Bu ay gebelik bekleyen hatunlar gelin birlikte bekleyelim😎 batları alayımmm

Arkadaşlar test yapmadan önce birde sizlerin yorularınızı alayım bat 6 sıydı 1 gün geçti geçen hafta lekelenme ve kaşık ağrım vardı ama geçmişti. Bugün hem günüm geçti hem de sağ kasığımdaki ağrı daha şiddetli şu an. Adet ağrım gibi değil ama çok ağrı yapıyor. En kısa zamanda test yapacam ama neden böyle oldu ki

Canim bnde gecen ay kimyasal gebelik yasadim bu ay ovulasyon la takip ettim 14.gunu olmasi gerekiyodu bugun 16.gun 2-3gun sildigimde cok cok az kahve leke gordum hala adet kanamasi yok acaba hamile olabilirmiyim

Cnm bence bi test yap adette gecikmiş zaten çıkar

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum sizlere... dün akşam az birşey adet sancısı gibi sancim oldu sabah kahverengi akıntılarım oldu ama bu hep böyle oldu 10 gün boyunca.. sancım var adet olamıyorum.. çok rahatsizim kasiklarim mahvediyor beni kramp giriyor, kasiliyor, batiyor çok ağrım oluyor adetliyken çekilen sanci da oluyor.. dün teste yaptim birşey çıkmadı neden böyle oluyor olabilir.. bir de unutmadan diyeyim sinirlenince sanki adet olacak gibiyim sanci giriyor hareket etsem içimden birşey dusecekmis gibi oluyorum...

kızlar bi sorum olacak reglimin 6. günü hiçbir zaman 6. günümde kanamam olmazdı en fazla 4 gün sürer ama bu dönem hala kanamam var dün ve bir önceki gün yoktu neden şimdi geldi anlamadım

Merhaba canım bende ilişkiden 3 hafta sonra doktora gittim hamilelik belirtisi sandım kasık ağrım aşırı miğde bulantım vardı. Ama doktor kist dedi. Tabi iki gün sonra tekrar gideceğim gebelik testi yaptıracak bana net değiller yani .

Kızlar merhabalar. 4 forumdanda cevap alamadım, önceki yaşadıklarımdan dolayıda endişeliyim. 4 ay önce kist patlamasından laparoskopi ameliyatı olmustum. Doktorumuz gebelik icin uygunsun demişti. Fakat biz taşındık, şehir değiştirdik, o süre icinde düzenimiz oturana kadar en azından bebek düsünmüyorduk. Bu ay 2 kere korunmasız iliski yasadık. Önceki düzenli denemelerde tutmayınca bu ayki durumu cok önemsemedim ama bugün tuvalette idrarımda ufak kahverengi parçalar gördüm. Daha önce boş gebelikten düşük yapmıştım ama bu şekilde değildi. Adetime 6 gün var. Hava değişimine bağladığım bür halsizliğim vardı fakat bugün endişelendim. Doktora gitmek icin erken diye düşünüyorum. Öneri veya yorumlarınıza ihtiyacım var.

Bence en sağlıklısı hastaneye gitmelisiniz.. onu fark ettiğiniz gibi direk gitseydiniz keşke.. bana göre erken değil geç bile kaldınız yarın ilk işiniz acile bile olsa gidin.. kötü birşey ise geç kalınmasın...

kızlar bi sorum olacak reglimin 6. günü hiçbir zaman 6. günümde kanamam olmazdı en fazla 4 gün sürer ama bu dönem hala kanamam var dün ve bir önceki gün yoktu neden şimdi geldi anlamadım
Mevsim geçişi, stres vs etkilemiş olabilir. Benim de dün hiç gelmedi aa dedim bitti heralde, bugün yine az da olsa devam bazen kan içerde kalabiliyormuş. Hatta kahverengi akıntının da sebebi (regl başında ve sonundaki) içerde bekleyen kanın çıkışıymış. Doktorum böyle açıklamıştı

Merhaba arkadaşlar BN mayısın 26adet olmalıydım 8gün geçti 10günde leke halinde adet görüp bitti kan tahlili verdim negatif ultrasyona verdim bişey yok doktor ilaç verdi böyle olup hamile kalan varmı

Canım belirtilerin neydi yerleşme kanaması yaşadın mı yardımcı olur musun bana d a
Canim ben iki gebeligimde de yerlesme kanamasi yasamadim. Belirtiler de birazcik gogus uclarim acimaya baslamisti, biraz da regl sancisi gibi sanci vardi kasiklarimda. Ama bu belirtiler cok net adet belirtileri ile ayni, cok kolay karistirilabilir. Belirtileri gozlemlemek beni daha cok hayal kirikligina ugratiyordu cunku adette de hamilelikte de ayni belirtiler. Hemen umitleniyordum goguslerim acimaya baslayinca, ama bikac gun sonra regl oluyordum. Zaten 4 gozle bekledigim icin ben belirtiler olmadan test yapmaya baslamistim. 25. gunde epey silik bir cizgi gordum. yani belirtileri takip etmeme gerek kalmadi hergun test yaptigim icin ben :) Insallah tez zamanda gelir senin bebisin de.

Meraba benimde 1 sene önce kürtajim var. Fakat 8 aydır kalamadım. Son 2 aydır 25 günde bir adet görüyordum. Bu ay 1 gün gecikti sabah test yaptım ama negatif. Var mı benim gibi olan duyan bilen daha sonra pozitif görebilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…