bu ay maaşlar faturaya..

Geçen yıl 500 liradan aşağı doğalgaz ödemedim. Bu yıl kurtuldum çok şükür doğalgaz ödemiyorum.

Çamaşır makinesi devamlı çalışır,bulaşıkta öyle,2 küçük çocuk var,banyomda termosifon var maksimum 110 lira elektrik geliyor. Size iki kişi çok gelmiş.

Doğalgaz a bir şey diyemem evin Yalıtımına, büyüklüğüne, alt üst boş mu dolu mu gibi bir çok şeye bağlı. Ama 2 kişi yaşıyorsanız başka bir yere taşının derim. Güney cephede, camları düzgün, mantolama yapılmış, 2+1, ara katta olan bir eve 200 liradan fazla doğalgaz odemezsiniz.
Elektrik 40 günlük dahi olsa çok yüksek. Bir dahaki ayda böyleyse bir elektrikci çağırır saatleri evi vs kontrol ettirin bence.

Valla ben bu ay doğalgaz çok gelir dedim ama öle olmadı,bu ay İst çok soğuk oldu gece gündüz yüksek yandı kombi;
DG:231 tl
EKT:96 tl
Su:51 tl
Ev kirası : 650 tl

Siz biraz tasarrufmu yapsanız bilemedim.

Valla ben bu ay doğalgaz çok gelir dedim ama öle olmadı,bu ay İst çok soğuk oldu gece gündüz yüksek yandı kombi;
DG:231 tl
EKT:96 tl
Su:51 tl
Ev kirası : 650 tl

Siz biraz tasarrufmu yapsanız bilemedim.
daha ne kadar yapcaz bilmiyorum komple kapatıcam doğalgazı ama elektirk için zaten yapıyoruz

Öncelikle Allâh yardımcınız olsun,doğalgaz anladımda elektriği anlamadım,,, iki kişisiniz nasıl oluyor,ısıtıcımı açıyorsunuz o zaman doğalgazı kapatın,bulunduğuz yer cokmu soğuk,40 günlük bile olsa cok bence komşularına sor hepsi yüksekmi,,,sayac kontrol yaptırın,doğalgaz daha pahalı elektrikten ama yinede aylık cok gelmiş,kullanmadığın odaların peteklerini kapat,gece kıs yada kapat,,,yani bana cok yüksek geldi ikiside,,,

daha ne kadar yapcaz bilmiyorum komple kapatıcam doğalgazı ama elektirk için zaten yapıyoruz
Faturalar 40 günlük demişsin ya ondan yüksektir mebla bazen bizdede oldu geçen sene eşim öle söyledi ben şimdi baktım bizim faturalar ortalama 28 günlük,birdahaki ayda bi bak,duruma göre değerlendir.

2 kişi elektirik çok fazla 40 gün bile olsa. Eğer ufo klima yada sofben yoksa. Sayacinizda sorun yoksa tabi.

ulkemizde dogalgaz cok pahali. ancak o paraya isinilir. gecenlerde biri dogalgaz faturamiz 90 lira geliyor demisti. ben inanamayinca cok tepki göstermişti. malesef bu fatura normal.

Iki kisi icin elektrik faturasi cok fazla arkadasim ben esim biz de iki kisiyiz bu ay 48 tl geldi. Dortte biri neredeyse. Yaptigimiz sey kullanmadigimiz zaman herseyi fisinden kapatmak tv vb. Isiklqri acik birakmamaya calismak hecen ay 68 lira geldi nden cok diye arastirdik elektrikli olan ocak bozulmus 1 ay boyunca acik kalmis kullanmadigimiz icin farketmemisiz. Bence bi sikinti var.

350 dogalgaz 60 elektrik 25 su
tek odayı ve mutfagı yaktım ama yinede 350 geldi eşimde heryeri açtı geçen hafta dan beri heryer yanıyor hiç olmazsa tüm odalar vs sıcak olsun dedi aksam 22 den sonra çamaşır makinesini çalıştırıyorum hafta da 1 gün kullanıyorum sabahları tv yi açmıyorum

Son düzenleme:
ulkemizde dogalgaz cok pahali. ancak o paraya isinilir. gecenlerde biri dogalgaz faturamiz 90 lira geliyor demisti. ben inanamayinca cok tepki göstermişti. malesef bu fatura normal.
öyle gelenler var ev ara katsa bide yalıtımlıysa sadece 2 yada 3 petek i 45 50 derecede arasında yakıyorsa az geliyor

bizim kira 400 (zam yapacak galiba)
dogalgaz 350- 400 tl a arası
elektrik 45-70
su-20-30
telefon lar ve internet- 100
yol parası -70
borçlar aylık taksit 650
ve eşim haftalık 400 tl alıyor

elektrik 45-70
su-20-30
yol parası -70
borçlar aylık taksit 650

bide Türkiyede herşey güllük gülistanlık..
Allah yardımcınız olsun..

bide Türkiyede herşey güllük gülistanlık..
Allah yardımcınız olsun..
sagolun bizim ki biraz farklı kaynım kp der alacaklarımızı vermediler borç bize kaldı malesef o aylık taksit yediğimiz kazıktan ibaret

elektrik 45-70
su-20-30
yol parası -70
borçlar aylık taksit 650
Konuyla alakasız ama barıştınız mi siz boşanıyorum diye konunuz vardi

Cadı acaba elektrik yanlış mi yazıldı sürekli isititci yaktınız micook fazla bizim 98 falan geliyor arada ısıtıcı da yakıyoruz geceleri

açmadan nasıl oturuyorsunuz evde . donmuyormusunuz?

Yukarı dairemde bebek var yakıyorlar 60 da, aşağıda da aynı şekilde bebekleri var.
Ben ortada gayette ısınıyorum
Annem de çok kızıyordu açmıyorum diye, dün geldiler gerçekten de gerek yokmuş dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…