- 26 Haziran 2016
- 203
- 278
- 103
- 36
- Konu Sahibi superisi1987
-
ay evet 11 veya 12 gibi olmam lazim anam ben bebek konusunda aslinda cok tecribeliyim ama tek sikinti doguramiyom hep dusuk yapiyom 3 dusuk yaptim sonuncu ikizdiBeybii sende benle aynisin heralder 11 mayis benimm ayy su mubarek ezanlar yuzu suyu hurmetine hepimize bebisler gelsinnn aminnnnn
Canim bebimde ikinci olacak oglum var benimde bende ozaman belirti hussetmedkmIkinci olacak benim olursa ilkinde de anlamamistim sadece halsizlik vardi hatirladigim
ay evet 11 veya 12 gibi olmam lazim anam ben bebek konusunda aslinda cok tecribeliyim ama tek sikinti doguramiyom hep dusuk yapiyom 3 dusuk yaptim sonuncu ikizdi
ay evet 11 veya 12 gibi olmam lazim anam ben bebek konusunda aslinda cok tecribeliyim ama tek sikinti doguramiyom hep dusuk yapiyom 3 dusuk yaptim sonuncu ikizdi
He kiz yazik bana uzuluyom kasik agrim var bel agrim dudaklarda kuruma ama bakalim aslinda umitli degilim onceden heycanlanirdim ama artik hiccc umursamiyom napayim olunxa dogmuyo ya sankiAy yazik cok gecmis olsun insallsh birdaha yadsmazsin canim benim yaaa ikiz bebek tüh yaa uzuldumm bakbsimdii gece gece
aklina gelebilecek butun testler yapildi yok tatlin bir sikintiAslinda sen genetik arastirmasina falan gitseydin neden hep düşük oluoki acaba
Aynen bi umutla bekliyorum heray ama malesef sonu kirmizi kart.Ahh ahh bende istemuorumda gel birde icime sor ve sonunda kırmızıları gorunce moraller sifirrr
kafaya cok takincada olmuyo ya umursama birseylerle meskul olsan ugrasin olsa belki faydasi olurAynen bi umutla bekliyorum heray ama malesef sonu kirmizi kart.bat 11 mayis yaklastikca regl agrilarim basladi malesef bu seferde olmadi sanirim
Benidr acayip ates basiyor olmayacak ama yinede bi umutAynen bi umutla bekliyorum heray ama malesef sonu kirmizi kart.bat 11 mayis yaklastikca regl agrilarim basladi malesef bu seferde olmadi sanirim
Ayy vallahi oyle dedin banada agri girdi he hemen olasi psikolojiye girebilioeum tovbeler olsun zaten bel ve kasik agrim mevcut of bakalimm 2 gun kaldi napalmmAynen bi umutla bekliyorum heray ama malesef sonu kirmizi kart.bat 11 mayis yaklastikca regl agrilarim basladi malesef bu seferde olmadi sanirim
Sikinti yoksa guzell canimaklina gelebilecek butun testler yapildi yok tatlin bir sikinti
oylede iste delilige vuruyom artik ama cok uzuluyomSikinti yoksa guzell canim
Insallhhhh canimmm benimmmİnsallah güzel haberler alırsınız
Ya insan uzulmezmi inanki benim artik bu ay gordugum ruyalar canimi sikiyor hep bebek görüyorum pozitif idrar testi kan kesti offfoylede iste delilige vuruyom artik ama cok uzuluyom
Evt haklisin cnm.Cok takiyorum farkindayim esim temmuzda atom denen radyasyonlu bir ilac alacak.O ilaci alinca 6 ay doktor bebek yok dedi.Yasim 36.Temmuz yaklastikca stresim artiyor malesef nerdeyse 1 yil oldu ugrasiyoruz olmuyorkafaya cok takincada olmuyo ya umursama birseylerle meskul olsan ugrasin olsa belki faydasi olur
Yaa kurudan ziyade aci bir tat var hepp agzimda hersey aci gelioAgaz kurulugu yasayan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?