- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 33
- Konu Sahibi superisi1987
-
Valla napiyim umut dünyası. Hamile olmazsamda üzülmem çünkü ben bu heyecanı çok seviyorumayy keske bende sizin gibi umut dolu olsam yok anam beni yaklasti hissediyorum hissediyoruuuuummm
Nayırrr nasla OlmayacağızzzzInşallah vallahi yaa olamazzeinnn olmamalisinn
Evet ama yapmadımm heyecan doruktaSenin bugun degilmi test yapacakmisin bizleride haberdar et yaparsan senin yerine de heycanlaniyorum insallh bebislerimiz bizlerledir
Cnm korkulacak bisey yok yazilanlara bakma sen bnm cnm cok tatlidir normalde ama ole abarttiklari gibi bisey yok cok kisa bi işlem zaten o kadar pahalida degil ben 465 cektirdim 280 falan cekenleri duydum sonraYa benimde rahim filmi cektirmem gerek ama korkuyorum ve istanbuldayim devlettde çektir diolar ama kafam karisik ozlerdedw 800 900 tl sen istanbuldamisn canim nerde cektirdin
Evet cnm sebepsiz cok şükür bitanede olsa evladın var cnm Rabbim yine nasip eder insallahAyni benim gibi nedensiz infertilite dedi doktor.Tedavi edilecek bi durum yok dedi.Biz boyle durumlarda tup bebek oneriyoruz dedi.Ama cocugumuz oldugu icin devlet karsilamiyormus baya masrafli bizi aştı
Insallah cnm rabbim isteyen herkese nasip etsinEvet cnm sebepsiz cok şükür bitanede olsa evladın var cnm Rabbim yine nasip eder insallah
Nerde cektirdinki canim hangi sehirdesin ven istanbuldayımCnm korkulacak bisey yok yazilanlara bakma sen bnm cnm cok tatlidir normalde ama ole abarttiklari gibi bisey yok cok kisa bi işlem zaten o kadar pahalida degil ben 465 cektirdim 280 falan cekenleri duydum sonra
Valla napiyim umut dünyası. Hamile olmazsamda üzülmem çünkü ben bu heyecanı çok seviyorumPsikopatmıyım neyim
Ahahhaha süperizOzaman bende pskopatim beybi yanliz deilsin haha
Ben dayanamayip biraz önce test yaptim.Malesef negatif aksama en gec yarin sabaha kirmizilari gorurum artıkAhahhaha süperizben hala adt olmadım bakalım nasip. Sanırım 4 saat idrar tutup eve gidince yapacam testi dayanamıyom
Teşekkür ederim bende sana edicem inşallah ama Canım belli olmaz ki daha adetin bile gecikmedi hem geç döllenme diye bişey var üzme kendini zaten olacağı varsa oluyorBen dayanamayip biraz önce test yaptim.Malesef negatif aksama en gec yarin sabaha kirmizilari gorurum artıkinsallh siz mutlu haberler verirsiniz.Dualarim sizlerle
Her ay ayni husrani yaşayinca umudum da kalmadi.Burda soyledim mi bilmiyorum ama haziranda da olmazsa 6 ay doktor bebek yok dedi.Esim atom alacak temmuzda radyasyonlu bi ilac yaşim 36 .Hepsini dusununce moral yerlerde bendeTeşekkür ederim bende sana edicem inşallah ama Canım belli olmaz ki daha adetin bile gecikmedi hem geç döllenme diye bişey var üzme kendini zaten olacağı varsa oluyor
Anladım canım inşallah iyileşir eşinde eğer bu ayda hamile kalmazsan su gibi geçsin 6 ayda hemen yavruna kavuş inşallah. her şey bizler için işte Rabbim ne zaman nasip ederse. Olmadı direk aşılama yaparsınız yani neden olmasın olmadı tüp bebek. Bizim bi yakınımız hiç bi sorunları olmadığı halde hamile kalamadı 12 yıl ama sonra tüp bebekle hamile kaldı şimdi bebeği 2 aylık çok şeker bişey. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahHer ay ayni husrani yaşayinca umudum da kalmadi.Burda soyledim mi bilmiyorum ama haziranda da olmazsa 6 ay doktor bebek yok dedi.Esim atom alacak temmuzda radyasyonlu bi ilac yaşim 36 .Hepsini dusununce moral yerlerde bende
Yoksa senin ikinci bebişmi olacakBen neden sizin kadar heycanli degilim
Canım o zaman senin heyecanın içine kaçmış olabilirYok anam nerde keske
Cok tesekkurler cnm iyi dileklerin icin.InsallahAnladım canım inşallah iyileşir eşinde eğer bu ayda hamile kalmazsan su gibi geçsin 6 ayda hemen yavruna kavuş inşallah. her şey bizler için işte Rabbim ne zaman nasip ederse. Olmadı direk aşılama yaparsınız yani neden olmasın olmadı tüp bebek. Bizim bi yakınımız hiç bi sorunları olmadığı halde hamile kalamadı 12 yıl ama sonra tüp bebekle hamile kaldı şimdi bebeği 2 aylık çok şeker bişey. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?