Bu ay gebelik bekleyen hatunlar gelin birlikte bekleyelim😎 batları alayımmm

ay evet 11 veya 12 gibi olmam lazim anam ben bebek konusunda aslinda cok tecribeliyim ama tek sikinti doguramiyom hep dusuk yapiyom 3 dusuk yaptim sonuncu ikizdi

Ay yazik cok gecmis olsun insallsh birdaha yadsmazsin canim benim yaaa ikiz bebek tüh yaa uzuldumm bakbsimdii gece gece

Ay yazik cok gecmis olsun insallsh birdaha yadsmazsin canim benim yaaa ikiz bebek tüh yaa uzuldumm bakbsimdii gece gece
He kiz yazik bana uzuluyom kasik agrim var bel agrim dudaklarda kuruma ama bakalim aslinda umitli degilim onceden heycanlanirdim ama artik hiccc umursamiyom napayim olunxa dogmuyo ya sanki

Aynen bi umutla bekliyorum heray ama malesef sonu kirmizi kart.bat 11 mayis yaklastikca regl agrilarim basladi malesef bu seferde olmadi sanirim
Ayy vallahi oyle dedin banada agri girdi he hemen olasi psikolojiye girebilioeum tovbeler olsun zaten bel ve kasik agrim mevcut of bakalimm 2 gun kaldi napalmm

kafaya cok takincada olmuyo ya umursama birseylerle meskul olsan ugrasin olsa belki faydasi olur
Evt haklisin cnm.Cok takiyorum farkindayim esim temmuzda atom denen radyasyonlu bir ilac alacak.O ilaci alinca 6 ay doktor bebek yok dedi.Yasim 36.Temmuz yaklastikca stresim artiyor malesef nerdeyse 1 yil oldu ugrasiyoruz olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…