BU AYDA GEBE KALMADIM DİYE ÜZÜLENLER:(

Meryem suresinin 36. Ayetindemi secde etcez.

kızlar ben 3 yıldır çocuk istiyordum 1. yılımda sol yumurtalığımdan kist ameliyaı oldum. 2. sene sağ yumurta kanalımdan dış gebelik ameliyatı oldm ve morelim çok bozuldu. sonra Allaha teslim oldum artık ve eşimle tatile gittik orda termal e de girdim o ay hamile kaldım şuan 8 haftalık hamileyim şükürler olsun. tamamiyle Allaha teslim olun ve kafanız rahat olsun. termalin de etkisi varmı bilmiyorum ama o ay da hemen hamile kaldım

Termalin etkisi vardi cnm. Benim annemde benden sonra hemen gebe kalmis bakamicam diye aldirmis sonra cok pisman olmus ve anneme denize gir iyi gelir gebe kalirsin demisler. Annemde denileni yapimis ve o ay gebe kalmis :) 3 sene sonra yani

Zamanı gelmiş canım ne kadar kalpten Dua etmişşsen Mevlam kabul etmiş MaşaALLAH.
Allah sağlıkla kucağına versin inşaALLAH.

Merhaba arkadaslar ben 2 kez bebeklerimi kaybettim kan pihtilasmasi varmis bende sperm testi istedi doktor esimde teratospermi yaziyo sonucda canim cok sikildi haftaya gidicez doktora cok uzuluyorum 2 kez rabbim nasip etti insallah 3. Kezde nasip eder

Allah şifa versin İnşaALLAH Hz MERYEM suresine başla canım bizde bugün başladık .
Yarında kukardaki tesbihi yap.
Allah 2 sini verdiyse 3 de verir 10 da verir onun için yaratma pek kolaydır sen dua et.

Manası: “(Ey Muhammed!) Yüz çevirirlerse de ki: Allah bana yeter. O’ndan başka ilâh yoktur. Ben sadece O’na güvenip dayanırım. O yüce Arş’ın sahibidir

Cok sagol canim okuycam

Namaz dışında secde ayetini okuyan veya secde ayetini işiten kişi, tilavet secdesine niyet ederek abdestli olarak, kıbleye karşı ayakta durup, elleri kulaklara kaldırmadan "Allahü ekber" diyerek secdeye gider. Üç defa "sübhâne rabbiye'l-a'lâ" dedikten sonra tekbir alarak secdeden kalkar ve "semi'nâ ve ata'nâ gufrâneke rabbenâ ve ileyke'l-masîr" der. (Bakara, 2/286)

Tüm Meryem suresini oku bitirince ayağa kalk niyet et tilavet secdesine sonra ellerini göğsüne koymadan Allahu ekber de ve yukarda yazılanı yap tatlım .
Bu akşam okuyacağım İnşaALLAH SİZDE BAŞLAYIN

Saol cnmm tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…