismusum doktora da gittim ama sonuç alamadım. artık canımıza tak etti, yarım ilişkiyle deniyoruz. yani sizlerden çok daha düşük ihtimalim. ama umut işte...

bügun adet olmam gerekiyordu dün tek taraflı sağ kasık ağrısı yaşadım. bugünde yumurtlama akıntısı gibi bir akıntı geldi bir defa daha adet olmadım bakalım umarım bebiş vardır...

Sonucunuz nedir acabaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…