Bu ay gebelik bekleyen hatunlar gelin birlikte bekleyelim😎 batları alayımmm

Aaa olabilir demek istiyorum genelde o tarz akintilar lekrlenme yerleşme kanaması derler ay insallh test yspanca bizede haber ver insallh bebiss vardirr
Ins cnm ya vallaha tum gun geldi bu sekikde akinti tamda kanli degil hafifcik renki pembeye kahverengiye dönük yarin sabah yapsim olur mu ki yarin ayin 10 u ben 19 de olmaliyim yani 1 hafta sonra bilemedim

Yanilmiyorsam senle ben ayniydik 11 mayis dimi seninde.Benimde belimdeki agri artti,hamilelikle regl belirtileri cok benziyormus insallh guzel haberler aliriz

Aynen canim 11 mayis kasik agrim belim agriyor ama henuz kirmizi gormedim insallah da görmem ya acayip kiramplar girio ama bakalmm nolcekk

Ay kizlar gercekten saatler gecmiyor artik hepimizin ayni zamanda hem cok heycanli hem stresli bu hafta hic gecmedi bana
Bende de adet belirtileri var.Her zamanki meshurr yuz sivilcem cikti goguslerim agiriyor,bel ve kasi agrisi mevcut ama cikmadik candan umit kesilmez
Yarın büyük gun

Bat 26 benim de pek umudum yok mayıstan ama hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…