- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.740
- 163
- 31
- Konu Sahibi superisi1987
-
ayy bnm de su an gogus uclarim acio nerdyse bi haftdr . Bata da 4 gun kaldi insllh ben de hamisimdirCanim ben iki gebeligimde de yerlesme kanamasi yasamadim. Belirtiler de birazcik gogus uclarim acimaya baslamisti, biraz da regl sancisi gibi sanci vardi kasiklarimda. Ama bu belirtiler cok net adet belirtileri ile ayni, cok kolay karistirilabilir. Belirtileri gozlemlemek beni daha cok hayal kirikligina ugratiyordu cunku adette de hamilelikte de ayni belirtiler. Hemen umitleniyordum goguslerim acimaya baslayinca, ama bikac gun sonra regl oluyordum. Zaten 4 gozle bekledigim icin ben belirtiler olmadan test yapmaya baslamistim. 25. gunde epey silik bir cizgi gordum. yani belirtileri takip etmeme gerek kalmadi hergun test yaptigim icin ben :) Insallah tez zamanda gelir senin bebisin de.
İnşallah ablaCanim ben iki gebeligimde de yerlesme kanamasi yasamadim. Belirtiler de birazcik gogus uclarim acimaya baslamisti, biraz da regl sancisi gibi sanci vardi kasiklarimda. Ama bu belirtiler cok net adet belirtileri ile ayni, cok kolay karistirilabilir. Belirtileri gozlemlemek beni daha cok hayal kirikligina ugratiyordu cunku adette de hamilelikte de ayni belirtiler. Hemen umitleniyordum goguslerim acimaya baslayinca, ama bikac gun sonra regl oluyordum. Zaten 4 gozle bekledigim icin ben belirtiler olmadan test yapmaya baslamistim. 25. gunde epey silik bir cizgi gordum. yani belirtileri takip etmeme gerek kalmadi hergun test yaptigim icin ben :) Insallah tez zamanda gelir senin bebisin de.
insallah canimayy bnm de su an gogus uclarim acio nerdyse bi haftdr . Bata da 4 gun kaldi insllh ben de hamisimdir c
Hadi insallah hamilesindir canim sen deİnşallah ablaBen yumurtlamanın 9.günü kahverengi lekelenme yaşadım yani adete 6 gün kala Şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim ondan beri adetim hep düzensiz hiç önce olmaz hep on gün geç olur ama bu zaman zarfında hiç bir gün bile erken kanama lekelenme adet olmadım göğüs damarların belirgin kasıklarımda batma var bir haftadır temiz ne leke var ne adetim geldi sadece beyaz akıntım var bazen hafif sarımsı oluyor
İnşallah pazartesi belli olurHadi insallah hamilesindir canim sen de
Bence var gibi canım 1 gün sonra tekrarla inşallah koyulaşırKizlar sizce var mi bisey yoksa ben hayali mi görüyorum
Inşallah canim ya henuz 1 gün gecikme oldu beklycm biraz daha. 1 senedir beklyorm olursa havalara uçarım sanırımBence var gibi canım 1 gün sonra tekrarla inşallah koyulaşır
Benimde 4. Günüm gecikmede canım ama çook silik çıkıyor emin olamıyorum yarın tekrar yapıcam bakalımInşallah canim ya henuz 1 gün gecikme oldu beklycm biraz daha. 1 senedir beklyorm olursa havalara uçarım sanırım
Ayy inşallah vardır. Mutlu haberini beklyrmBenimde 4. Günüm gecikmede canım ama çook silik çıkıyor emin olamıyorum yarın tekrar yapıcam bakalım
İnşallah canım bende bekliyorum haberleşelimmAyy inşallah vardır. Mutlu haberini beklyrm
Tamam canmİnşallah canım bende bekliyorum haberleşelimm☺
Bence hamilesinKizlar sizce var mi bisey yoksa ben hayali mi görüyorum
Insallah canm ya beklyrm hâlâ test yapmadm hayal kırıklığı yasamak istemyormBence hamilesin
Canım ben adt oldum gerçi korunuyorduk ama ilk defa 6 gün gecikmişti yarın dr gidicem hormon testi içinAyy inşallah vardır. Mutlu haberini beklyrm
Cnm o zmn 37 yi tammla. Belki gec dollnmedirMerhaba benimde bat 3 gun gecikti ama duzensiz bir adet dongum var 30 ile 37 arasi degisiyor 33 varsayarak gecikme hesapliyorum. Duzensiz regl olan hanimlar idrar testi ne zaman yapmali?? Ben 2 gun gecikme de yaptim yani dun negatif. Tekrardan ne zaman yapmaliyim?
Kizimda da kese zor gozukmustu bunun sebebi gec donlenme mi oluyor acaba? O zaman gebelik beklemedegim icin neyi ne zaman yaptim tam hatirlamiyorum hic.Cnm o zmn 37 yi tammla. Belki gec dollnmedir
Evt gec dollnme oluo. Kese genlde 5. Ya da 6. Hafta gorunuomusKizimda da kese zor gozukmustu bunun sebebi gec donlenme mi oluyor acaba? O zaman gebelik beklemedegim icin neyi ne zaman yaptim tam hatirlamiyorum hic.
tesekkur ederim canm bakalim suanda da planli bi gebelik surecim yok ama adet belirtilerim ortadan kalkinca acaba mi dedim 37ye kadar beklemekte fayda varEvt gec dollnme oluo. Kese genlde 5. Ya da 6. Hafta gorunuomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?