- 17 Mart 2011
- 128
- 148
- 303
evet resmen ben bi kira daha ödedim bu ay bakalım önümüzdeki ay ne olucakElektrik:105
Su:55
Doğalgaz:420
Diğerleri tamamda şu doğalgaz belimizi büktü resmen
Annemle birlikte yaşıyoruz çokşükür babanın emekli maaşı kaldı bende çalışıyorum ama bu ay resmen battık..
doğalgaz 436 tl geldi az öncede elektrik faturası geldi 208 tl kira 430 yani güya emekliye zam asgari ücrete zam..nası geçinicez kafayı yicem ..sizin faturalarınız nasıl geldi merak ediyorum yada bu işin bi tasarrufu var mı bana yardımcı olabilirmisiniz?
daha ne kadar yapcaz bilmiyorum komple kapatıcam doğalgazı ama elektirk için zaten yapıyoruzValla ben bu ay doğalgaz çok gelir dedim ama öle olmadı,bu ay İst çok soğuk oldu gece gündüz yüksek yandı kombi;
DG:231 tl
EKT:96 tl
Su:51 tl
Ev kirası : 650 tl
Siz biraz tasarrufmu yapsanız bilemedim.
Faturalar 40 günlük demişsin ya ondan yüksektir mebla bazen bizdede oldu geçen sene eşim öle söyledi ben şimdi baktım bizim faturalar ortalama 28 günlük,birdahaki ayda bi bak,duruma göre değerlendir.daha ne kadar yapcaz bilmiyorum komple kapatıcam doğalgazı ama elektirk için zaten yapıyoruz
2 kişi elektirik çok fazla 40 gün bile olsa. Eğer ufo klima yada sofben yoksa. Sayacinizda sorun yoksa tabi.daha ne kadar yapcaz bilmiyorum komple kapatıcam doğalgazı ama elektirk için zaten yapıyoruz
Iki kisi icin elektrik faturasi cok fazla arkadasim ben esim biz de iki kisiyiz bu ay 48 tl geldi. Dortte biri neredeyse. Yaptigimiz sey kullanmadigimiz zaman herseyi fisinden kapatmak tv vb. Isiklqri acik birakmamaya calismak hecen ay 68 lira geldi nden cok diye arastirdik elektrikli olan ocak bozulmus 1 ay boyunca acik kalmis kullanmadigimiz icin farketmemisiz. Bence bi sikinti var.Annemle birlikte yaşıyoruz çokşükür babanın emekli maaşı kaldı bende çalışıyorum ama bu ay resmen battık..
doğalgaz 436 tl geldi az öncede elektrik faturası geldi 208 tl kira 430 yani güya emekliye zam asgari ücrete zam..nası geçinicez kafayı yicem ..sizin faturalarınız nasıl geldi merak ediyorum yada bu işin bi tasarrufu var mı bana yardımcı olabilirmisiniz?
350 dogalgaz 60 elektrik 25 suAnnemle birlikte yaşıyoruz çokşükür babanın emekli maaşı kaldı bende çalışıyorum ama bu ay resmen battık..
öyle gelenler var ev ara katsa bide yalıtımlıysa sadece 2 yada 3 petek i 45 50 derecede arasında yakıyorsa az geliyorulkemizde dogalgaz cok pahali. ancak o paraya isinilir. gecenlerde biri dogalgaz faturamiz 90 lira geliyor demisti. ben inanamayinca cok tepki göstermişti. malesef bu fatura normal.
ben kirayı katmıyorum bileelektrik 73
doğalgaz 280
kira 625
:'( maaş daha gelmeden bitecek ya öff
bizim kira 400 (zam yapacak galiba)
dogalgaz 350- 400 tl a arası
elektrik 45-70
su-20-30
telefon lar ve internet- 100
yol parası -70
borçlar aylık taksit 650
ve eşim haftalık 400 tl alıyor
sagolun bizim ki biraz farklı kaynım kp der alacaklarımızı vermediler borç bize kaldı malesefbide Türkiyede herşey güllük gülistanlık..
Allah yardımcınız olsun..
Konuyla alakasız ama barıştınız mi siz boşanıyorum diye konunuz vardibizim kira 400 (zam yapacak galiba)
dogalgaz 350- 400 tl a arası
elektrik 45-70
su-20-30
telefon lar ve internet- 100
yol parası -70
borçlar aylık taksit 650
ve eşim haftalık 400 tl alıyor
açmadan nasıl oturuyorsunuz evde . donmuyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?