Soğanın kabuklarını soyup 4yere bölüp kaynayan suya atıp 5dk bekliyorsun canım ılıyınca içiyorsunKızlar soğanın kabuklarını soyup mi yapıyoruz yoksa birlikte mi yapiyoruZ
Canım ben soğanı normalde yiyorum ama suyunu içemedim içim dışına çıktıSoğan suyunu hiç denedin mi öle bende Soğanı sewmem ama bikerede dikiyorum kafama okadar kötü diil bide sütü kaynattım yarım kilo sütü içinede maydanoz attım bir kovaya koyup buharına oturdum böle hamile kalanı da çok duydum bakalım incir de yapcam snra
Ben soyup atıuordum canım faydasında gördüm çok şükrCanı öyle yapıyorum bnde saracoglu kabuklarıyla birlikte yazmış kafam karıştı
Doğru yoldayım o zaman canım :)inşallah bna da faydası olurBen soyup atıuordum canım faydasında gördüm çok şükr
Ben soymadan yaptım güzelce yıkayıpKızlar soğanın kabuklarını soyup mi yapıyoruz yoksa birlikte mi yapiyoruZ
Kabuklu yapıyosun canm zaten saraçoğluda öle dioKızlar soğanın kabuklarını soyup mi yapıyoruz yoksa birlikte mi yapiyoruZ
Herkes farklı diyo canım hangisini yapcaz ben 5 gündür kabuksuz yaptimBen soymadan yaptım güzelce yıkayıp
Bende ole duymuştum burdan biri kabuksuz olcak diyince 5 gündür öyle yaptım şimdi kabuklu mu yapayım kafam karıştıKabuklu yapıyosun canm zaten saraçoğluda öle dio
İnşAllah canım güzel haberlerini bekliyorumDoğru yoldayım o zaman canım :)inşallah bna da faydası olur
Bende ole duymuştum burdan biri kabuksuz olcak diyince 5 gündür öyle yaptım şimdi kabuklu mu yapayım kafam karıştı
Canim bende kabuksuz yapiyorum bana da oyle dedilerBende ole duymuştum burdan biri kabuksuz olcak diyince 5 gündür öyle yaptım şimdi kabuklu mu yapayım kafam karıştı
İnşallah canımİnşAllah canım güzel haberlerini bekliyorum
Kabuklu diyo sordum ben kabuksuz yapıyorum sastim valla nasıl yapacağımıCanim bende kabuksuz yapiyorum bana da oyle dediler
Kimleri de kabuksuz dyo canım bnde anlamadım bu işiDaha yapmışsın canm zaten ama bence dewamını kabuklu yap
3 yıl önce pco denilmişti bana saraçoğlunun youtube da da var açıkça tarif ediyor oradan izleyip yaptım arkadaşlar kesinlikle kabuksuz olacak kabuk rengi de şu klasik yemeklik sarı-turuncu gibi olan soğan olacak 4 bölüp kaynamaya başladıktan sonra atın 5 dk kaynatın klorsuz suda diyor ılık için ne çok sıcak ne buz gibi..çok rahat içtim midem hassastır hiç bir sıkıntı yapmadı dr 2 ay sonra polikistik filan yok dedi gitmişlerdi mr da bile :) bu ay eğer hamile kalamadıysam prolaktinim yüksek o yüzden yapayım bende diye düşünüyorum adete 6-7 günüm var inş hamileyimdir gerek kalmaz ama ihtimal çok düşük şu anda maalesefKimleri de kabuksuz dyo canım bnde anlamadım bu işi
İnşallah hamilesin dir canım bu mübarek günde dualarım seninle hepimizle inşallah hepimize nasip eder bnde kabuksuz yapıyorum inşallah olur bu ay 3 senelik evliyim 1 senedir istiyoruz ama olmuyo3 yıl önce pco denilmişti bana saraçoğlunun youtube da da var açıkça tarif ediyor oradan izleyip yaptım arkadaşlar kesinlikle kabuksuz olacak kabuk rengi de şu klasik yemeklik sarı-turuncu gibi olan soğan olacak 4 bölüp kaynamaya başladıktan sonra atın 5 dk kaynatın klorsuz suda diyor ılık için ne çok sıcak ne buz gibi..çok rahat içtim midem hassastır hiç bir sıkıntı yapmadı dr 2 ay sonra polikistik filan yok dedi gitmişlerdi mr da bile :) bu ay eğer hamile kalamadıysam prolaktinim yüksek o yüzden yapayım bende diye düşünüyorum adete 6-7 günüm var inş hamileyimdir gerek kalmaz ama ihtimal çok düşük şu anda maalesef
Amiin hepimizin dualari bu gece hurmetine kabul olsun insİnşallah hamilesin dir canım bu mübarek günde dualarım seninle hepimizle inşallah hepimize nasip eder bnde kabuksuz yapıyorum inşallah olur bu ay 3 senelik evliyim 1 senedir istiyoruz ama olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?