- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.740
- 163
- 31
- Konu Sahibi superisi1987
-
Rica ederm cnm.tesekkur ederim canm bakalim suanda da planli bi gebelik surecim yok ama adet belirtilerim ortadan kalkinca acaba mi dedim 37ye kadar beklemekte fayda var
Gecen hafta kasik agrim bel agrim vardi. Ama bu hafta tam adet olacagim zaman kasiklarim baya agrir gecti. Arada sol kasigimda atma hissi oluyor onun disinda bir sey yok ama bel agrisi var. Merakla bekliyorum daha kizimi emziriyorum esim zor olacagini dusunuyor istemiyor suan ama kardes fikri de hosuma gidiyor nasip tabikii.Rica ederm cnm.
Bnm hic adet belirtilerim olmadi
Sen yapabilcegini dusunuosan insllh vardr. Ama zor yani koly deil iki kucuk olck. Hayrlisi olsn ne diyelmGecen hafta kasik agrim bel agrim vardi. Ama bu hafta tam adet olacagim zaman kasiklarim baya agrir gecti. Arada sol kasigimda atma hissi oluyor onun disinda bir sey yok ama bel agrisi var. Merakla bekliyorum daha kizimi emziriyorum esim zor olacagini dusunuyor istemiyor suan ama kardes fikri de hosuma gidiyor nasip tabikii.
Cnm sigara cekmisti icmistmYani simdi kalirsam 3 yasdan fazla olacak aralari ama yine de kucuk dedigin gbi. Baska farkli hissettign yada yasadigin bisey olmus muydu
Cnm sigara cekmisti icmistmsayilir mi
Ilgincmis hic duymamistim
Ilgincmis hic duymamistimCnm sigara cekmisti icmistmsayilir mi
Hani insan yemedigi sevmedgi seyi cani cekermis yaa. O yuzden dedim. Ya tiksinme gelir ya da insan cani isterIlgincmis hic duymamistim
Anladim canm bnde kizimda hic tavuk yiyememistim oluyor oyle seylerHani insan yemedigi sevmedgi seyi cani cekermis yaa. O yuzden dedim. Ya tiksinme gelir ya da insan cani ister
Oluomus demk.kiAnladim canm bnde kizimda hic tavuk yiyememistim oluyor oyle seyler
Benim 17 Eylül inşallah adet olmam yaBatları alalım benim;11 mayıs
Bende adet oldum canmCanım ben adt oldum gerçi korunuyorduk ama ilk defa 6 gün gecikmişti yarın dr gidicem hormon testi içinsenin durumun ne oldu
Sonucunuz nedir acabaaa10 mayıs adet günümdü. Klomen kullandım. Ovitrele çatlatma ignesi oldum. 3 gun once adet olmam gerekiyordu olmadım. Ve adetten 2 gun once test yaptım pozitif cıktı beta hcg 5.88 cıktı.çatlatma iğnesi etkisidir die onemsemedim. Şu an gecikmem var idrar testi yaptım cıkmadı bugun birşey. Adet olacak gibiyim sürekli akıntı var ve yanılıyorum her lavaboya gittiğimde. tek farklı belirtilerim belimde ve kalça kemiklerimde agrı var göğüs uçları cok hassas. Bekliyorum bende bakalım inşallah hamileyimdir. Cok uzun oldu ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?