- Konu Sahibi superisi1987
-
Yanilmiyorsam senle ben ayniydik 11 mayis dimi seninde.Benimde belimdeki agri artti,hamilelikle regl belirtileri cok benziyormus insallh guzel haberler alirizYaa benim şuan kasiklarimda ağrı var kesin gene olmadi sanırım
Guzel haberlerini bekliyoruz cnmbenim bat 10 Mayıs yani yarın. Çatliycimm meraktan
gebeliktede kasik agrisi olur kiYaa benim şuan kasiklarimda ağrı var kesin gene olmadi sanırım
ayyy cok su iciyom valla napacaksamCanim cok idrara cikiomusun yada cok su iciomusun sen bir kan tahlili yaptir derimm
cok guzel kesinlikle yap kitap var canim aidin salih ona gore oku yapVallahi vucuttan tum kotu toksinler atiliomus dimi bende yapmak istiorum aslinda kiloda veririm belki
ayyy cok heycanli kis bende heycanlandimbenim bat 10 Mayıs yani yarın. Çatliycimm meraktan
Ins cnm ya vallaha tum gun geldi bu sekikde akinti tamda kanli degil hafifcik renki pembeye kahverengiye dönük yarin sabah yapsim olur mu ki yarin ayin 10 u ben 19 de olmaliyim yani 1 hafta sonra bilemedimAaa olabilir demek istiyorum genelde o tarz akintilar lekrlenme yerleşme kanaması derler ay insallh test yspanca bizede haber ver insallh bebiss vardirr
Insallah bebisin senledir cnmIns cnm ya vallaha tum gun geldi bu sekikde akinti tamda kanli degil hafifcik renki pembeye kahverengiye dönük yarin sabah yapsim olur mu ki yarin ayin 10 u ben 19 de olmaliyim yani 1 hafta sonra bilemedim☺
Canim bekle cok erken ama yaIns cnm ya vallaha tum gun geldi bu sekikde akinti tamda kanli degil hafifcik renki pembeye kahverengiye dönük yarin sabah yapsim olur mu ki yarin ayin 10 u ben 19 de olmaliyim yani 1 hafta sonra bilemedim☺
gebeliktede kasik agrisi olur ki
Yanilmiyorsam senle ben ayniydik 11 mayis dimi seninde.Benimde belimdeki agri artti,hamilelikle regl belirtileri cok benziyormus insallh guzel haberler aliriz
Ya aynı adet ağrıları gibi oluyomuş umudunu kaybetmesene
Aynen bende oldum olcam zamanım geldi ama hiç belirtim yokYa seninde yarin dimi peş pese bizim evet belirtiler birbirine benziyor ama korkmaya başladim yaa ama hala pozitif dusunmeye calisiýorum napyimm
ayy keske bende sizin gibi umut dolu olsam yok anam beni yaklasti hissediyorum hissediyoruuuuummmAynen bende oldum olcam zamanım geldi ama hiç belirtim yokinşallah hamileyizdir canım yaa☺
ayy keske bende sizin gibi umut dolu olsam yok anam beni yaklasti hissediyorum hissediyoruuuuummm
Aynen bende oldum olcam zamanım geldi ama hiç belirtim yokinşallah hamileyizdir canım yaa☺
agzida ba damiyo bakalimHeh çıkardı hatun kırmızı kartı yapmayinn hanimmlarrr çıkmadık candan ümit kesilmez bak bana ne kadar eneejigimm hahehah
Senin bugun degilmi test yapacakmisin bizleride haberdar et yaparsan senin yerine de heycanlaniyorum insallh bebislerimiz bizlerledirAynen bende oldum olcam zamanım geldi ama hiç belirtim yokinşallah hamileyizdir canım yaa☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?