- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
3 ay öncesi burda tekrar 40 günlük fatura diye milleti öle bi soydularki
mesela benim çalıştığım yere aylık 1300 tl fatura geliyordu o ay 2500 tl geldi
Çok faydası old inanıyorm ben termostatın.. evim kocaman ve 23 de tutuyorm hep 398 lira geldi. Tabi yalıtımı çok iyi onun da çok etkisi var.Valla aynen canım. Faturalar çok yüksek geldi bu ay bizim de doğalgaz 600 tl, kira 800 tl, elektrik 120 tl, su 55 tl geldi
Kombiye termostat taktırdık bakalım faydası olacak mi
oturuduğunuz bölge neresitercıh sızın tabıkısıben senede toplasan uc kere carsıya ınıyorum, her ıhtıyacımı karsılayabılıyorum ben gorukleden hem evler yenı, hem sakın ohh miss...hemde ucuz
yeterkı yerlesım denen bolgede oturmayın orası ogrencı mekanı kafeler vs gurultusu cokk..
Çok faydası old inanıyorm ben termostatın.. evim kocaman ve 23 de tutuyorm hep 398 lira geldi. Tabi yalıtımı çok iyi onun da çok etkisi var.
Doğrudur. Eski evim 110 m2 falandı,bi odası da kapalıydı hatta. Kuzey cephe,yalıtım yok ve altı bodrum. İnanın şimdiki kadar asla ısınamıyordm,her gelen evin serin diyordu ama 450-500 lira doğalgaz ödüyordk.. şimdiki evim 210 m2 ve salon kapalı.. bu fatura.. yalıtım,cephe ve termostat önemliBakalim artık inşallah faydası olur. Benim alt katında 2 katlı dukkan var zor ısınıyor ev galiba o yüzden çok yüksek geliyor
görükleoturuduğunuz bölge neresi
görükle onu anladımda dedinizya bazı bölgelerde çok öğrencivar diyegörükle
yerlesım olarak gecen kısım var tam merkezı kafeler barlar vs orda toplanmıs durumda oralarda hep ögrencıler oturuyor, evlerde daha eskı yapılar.. ve gurultusu cokk...görükle onu anladımda dedinizya bazı bölgelerde çok öğrencivar diye
hımm bakim ben bi oralara fiyatlar uygun ve evlerde güzel inş ailemi ikna ederimyerlesım olarak gecen kısım var tam merkezı kafeler barlar vs orda toplanmıs durumda oralarda hep ögrencıler oturuyor, evlerde daha eskı yapılar.. ve gurultusu cokk...
yenı yapılan buskı bınası var tepede kalıyor, o taraflarda da sırf aıleler oturuyor ya da bekar memurlar.. bırde koza caddesı ve koy ıcı denen yerlerde aıleler ıkamet edıyor..
açmadan nasıl oturuyorsunuz evde . donmuyormusunuz?Valla ben açmıyorum ya.
O kar yağdığı zaman açtım 5 gün, 60 tl fatura geldi.
su 30
elektrik 40..
açmadan nasıl oturuyorsunuz evde . donmuyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?