bu ay maaşlar faturaya..

Sizin faturalari vaktinde okumuslar canim herhalde,bizim hepsi 40gunluktu unutulduk mu nooldu anlamadim bizde minik bebis var mecburen yuksekte yaniyor ama karsi komsum azyakip benimle ayni faturayi odedi nasil is anlamadim
belkı bolgesel degısıyordur. okuma sıklıgı yanı

bi terslik var zaten annemede dedim 40 günlük dahi gelse 208 tl fazla diye..ama geçen bi tanıdığa 350 tl gelmiş elektirik genelde çevrem böyle yada dediğiniz gibi kaçak var bilmiyorum araştırıcam

kaynak,torna efendime söleyim sabaha kadar ışıkları açıyoruz :)))
ah bi bilsem nedne bu kadar fatura geldi diğer yorumlarıma bakarsanız gece yatarken fişleri çekeriz tv nin dahi :)
Harbi benim de aklıma geldi, bir odada üretim mi var diye?

Kalabalık bir komşunuz varsa rica edin, faturalarınızı karşılaştırın bence, tüketim miktarlarına bakarsınız, bir hata olmalı. Yanlış okunuyordur.

görükle merkeze uzak..muhakkak araba olması lazım ve aile için pek uygun demiyorlar..
beşevler üçevler tarafı düşünüyoruz
Annem ucevlerde oturuyor oranin da ulasimi iyi degil, besevlerde evler cok eski ama yeni ev bulursaniz super olur tabii pahalidir onlar da, hayirlisi olsun insallah

bana kalsa farketmezde annem ve abim uzak diyorlar..bakalım artık hayırlısı olsun..

Annem ucevlerde oturuyor oranin da ulasimi iyi degil, besevlerde evler cok eski ama yeni ev bulursaniz super olur tabii pahalidir onlar da, hayirlisi olsun insallah
sırameşelerde kentsel dönüşüm yapılıyormuş bi tanıdık 500 tl ye hemde yeni binada oturuyor sırameşeler nasıl peki?

zaten ev müstakil gibi 2 haneyiz..
valla anneme sorcam napıyon ben yokken evde sanayi makinasımı çalıştırıyosun diye

Bu ay daha gelmedı hiçbir faturam :))
Bakalım neler olucak

Elektrik çok gelmiş be

Evet biraz fazla.Bizede doğalgaz 378 geldi,elektrik her ay 60-70 cıvarı geliyor

bizde aynı şeyi denedik. çok geldi bizede evet.
bilmiyorum napacağız.
Bizde geçen sene işe giderken kısıp eve gelince açıyorduk.330 tl gelmişti.
Bu sene kullandığımız odaya ayarlanabilir termometre taktırdık şu kombi ile bağlantılı olandan.kombi ısısı 50 derece odadaki termostat 17-19 derece arasında kaldı.Sabah akşam hiç oynamadım.Faturam düşük geldi 276 tl.
Birde evin altında dükkan var eğer daire olsaydı eminim daha düşük olurdu.

Valla aynen canım. Faturalar çok yüksek geldi bu ay bizim de doğalgaz 600 tl, kira 800 tl, elektrik 120 tl, su 55 tl geldi
Kombiye termostat taktırdık bakalım faydası olacak mi

sırameşelerde kentsel dönüşüm yapılıyormuş bi tanıdık 500 tl ye hemde yeni binada oturuyor sırameşeler nasıl peki?
Zemini pek iyi degil oranin da, ben pek begenmem ama 500liraya iyi bulmuslar evi zira millet mahallesinde bile kiralar 750den basliyor artik,nilufer daha iyi bir semt, cok gezerseniz uygun daire de bulunur bence kaldi ki gorukle bence sirameselerden cok daha iyi, hem zemini saglam hem de zannettiginiz gibi sadece ogrenciler yasamiyor, akademisyenler memurlarin cogunlukta oldugu yerler de var ben olsam tercih ederdim

Valla aynen canım. Faturalar çok yüksek geldi bu ay bizim de doğalgaz 600 tl, kira 800 tl, elektrik 120 tl, su 55 tl geldi
Kombiye termostat taktırdı bakalım faydası olacak mi
3 ay öncesi burda tekrar 40 günlük fatura diye milleti öle bi soydularki
mesela benim çalıştığım yere aylık 1300 tl fatura geliyordu o ay 2500 tl geldi

Bizim doğalgaz kartlı ama elektrik ve su çok fazla geldi. Normalde elektrik 80-90 gelirdi.bu ay ekstra dikkat ettim,kurutma makinesi bile daha az çalıştırdım 120 elektrik. 66 su geldi. Sinir oldum. Eşim daha fark etmedi otomatik ödeme,görünce şok olur kesin

bana kalsa farketmezde annem ve abim uzak diyorlar..bakalım artık hayırlısı olsun..
tercıh sızın tabıkısı ben senede toplasan uc kere carsıya ınıyorum, her ıhtıyacımı karsılayabılıyorum ben gorukleden hem evler yenı, hem sakın ohh miss...hemde ucuz
yeterkı yerlesım denen bolgede oturmayın orası ogrencı mekanı kafeler vs gurultusu cokk..

evet İstanbulda özel okul çok rövanjtaymış. devlet okullarında iyi eğitim yokmuş.Birde din konusunda baskı ve yönlendirme varmış.Biz İzmirdeyiz.bizde o kadar talep yok.Bizim devlet okulları kolejlere denk hatta sbs sınavlarında başarı sıralamaları devlet okulları ile başlıyor.çok Şükür bana çok garip geliyor yılda çocugun eğitimine 30-40 bin tl vermek.

Valla ben açmıyorum ya.
O kar yağdığı zaman açtım 5 gün, 60 tl fatura geldi.
su 30
elektrik 40..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…