bu ay maaşlar faturaya..

3 ay öncesi burda tekrar 40 günlük fatura diye milleti öle bi soydularki
mesela benim çalıştığım yere aylık 1300 tl fatura geliyordu o ay 2500 tl geldi

Faturalarin tarihlerine de baktım bir aylık hepsi neden bu kadar yuksek bilmiyorum. Yorumlara baktım 17 19 derecede yakıyor herkes kombiyi. Benim 18 aylık bebeğim var o yüzden mecburen 22 derece de yakıyorum.

Valla aynen canım. Faturalar çok yüksek geldi bu ay bizim de doğalgaz 600 tl, kira 800 tl, elektrik 120 tl, su 55 tl geldi
Kombiye termostat taktırdık bakalım faydası olacak mi
Çok faydası old inanıyorm ben termostatın.. evim kocaman ve 23 de tutuyorm hep 398 lira geldi. Tabi yalıtımı çok iyi onun da çok etkisi var.

oturuduğunuz bölge neresi

Çok faydası old inanıyorm ben termostatın.. evim kocaman ve 23 de tutuyorm hep 398 lira geldi. Tabi yalıtımı çok iyi onun da çok etkisi var.

Bakalim artık inşallah faydası olur. Benim alt katında 2 katlı dukkan var zor ısınıyor ev galiba o yüzden çok yüksek geliyor

Elektriğiniz çok gelmiş diğerleri normal bence.. ben çok çamaşır yıkarm,çarşaflar dahil herşeyi de ütülerim (çorap ve toz bezleri hariç :) ) hergün süpüremezsem gün aşırı süpürürm,hergün hatta bazen günde 2 defa bulaşık mak çalışır ve elektrik 102 lira gelmiş

Bakalim artık inşallah faydası olur. Benim alt katında 2 katlı dukkan var zor ısınıyor ev galiba o yüzden çok yüksek geliyor
Doğrudur. Eski evim 110 m2 falandı,bi odası da kapalıydı hatta. Kuzey cephe,yalıtım yok ve altı bodrum. İnanın şimdiki kadar asla ısınamıyordm,her gelen evin serin diyordu ama 450-500 lira doğalgaz ödüyordk.. şimdiki evim 210 m2 ve salon kapalı.. bu fatura.. yalıtım,cephe ve termostat önemli

Sadece oturma odam yanıyor evde olmuyoruz pek çünkü ona rağmen 160tl gelmiş bu ay bide en kısıkta nerdeyse altımda da dükkan var

600 milyon doqalgaz faturasi geldi ve ewin icinde battaniye ustumde oturuyorm. Gitti ufo aldi esim bide isanamiyorz diye simdi korkudan onu yakamiyorm yazık gunah ya walla kocama cok üzüldüm adamn gözleri yuwalarndan cikacakti elektrk gelmedi daha bakalm o ne gelecek 1ay sonra da oglum dogacak Allahn izniyle nasil olcak bilmiyorum

görükle onu anladımda dedinizya bazı bölgelerde çok öğrencivar diye
yerlesım olarak gecen kısım var tam merkezı kafeler barlar vs orda toplanmıs durumda oralarda hep ögrencıler oturuyor, evlerde daha eskı yapılar.. ve gurultusu cokk...
yenı yapılan buskı bınası var tepede kalıyor, o taraflarda da sırf aıleler oturuyor ya da bekar memurlar.. bırde koza caddesı ve koy ıcı denen yerlerde aıleler ıkamet edıyor..

Su faturası: 40dı sanırım
Elektrik 95
Doğalgz gelmedi daha ama tahmini 250 üzeri bekliyorum,
2 kişiyiz. Sabah çıkıp akşam geliyoruz.
Geçen sene bu zaman olucak heralde tam hatırlamıyorum ama 450 lira ödemiştim doğalgaza ve üşümeye razı olmuştum sonunda çok koymuştu.

hımm bakim ben bi oralara fiyatlar uygun ve evlerde güzel inş ailemi ikna ederim

Sizin yine iyi.
Biz bu ay baya bir borç ödeyeceğiz.
250 elektrik su internet telefon faturaları
350 doğalgaz
900 kira
1000 kredi kartı
1000 arabanın bakımı
1400 kredi borcu ( allahtan bu ay Son )
500 ufak tefek başka borçlar.
Kalan paraylada hem 1ay gecinecegiz hemde memlekete gidip geleceğiz birde çok yakın bir arkadaşın dugunu var bir yarım altın da ona takmazsak olmaz.
Halimize şükür diyorum her ay ucu ucuna çıkıyoruz ama naapalim geçim böyle bir şey.

merkezi sistem bu yuzden cok iyi 130 lira oduyoruz ayda heryer sıcak elektrik dusuk geliyorda su faturası yuksek geliyor bizede ankarada gordum bunuda ilk defa su faturasının yuklu oldugunu

Bnmde bu ay 100 tl gelmis elektrik gecen ayda 70 di yani 30 tl fark ve hersey ayniydi evde ekstra bisi olmadi elktrikle alakali bu zamlar mahvedecek bizi gercekten

açmadan nasıl oturuyorsunuz evde . donmuyormusunuz?

Aynen yaa açmadan da durulur mu çok soğuk olur. Bizin evde bebis var valla her yer sonuna kadar açık. Normalde 150 200 arası doğalgaz gelirdi ama artık fazlaca. Tek çocuk hasta olmasın diyoruz.

Zam yaptıkları zaman bi üst ve vergi diliminden geçiriyorlar faturalara.

Emekli ve asgari ücrete sadece 70 ya da 80 tl zam anca geldi.

Biz bu ay 2000 bin lira içerdeyiz. Saka gibi.

Allah yardımcımız olsun diyecek bir şey bulamıyorum çünkü bizim durum sizden de beter

biz bu ay yeni kullanmaya başladık dogalgazı memlekete yeni geldi yani ,

bakalım bize nekadar gelecek sayıcın önunde yatacam nerdeyse çok atmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…