Bu ay gebelik bekleyen hatunlar gelin birlikte bekleyelim😎 batları alayımmm

Amin canim benim bel agrim var biraz arada giriyor kasik agrim ama cok deisik bir agri gosuslerim sizliyor ki normalde olmaz adete yakin vucudum yanio sanki gibi gelio ama atesim 36 .7 cikio gece yatarken hep alt karnimda harektlilik hisseiorum
Olabilir bu belirtiler ama malesef yumurtlama döneminde de adete yakın dönemde de hamilelikte de bu belirtiler var çoğu aynı inşalllaah hamilelik belirtisidir bu defa

Amin canım Allah razı olsun.. Ama umutlanmak istemiyrum nedense.. Hiç bir belirtim yok. İlkinde göğüslerimde şiddetli ağrı vardı.. Şimdi herşey normal

Allhimm insallah sevindirsin seni bu mubarek gunlerde ozaman bir test yapmanin zamani gelmis canimm 3 gun gectiyse cikar varsaa
Amin canım Allah razı olsun.. Ama umutlanmak istemiyrum nedense.. Hiç bir belirtim yok. İlkinde göğüslerimde şiddetli ağrı vardı.. Şimdi herşey normal

Merhaba kızlar.Ben 2 mayısta aşılama yaptırdım 39 yaşındayım ilk aşılamam 14 de kanda test yaptır dedi dr heycanla bekliyorum inşallah tutmuştur.Allahım isteyen herkese nasip etsin

Aa hadi insallah guzel haberler alirsin canim buzede haber ver olurmu tatlimm

Ahh ahh bende istemuorumda gel birde icime sor ve sonunda kırmızıları gorunce moraller sifirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…