Bu ay hüsrana uğrayıp soğan kuru yapacaklar buyrun

bu ay sogan suyuna bende basvurcam adetin 3gunundeyim 2 gun sonra baslayacagim sogan suyu icmeye basladigimiz ay gebelik olurmu olumsuz etkilermi acaba

bu ay sogan suyuna bende basvurcam adetin 3gunundeyim 2 gun sonra baslayacagim sogan suyu icmeye basladigimiz ay gebelik olurmu olumsuz etkilermi acaba
Saracoglu'nun bitkisel kürlerini aldığım yerde sagan kuru icin bir sorun olmaz ama hamile olduğunuzu fark ederseniz hemen bırakın demişti.

Saracoglu'nun bitkisel kürlerini aldığım yerde sagan kuru icin bir sorun olmaz ama hamile olduğunuzu fark ederseniz hemen bırakın demişti.
insallah faydasini goruruz 10 aylik evliyim son2aydir cok istiyoruz doktor sorun yok ama cikolata kistin var dedi bu 2ayda olmaz ise asilama

dogal yollardan olsun istiyorum aranizda kisti olup hamile kalan olmudu arkadaslar

Kizlar simdi tam olarak sogan kurune ne zaman basliycaz afetliniken mi lutfen yardimmmm

Kizlar simdi tam olarak sogan kurune ne zaman basliycaz afetliniken mi lutfen yardimmmm

Netten saraçoğlunun sitesine bak yazıyo da ben adetin 2. Günü başladım çünkü bebek düşündüğüm için adet bitiminde hem bebek deneyip hemde kürü içmek mantıklı gelmedi bana çünkü bebek tutsada düşer diye

bende senin gibi dusunuyorum ama adeti uzatirmi ki acaba ondanda emin degilim

bende senin gibi dusunuyorum ama adeti uzatirmi ki acaba ondanda emin degilim

Benim uzatmadı yani zararını görmedim sakıncası yok yazıyor ama sen yinede kendin bak oku tabiki Benim 1 haftada kistim geçti şuan da 3 gün günüm geçiyo ilk kez bakarsın tutmuştur :):):)

Slm kizlar 2 kere klomen ve catlatma ignesinden sonra sonuc husran cuma hsg cekilcek ve sogan kurune basladim sans dileyin banada :)

Insallah herkez hayirli haberler verir ben bu calismiycam iliski icin dinlencem kafamdan aticam biraz haziranda yeniden basliycam kismet canlar

Slm kizlar 2 kere klomen ve catlatma ignesinden sonra sonuc husran cuma hsg cekilcek ve sogan kurune basladim sans dileyin banada :)

Inş canm hakkında hayırlısı olur ben 5 ayı geçiyo deniyordum erken menepoz dahill herşey denildi öle üzülüyordum ki bu ay hiç beklemiyodum zaten hasta olacam diodum ama soğan kürü süt maydanoz buharı herşeyi denedim we şimdi test yaptım oda arkadaşımın zoruyla ve pozitif çıktı tabi bende şok inş isteyen herkese nasip etsin allahım soğan kürüne çok inanıyorum bn yani yapın mutlaka

ya ne guzel insallah hamilesindir ozaman yarin bende basliyorum sogan suyuna adetim bugun yarin bitmek uzere insaallah bu ay Allah herkesin bebislerine can verir

ya ne guzel insallah hamilesindir ozaman yarin bende basliyorum sogan suyuna adetim bugun yarin bitmek uzere insaallah bu ay Allah herkesin bebislerine can verir

Ben adetliyken başladım bide yarım kilo sütün içine maydanoz koyup kaynattım sonra buharına oturdum 3 gece onu da dene zaten benim ya soğandan oldu ya ondan aminn canm inş yap bak olur inş hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…