beni arayan uedaş yetkilisi diyorki tabi yasal haklarınızı arayabilirsiniz ama zor alırsınız çok beklersiniz dedim 10 senede beklesem bunu sizden alıcam..trt ye ben niye bağış yapıyorum dedim bağışçımıyım dedim o konu hakkında bi bilgim yok üst düzey yöneticleri belirliyomuş
Etkisi var.Biz buzdolabını değiştirdik 30 tl farketti.bizde elektrik her ay en az 120 geliyor
çamaşır mak ve buzdolabımız eski, sanırım ondan
arkadaşım diğer yorumlara ve konun en başına bakarsan anlarsın !İki kişiyiz akşamları evdeyiz. Sadece akşamları açıyoruz gazı.
Elektrik 50tl
Doğalgaz 67tl
Su 31tl
Hadi doğalgazı bir nebze anlarım da elektriği ne için kullandınız onu anlamadım.
arkadaşım diğer yorumlara ve konun en başına bakarsan anlarsın !
fatura detayını yükledim
maaşlarla giderler uc uca,Etkisi var.Biz buzdolabını değiştirdik 30 tl farketti.
SAĞOL canım darısı sana olsun :)))Şu ünlemle falan baya itici oldun. Seni ciddiye alıp yorum yazanda kabahat. Güle güle göm maaşını.
geçen ay hava soğuktu ben zaten 110 tl felanm bekliyordum ama 200 tl ne ya soyulmaya devam itiraz edicez bakalımIsrarla söylüyorum, tamam kullanım dışında birsürü ıtır zıvır ödüyoruz elektriğe ama sizin kullanım bedeliniz fazla.
Ya saatte bir şey vardır veya problemli bir alet falan vardır, sorunu da tespit edin bir taraftan.
maalesef güzel ülkemiz ne hale geldi inan bi dakka yaşamak istemiyorum bu ülkede artıkKira 650
elektrik 225
su 40
int ve tlf kont 100
Ev sahibim de tutturdu kirayı 750 yapıcam diye bu arada...
Sigaralarımızı hesaplamadım daha
2 kişiyiz bu arada.
İşte benim güzel ülkem..
ay napcamızı şaşırdık açıp kapayınca daha çok geliyor diyorlar..Bu ne ya..? Bizde iki kişiyiz 110 lira geldi doğalgaz.. Elektrik 46 lira.. Naptınız o kadar, sürekli açık bırakmayın kombiyi.... O yanlıs bi yöntem
Umarım itirazlarınız dikkate alınır.. Sürekli deniyorum ben bu yöntemi ve doğalgaz 150 liradan fazla gelmedi. Kar yağdığı dönem evim aşırı soğuk oldu buna rağmen kombiyi gündüz çalıştırdım geceleri kapattım. Tavsiye ederim gerçekten işe yarıyor..ay napcamızı şaşırdık açıp kapayınca daha çok geliyor diyorlar..
geçen ay soğuktu ufoda yandı arada zaten kombi en düşükte
zatne fatura detayını inceleyince gerçekleri gördüm
40 günlükmüş +dağıtım bedeli trt ye bağış yapıyorz çok ihtiyacı varya kdv si güvence bedeli bilmem nesi elektriğimiz kesilmediği halde kesme bağlama bedeli
hepsine teker teker itiraz dilekçesi doldurduk bakalım neler olucak..
inan evde kışın hiç tshirt ile gezdiğimi bilmemBence insanlar gereksiz kullanıyor.. Evde çocuk olur anlarımda, evin illaki fırın gibi olmasına gerek yok ki.. Ilık olsun, üsenmeyin alın sırtınıza bi şal.. Bu kadar zor mu yani :s Evi hamam gibi ısıtıp yazlık tshirtle gezmeyin, adı üstünde kış mevsimi...
inş inşş yani beklicez bakalım görücez zaten bi gelişme olursa yazarım burayaUmarım itirazlarınız dikkate alınır.. Sürekli deniyorum ben bu yöntemi ve doğalgaz 150 liradan fazla gelmedi. Kar yağdığı dönem evim aşırı soğuk oldu buna rağmen kombiyi gündüz çalıştırdım geceleri kapattım. Tavsiye ederim gerçekten işe yarıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?