- 24 Nisan 2015
- 6.985
- 7.192
- 398
belkı bolgesel degısıyordur. okuma sıklıgı yanıSizin faturalari vaktinde okumuslar canim herhalde,bizim hepsi 40gunluktu unutulduk mu nooldu anlamadimbizde minik bebis var mecburen yuksekte yaniyor ama karsi komsum azyakip benimle ayni faturayi odedi nasil is anlamadim
Ben elektrikten bahsettim. Zaten farkındaysan alıntıladığın mesajım elektrik üstüne.
Konu sahibi çalışıyormuş. Bir tek annesi evde 208 TL elektrik gelmesi için günde neyi ne kadar çalıştırması gerekiyor diye bir matematik hesabı da yapabilirim istersen.
Ciddi bir rakam.
Doğal gaz için Bursa gibi bir yerde ki havaların iyi seyrettiği bir kışta yine fazla gibi geldi bana. Ama bundan çok elek ve su giderleri.
Harbi benim de aklıma geldi, bir odada üretim mi var diye?kaynak,torna efendime söleyim sabaha kadar ışıkları açıyoruz :)))
ah bi bilsem nedne bu kadar fatura geldi diğer yorumlarıma bakarsanız gece yatarken fişleri çekeriz tv nin dahi :)
Annem ucevlerde oturuyor oranin da ulasimi iyi degil, besevlerde evler cok eski ama yeni ev bulursaniz super olur tabii pahalidir onlar da, hayirlisi olsun insallahgörükle merkeze uzak..muhakkak araba olması lazım ve aile için pek uygun demiyorlar..
beşevler üçevler tarafı düşünüyoruz
özel okul mu ? birde o muhabbet var değilmi? şehir neresi?Allah yardımcımız olsun ben çalışmıyorum eşim çalışıyo ama o da kafayı sıyırmak üzere bide kredi ve kızın okul taksidi var allah hakkımızda hayırlısını versin
bana kalsa farketmezde annem ve abim uzak diyorlar..bakalım artık hayırlısı olsun..yoo arabaya greek yok, merkeze de ıkı vesaıtle gıdebılıyorsunuz...
ayrıca sanılanın aksıne goruklede cok fazla aıle ve memur oturuyor..
ben 6 yıldır gorukledeyım mesela, memurum işime de yakın ve aıleyız yani
yenı ev aldık onu da gorukleden aldık ama daha tasınmadık..
besevler belkı ama üçevler yerine görükleyı tavsıye ederım..
sırameşelerde kentsel dönüşüm yapılıyormuş bi tanıdık 500 tl ye hemde yeni binada oturuyor sırameşeler nasıl peki?Annem ucevlerde oturuyor oranin da ulasimi iyi degil, besevlerde evler cok eski ama yeni ev bulursaniz super olur tabii pahalidir onlar da, hayirlisi olsun insallah
Olabilir canim ben yillardir cozemedimbelkı bolgesel degısıyordur. okuma sıklıgı yanı
Evet istanbulözel okul mu ? birde o muhabbet var değilmi? şehir neresi?
Harbi benim de aklıma geldi, bir odada üretim mi var diye?
Kalabalık bir komşunuz varsa rica edin, faturalarınızı karşılaştırın bence, tüketim miktarlarına bakarsınız, bir hata olmalı. Yanlış okunuyordur.
Evet biraz fazla.Bizede doğalgaz 378 geldi,elektrik her ay 60-70 cıvarı geliyorBen elektrikten bahsettim. Zaten farkındaysan alıntıladığın mesajım elektrik üstüne.
Konu sahibi çalışıyormuş. Bir tek annesi evde 208 TL elektrik gelmesi için günde neyi ne kadar çalıştırması gerekiyor diye bir matematik hesabı da yapabilirim istersen.
Ciddi bir rakam.
Doğal gaz için Bursa gibi bir yerde ki havaların iyi seyrettiği bir kışta yine fazla gibi geldi bana. Ama bundan çok elek ve su giderleri.
Bizde geçen sene işe giderken kısıp eve gelince açıyorduk.330 tl gelmişti.bizde aynı şeyi denedik. çok geldi bizede evet.
bilmiyorum napacağız.
Annemle birlikte yaşıyoruz çokşükür babanın emekli maaşı kaldı bende çalışıyorum ama bu ay resmen battık..
doğalgaz 436 tl geldi az öncede elektrik faturası geldi 208 tl kira 430 yani güya emekliye zam asgari ücrete zam..nası geçinicez kafayı yicem ..sizin faturalarınız nasıl geldi merak ediyorum yada bu işin bi tasarrufu var mı bana yardımcı olabilirmisiniz?
Zemini pek iyi degil oranin da, ben pek begenmem ama 500liraya iyi bulmuslar evi zira millet mahallesinde bile kiralar 750den basliyor artik,nilufer daha iyi bir semt, cok gezerseniz uygun daire de bulunur bence kaldi ki gorukle bence sirameselerden cok daha iyi, hem zemini saglam hem de zannettiginiz gibi sadece ogrenciler yasamiyor, akademisyenler memurlarin cogunlukta oldugu yerler de var ben olsam tercih ederdimsırameşelerde kentsel dönüşüm yapılıyormuş bi tanıdık 500 tl ye hemde yeni binada oturuyor sırameşeler nasıl peki?
3 ay öncesi burda tekrar 40 günlük fatura diye milleti öle bi soydularkiValla aynen canım. Faturalar çok yüksek geldi bu ay bizim de doğalgaz 600 tl, kira 800 tl, elektrik 120 tl, su 55 tl geldi
Kombiye termostat taktırdı bakalım faydası olacak mi
tercıh sızın tabıkısıbana kalsa farketmezde annem ve abim uzak diyorlar..bakalım artık hayırlısı olsun..
evet İstanbulda özel okul çok rövanjtaymış. devlet okullarında iyi eğitim yokmuş.Birde din konusunda baskı ve yönlendirme varmış.Biz İzmirdeyiz.bizde o kadar talep yok.Bizim devlet okulları kolejlere denk hatta sbs sınavlarında başarı sıralamaları devlet okulları ile başlıyor.çok Şükür bana çok garip geliyor yılda çocugun eğitimine 30-40 bin tl vermek.Evet istanbul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?