Bu ay gebelik bekleyen hatunlar gelin birlikte bekleyelim😎 batları alayımmm

Ya benimde rahim filmi cektirmem gerek ama korkuyorum ve istanbuldayim devlettde çektir diolar ama kafam karisik ozlerdedw 800 900 tl sen istanbuldamisn canim nerde cektirdin
Cnm korkulacak bisey yok yazilanlara bakma sen bnm cnm cok tatlidir normalde ama ole abarttiklari gibi bisey yok cok kisa bi işlem zaten o kadar pahalida degil ben 465 cektirdim 280 falan cekenleri duydum sonra

Ayni benim gibi nedensiz infertilite dedi doktor.Tedavi edilecek bi durum yok dedi.Biz boyle durumlarda tup bebek oneriyoruz dedi.Ama cocugumuz oldugu icin devlet karsilamiyormus baya masrafli bizi aştı
Evet cnm sebepsiz cok şükür bitanede olsa evladın var cnm Rabbim yine nasip eder insallah

Cnm korkulacak bisey yok yazilanlara bakma sen bnm cnm cok tatlidir normalde ama ole abarttiklari gibi bisey yok cok kisa bi işlem zaten o kadar pahalida degil ben 465 cektirdim 280 falan cekenleri duydum sonra
Nerde cektirdinki canim hangi sehirdesin ven istanbuldayım

Ya kızlar benim ağrılar hafifden devam ama bisey yok alt karnimda doluluk hissediyorum birazz....ama bugun niyetli deildim eşimde fırsatçı gibi yanaştı ay hamileysem bisey olmaz dimi icime şüphe düştü benim regl tarihim zaten bu gun yada yarin olmam lazimdi ay çok heyecan yaptim

Ben dayanamayip biraz önce test yaptim.Malesef negatif aksama en gec yarin sabaha kirmizilari gorurum artıkinsallh siz mutlu haberler verirsiniz.Dualarim sizlerle
Teşekkür ederim bende sana edicem inşallah ama Canım belli olmaz ki daha adetin bile gecikmedi hem geç döllenme diye bişey var üzme kendini zaten olacağı varsa oluyor

Teşekkür ederim bende sana edicem inşallah ama Canım belli olmaz ki daha adetin bile gecikmedi hem geç döllenme diye bişey var üzme kendini zaten olacağı varsa oluyor
Her ay ayni husrani yaşayinca umudum da kalmadi.Burda soyledim mi bilmiyorum ama haziranda da olmazsa 6 ay doktor bebek yok dedi.Esim atom alacak temmuzda radyasyonlu bi ilac yaşim 36 .Hepsini dusununce moral yerlerde bende

Her ay ayni husrani yaşayinca umudum da kalmadi.Burda soyledim mi bilmiyorum ama haziranda da olmazsa 6 ay doktor bebek yok dedi.Esim atom alacak temmuzda radyasyonlu bi ilac yaşim 36 .Hepsini dusununce moral yerlerde bende
Anladım canım inşallah iyileşir eşinde eğer bu ayda hamile kalmazsan su gibi geçsin 6 ayda hemen yavruna kavuş inşallah. her şey bizler için işte Rabbim ne zaman nasip ederse. Olmadı direk aşılama yaparsınız yani neden olmasın olmadı tüp bebek. Bizim bi yakınımız hiç bi sorunları olmadığı halde hamile kalamadı 12 yıl ama sonra tüp bebekle hamile kaldı şimdi bebeği 2 aylık çok şeker bişey. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Cok tesekkurler cnm iyi dileklerin icin.Insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…