Bende normaldi akinti canım hiç fazla değildi sen yaptığınasılsın soğanın fotosunu atarmisiin kuzum ya ben mi yanlış yaptım acabaCanim bende akinti yapti temizliyo sanki
İmkani yok canim ne belirti var ne bisey gecen ayda 15 gun gecikti bi umut dedim ama maalesef o yuzden umudum yok kuzumCanjm hamile olabilir misin
Anladim canim hakkimizda hayirlisi olsun ama umidini kaybetme Allahtan umit kesilmezİmkani yok canim ne belirti var ne bisey gecen ayda 15 gun gecikti bi umut dedim ama maalesef o yuzden umudum yok kuzum
Aynen oyle canimAnladim canim hakkimizda hayirlisi olsun ama umidini kaybetme Allahtan umit kesilmez
Saracoglu'nun bitkisel kürlerini aldığım yerde sagan kuru icin bir sorun olmaz ama hamile olduğunuzu fark ederseniz hemen bırakın demişti.bu ay sogan suyuna bende basvurcam adetin 3gunundeyim 2 gun sonra baslayacagim sogan suyu icmeye basladigimiz ay gebelik olurmu olumsuz etkilermi acaba
insallah faydasini goruruz 10 aylik evliyim son2aydir cok istiyoruz doktor sorun yok ama cikolata kistin var dedi bu 2ayda olmaz ise asilamaSaracoglu'nun bitkisel kürlerini aldığım yerde sagan kuru icin bir sorun olmaz ama hamile olduğunuzu fark ederseniz hemen bırakın demişti.
dogal yollardan olsun istiyorum aranizda kisti olup hamile kalan olmudu arkadaslar
Kizlar simdi tam olarak sogan kurune ne zaman basliycaz afetliniken mi lutfen yardimmmm
bende senin gibi dusunuyorum ama adeti uzatirmi ki acaba ondanda emin degilimNetten saraçoğlunun sitesine bak yazıyo da ben adetin 2. Günü başladım çünkü bebek düşündüğüm için adet bitiminde hem bebek deneyip hemde kürü içmek mantıklı gelmedi bana çünkü bebek tutsada düşer diye
bende senin gibi dusunuyorum ama adeti uzatirmi ki acaba ondanda emin degilim
Slm kizlar 2 kere klomen ve catlatma ignesinden sonra sonuc husran cuma hsg cekilcek ve sogan kurune basladim sans dileyin banada :)
ya ne guzel insallah hamilesindir ozaman yarin bende basliyorum sogan suyuna adetim bugun yarin bitmek uzere insaallah bu ay Allah herkesin bebislerine can verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?