- 27 Ocak 2019
- 263
- 83
- 98
- Konu Sahibi superisi1987
-
Insallah hamis olda birsuru msj atole bse olsa varya ben mutlulukdan delirir aglarim valla haykiririm herkese hamileym dye
Asla bnde dayanamamBend e kesin öyle yaparım diyorum eşime supriz yaparım videolu falan ama kesin koşup hemen söylerim dayanamam ben
Asla bnde dayanamam
Inaniyorum Allahin izniyle Insallah oda olucakkHayaller çok güzel de bir gelseydi artık meleklerimiz.. bizde mutluluktan ağlayalım...
Cnm bence bi test yap adette gecikmiş zaten çıkarArkadaşlar test yapmadan önce birde sizlerin yorularınızı alayım bat 6 sıydı 1 gün geçti geçen hafta lekelenme ve kaşık ağrım vardı ama geçmişti. Bugün hem günüm geçti hem de sağ kasığımdaki ağrı daha şiddetli şu an. Adet ağrım gibi değil ama çok ağrı yapıyor. En kısa zamanda test yapacam ama neden böyle oldu ki
Inaniyorum Allahin izniyle Insallah oda olucakk❣
Merhaba canım bende ilişkiden 3 hafta sonra doktora gittim hamilelik belirtisi sandım kasık ağrım aşırı miğde bulantım vardı. Ama doktor kist dedi. Tabi iki gün sonra tekrar gideceğim gebelik testi yaptıracak bana net değiller yani .Kızlar yardımınızı bekliyorum.Adetime bir hafta var cok yogun sekilde gogus agrısı yasıyorum hatta dayanamıyorum gibi oluyor karın kasık agrısı da var kabız da oldum ishal de anlamadım.Korunmasız birlikteliğimizin üstünden 1 hafta gecti bu belirtiler birlikte olduktan iki üç gün içinde başladı.Bunlar neden oluyor adet belirtisi mi kist mi hamilelik mi lütfen yardımcı olur musunuz :)
Kızlar merhabalar. 4 forumdanda cevap alamadım, önceki yaşadıklarımdan dolayıda endişeliyim.4 ay önce kist patlamasından laparoskopi ameliyatı olmustum. Doktorumuz gebelik icin uygunsun demişti. Fakat biz taşındık, şehir değiştirdik, o süre icinde düzenimiz oturana kadar en azından bebek düsünmüyorduk. Bu ay 2 kere korunmasız iliski yasadık. Önceki düzenli denemelerde tutmayınca bu ayki durumu cok önemsemedim ama bugün tuvalette idrarımda ufak kahverengi parçalar gördüm. Daha önce boş gebelikten düşük yapmıştım ama bu şekilde değildi. Adetime 6 gün var. Hava değişimine bağladığım bür halsizliğim vardı fakat bugün endişelendim. Doktora gitmek icin erken diye düşünüyorum. Öneri veya yorumlarınıza ihtiyacım var.
Mevsim geçişi, stres vs etkilemiş olabilir. Benim de dün hiç gelmedi aa dedim bitti heralde, bugün yine az da olsa devamkızlar bi sorum olacak reglimin 6. günü hiçbir zaman 6. günümde kanamam olmazdı en fazla 4 gün sürer ama bu dönem hala kanamam var dün ve bir önceki gün yoktu neden şimdi geldi anlamadım
En doğrusu bu sanırım benim panikten aklım durdu. Teşekkür ederim.Bence en sağlıklısı hastaneye gitmelisiniz.. onu fark ettiğiniz gibi direk gitseydiniz keşke.. bana göre erken değil geç bile kaldınız yarın ilk işiniz acile bile olsa gidin.. kötü birşey ise geç kalınmasın...
Canım belirtilerin neydi yerleşme kanaması yaşadın mı yardımcı olur musun bana d aCikmis sonucum. 452 cikmis deger. Insallah yolunda gider hersey bu kez
19 haziranBatları alalım benim;11 mayıs
Canim ben iki gebeligimde de yerlesme kanamasi yasamadim. Belirtiler de birazcik gogus uclarim acimaya baslamisti, biraz da regl sancisi gibi sanci vardi kasiklarimda. Ama bu belirtiler cok net adet belirtileri ile ayni, cok kolay karistirilabilir. Belirtileri gozlemlemek beni daha cok hayal kirikligina ugratiyordu cunku adette de hamilelikte de ayni belirtiler. Hemen umitleniyordum goguslerim acimaya baslayinca, ama bikac gun sonra regl oluyordum. Zaten 4 gozle bekledigim icin ben belirtiler olmadan test yapmaya baslamistim. 25. gunde epey silik bir cizgi gordum. yani belirtileri takip etmeme gerek kalmadi hergun test yaptigim icin ben :) Insallah tez zamanda gelir senin bebisin de.Canım belirtilerin neydi yerleşme kanaması yaşadın mı yardımcı olur musun bana d a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?