Yalnız şu var:Evde 2 kişide otursa aynı,4-5 kişide otursa aynı yanıyor.Petek kısarsa ozaman az geliriki kişi yaşıyorsanız 208TL elektrik neden bu kadar fazla? Doğal gaz desen yine fazla bence. Siz fazla kullanıyorsunuz sanki..
Farklı bisey cnm sütten aktarlarda oluyor en iyi kullanma şekli balla polenle karıştırılıp sabahları AC karnına tahta kaşıkla yenmesidir cnm
Bizim burada da normalde daha uçuk.Ama ev sahibim sağolsun.Daha önce 60m2 başka bir dairesindeydim.Çocuk olunca şansımıza bu kat boşaldı ve burası kısmet oldu.Aynı ev sahibimle 7. senemizdeyiz.Allah daha çok versin.Çok severim kendilerini.Eylülde bizde zam yapacağız 50 TL.800 TL olacak ama semte göre uygun yinede.
beni halkın dışında say canım..bende bu saflığı anlamıyorum ..zam geleceğinede sevinmedim biliyorudum zaten fazlasıyla çıkarcaklarını..neye kızıyorum biliormusunuz arkadaşlar.haklı olarak böyle kıt kanaaat 3 ün 5 in hesabınıa yapan halkım gidipde bu devlete oy veriyor ya çıldırıyorum.bizi bu hale getiren devleeeetttt...ama ısrarla başımızda tutuyoruz.asgari ücret 1300 ama doğaz %50 zamlı verme kardeşim zam istikra varmı hani nerde ben niye görmüyorum..
bizim gibi insanlar öyle yada böyle belli bir standartı yakalamışız ve iyi veya kötü o standartın biaz altında biraz üstünde hayatımızı sürdürürüz ama kırsal halkımız öyle değil ve ısrarlada oy veriyorlar.doğuda savaş var çocuklar ölüyor.yazık yaa Türkiyeme yazık.gerçekten Türkiyenin dnasına biraz İZMİR karıştırmak lazım.
Canım bunu bizde denedik amam daha çok geliyor.Ya Bazıları diyo ki kombiyi hiç açıp kapatmayn aynı seviye de dursun o zaman az gelir diye.ben o taktiği denedm çok geldi .acaba napsam evden çıkerken kapatsam mı
Ben de bursadayim kombiyi 35derecede surekli acik birakanlara bile 400 lira geldi bu ay ve evet senin dedigin gibi tum faturalar 40 gunlukmus oyle yaziiyorduo soğukta bile kombiyi çok açmadık
40 günlükmüş..annem demişti ama millete 300 felan gelmiş elektirk diye bize gelmez diyodum
bizde aynı şeyi denedik. çok geldi bizede evet.Ya Bazıları diyo ki kombiyi hiç açıp kapatmayn aynı seviye de dursun o zaman az gelir diye.ben o taktiği denedm çok geldi .acaba napsam evden çıkerken kapatsam mı
bu arada kıracıymıssınız ıkı kısı ıcın 130 mt kare ev cok buyuk, sız 2+1 bır eve gecsenız hem temızlıgı hem ısınması kolay hem kırası daha ucu zolur38 derecede zaten hiç kısmıyoruz artırmıyoruzda
zate kombinin en düşüğü 36 derece
ufo sürekli açık değil
ay valla ne bileyim napcamı şaşırdım
yok canım ya bıze 210 geldı normalde 35 te yanar, karlarda 50-55 yaktık ev 2+1...Ben de bursadayim kombiyi 35derecede surekli acik birakanlara bile 400 lira geldi bu ay ve evet senin dedigin gibi tum faturalar 40 gunlukmus oyle yaziiyordu
Allah yardımcımız olsun ben çalışmıyorum eşim çalışıyo ama o da kafayı sıyırmak üzere bide kredi ve kızın okul taksidi var allah hakkımızda hayırlısını versinbu ay en beteri bi hesap yaptım elimdeçok az para kalıcak..
ek iş araştırıyorum yoksa başka türlü zor..
babam geçen yıl vefat ettii yeni yeni kafayı toparlıyoruz..bu arada kıracıymıssınız ıkı kısı ıcın 130 mt kare ev cok buyuk, sız 2+1 bır eve gecsenız hem temızlıgı hem ısınması kolay hem kırası daha ucu zolur
basınız sag olsun, yenı ev ıstersenız ve ucuz gorukleye bakın derım..babam geçen yıl vefat ettii yeni yeni kafayı toparlıyoruz..
zaten bursa merkeze taşınmayı düşünüyoruz yaza doğru.. kiralayacağımız evde 2+1 olur
bakalım yaza kadar tek parça çıkarız inş..
Hadi doğal gazı geçtim de 208 tl elektrik, iki kişi o evde ne yapıyorsunuz ki o kadar?Annemle birlikte yaşıyoruz çokşükür babanın emekli maaşı kaldı bende çalışıyorum ama bu ay resmen battık..
doğalgaz 436 tl geldi az öncede elektrik faturası geldi 208 tl kira 430 yani güya emekliye zam asgari ücrete zam..nası geçinicez kafayı yicem ..sizin faturalarınız nasıl geldi merak ediyorum yada bu işin bi tasarrufu var mı bana yardımcı olabilirmisiniz?
Kesin Çözüm bulmuşunuzbu arada kıracıymıssınız ıkı kısı ıcın 130 mt kare ev cok buyuk, sız 2+1 bır eve gecsenız hem temızlıgı hem ısınması kolay hem kırası daha ucu zolur
görükle merkeze uzak..muhakkak araba olması lazım ve aile için pek uygun demiyorlar..basınız sag olsun, yenı ev ıstersenız ve ucuz gorukleye bakın derım..
bursa merkezde evler eskı....
kaynak,torna efendime söleyim sabaha kadar ışıkları açıyoruz :)))Hadi doğal gazı geçtim de 208 tl elektrik, iki kişi o evde ne yapıyorsunuz ki o kadar?
Sizin faturalari vaktinde okumuslar canim herhalde,bizim hepsi 40gunluktu unutulduk mu nooldu anlamadimyok canım ya bıze 210 geldı normalde 35 te yanar, karlarda 50-55 yaktık ev 2+1...
ama fatura aylık fatura 40 gunluk degıl ,gecen ay 80 gelmıstı mesela...
Yalnız şu var:Evde 2 kişide otursa aynı,4-5 kişide otursa aynı yanıyor.Petek kısarsa ozaman az gelir
yoo arabaya greek yok, merkeze de ıkı vesaıtle gıdebılıyorsunuz...görükle merkeze uzak..muhakkak araba olması lazım ve aile için pek uygun demiyorlar..
beşevler üçevler tarafı düşünüyoruz
yaaa para yok cebinde iş yok elinde evi yok ayagında çorabı yok halaaaaa aaaa alllah devletimize zeval mersin diyolarrrr..aklım yetmiyo benimmmm anlamıyorum öleceeee bakıyorumbeni halkın dışında say canım..bende bu saflığı anlamıyorum ..zam geleceğinede sevinmedim biliyorudum zaten fazlasıyla çıkarcaklarını..
herkes kör sağır dilsiz..
daha ne kadar kazık yeriz milletçe bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?