- Konu Sahibi superisi1987
-
Cnm bende istanbuldayim arnavutköyde cekildimNerde cektirdinki canim hangi sehirdesin ven istanbuldayım
Allah allah okadar uyguna neresi cektiriyor adress alayimmCnm bende istanbuldayim arnavutköyde cekildim
Bende olmadimmm cok şükürAhahhaha süperizben hala adt olmadım bakalım nasip. Sanırım 4 saat idrar tutup eve gidince yapacam testi dayanamıyom
Ay süpeerBende olmadimmm cok şükür
Ben dayanamayip biraz önce test yaptim.Malesef negatif aksama en gec yarin sabaha kirmizilari gorurum artıkinsallh siz mutlu haberler verirsiniz.Dualarim sizlerle
Aynen arada agri saplaniyor hatta yarim sat hizli hizli yurudum erkenden gelsjn gelicekse diye tık yok bekleyelm hayilrisi olsun ama ne yalan soylıyım hamile gibi hissediyorum busefer büük hissediorim acun abiAy süpeerhamişizdir inşallahh
Hadi insallah kuzum guzel haberlerini bekliyorum.Aynen arada agri saplaniyor hatta yarim sat hizli hizli yurudum erkenden gelsjn gelicekse diye tık yok bekleyelm hayilrisi olsun ama ne yalan soylıyım hamile gibi hissediyorum busefer büük hissediorim acun abi
Hayirlisi cnm ama ben hic hamile gibi hissetmiyorum kendimi.Hani diyorlarya hamile olan hissedermis diye o his nedense bana ugramiyorYaa oylemi canim kismet ama kirmizilari gormeden herseyin olabilecegini biliorum dur bakalm olacakmısınn bekleyelm
Aynen arada agri saplaniyor hatta yarim sat hizli hizli yurudum erkenden gelsjn gelicekse diye tık yok bekleyelm hayilrisi olsun ama ne yalan soylıyım hamile gibi hissediyorum busefer büük hissediorim acun abi
Hadi insallah
Yaa aynen adet ağrısı gibi ama sürekli değil ara ara giriyor benimde öyle bakalım nasip yaAynen arada agri saplaniyor hatta yarim sat hizli hizli yurudum erkenden gelsjn gelicekse diye tık yok bekleyelm hayilrisi olsun ama ne yalan soylıyım hamile gibi hissediyorum busefer büük hissediorim acun abi
Hadi insallah kuzum guzel haberlerini bekliyorum.Ben bu havlu attim
Ay evett ya hayirlisi bakalmmYaa aynen adet ağrısı gibi ama sürekli değil ara ara giriyor benimde öyle bakalım nasip ya
Nereye havlu attin kiz haheha anlamadimHadi insallah kuzum guzel haberlerini bekliyorum.Ben bu havlu attim
Heyacansizz hatunnn ben deli gibi hesyavliyimBen neden sizin kadar heycanli degilim
Hahah çok guldum kızicine kacmiss dedinyaaCanım o zaman senin heyecanın içine kaçmış olabilireminim oralarda biyerdedir Senin bat ne zaman dı
Benimm ikincii olacak canimm insallahh olursa oğlusummm var 5 yaşındaYoksa senin ikinci bebişmi olacak
Pardon 6 yaşındaBenimm ikincii olacak canimm insallahh olursa oğlusummm var 5 yaşında
kis hemen git cok merak ettim kendime tik sizi cok merak ediyom ayyyy inşallah bebisleriniz olurAyy heyecan yaptimmm bakalm yarin da olmazsam tesstee kosucamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?