- 24 Temmuz 2018
- 574
- 241
- 103
- 45
- Konu Sahibi superisi1987
-
Ay canim epeyi varmis ee ozaman senin suan yumurtlamann buyyk ihtimallee degerlwndirr mutlakaabenim 22 mayıs. beklemedeyiz bakalım inşallah seviniriz bu ay
aynen oyle yapıyorumAy canim epeyi varmis ee ozaman senin suan yumurtlamann buyyk ihtimallee degerlwndirr mutlakaa
aynen oyle yapıyorum
Benim bide olursa ikinci olacak ama kizim da da sadece halsizlik vardi hatirladigimCanim zaten hamilelikle regl belirtileri bazen ayni oluuor yani oyleki regl olmak bile bazen gebe olmadigin anlamina gelmio benim cok arkadasim regl kanamasindan sonra hamileliğini ogrendi beklemek lazim
Ikinci olacak benim olursa ilkinde de anlamamistim sadece halsizlik vardi hatirladigimCanim zaten hamilelikle regl belirtileri bazen ayni oluuor yani oyleki regl olmak bile bazen gebe olmadigin anlamina gelmio benim cok arkadasim regl kanamasindan sonra hamileliğini ogrendi beklemek lazim
Olabilir bu belirtiler ama malesef yumurtlama döneminde de adete yakın dönemde de hamilelikte de bu belirtiler var çoğu aynı inşalllaah hamilelik belirtisidir bu defaAmin canim benim bel agrim var biraz arada giriyor kasik agrim ama cok deisik bir agri gosuslerim sizliyor ki normalde olmaz adete yakin vucudum yanio sanki gibi gelio ama atesim 36 .7 cikio gece yatarken hep alt karnimda harektlilik hisseiorum
Benim de 11 mayıs cnm☺Batları alalım benim;11 mayıs
Ama umutlu degilim bi testte iki saat sonra cift cizgi cikti baska testte tek cizgiBenim de 11 mayıs cnm☺
Amin canım Allah razı olsun.. Ama umutlanmak istemiyrum nedense.. Hiç bir belirtim yok. İlkinde göğüslerimde şiddetli ağrı vardı.. Şimdi herşey normalAllhimm insallah sevindirsin seni bu mubarek gunlerde ozaman bir test yapmanin zamani gelmis canimm 3 gun gectiyse cikar varsaa
Merhaba kızlar.Ben 2 mayısta aşılama yaptırdım 39 yaşındayım ilk aşılamam 14 de kanda test yaptır dedi dr heycanla bekliyorum inşallah tutmuştur.Allahım isteyen herkese nasip etsin
neyi bekliyonuz acepBenim de 7 gün oldu bugün gecikme
Ayy demee kizz testt yapsanaaaBenim de 7 gün oldu bugün gecikme
Beybii sende benle aynisin heralder 11 mayis benimm ayy su mubarek ezanlar yuzu suyu hurmetine hepimize bebisler gelsinnn aminnnnnAyyyyy bende yazayim adete 3 gun kaldi
Bebeleri canimmmgelll sende kizzz
Ahh ahh bende istemuorumda gel birde icime sor ve sonunda kırmızıları gorunce moraller sifirrrAmin canım Allah razı olsun.. Ama umutlanmak istemiyrum nedense.. Hiç bir belirtim yok. İlkinde göğüslerimde şiddetli ağrı vardı.. Şimdi herşey normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?